fullon Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 ωχχ θεε μουυυ! ποτε βγαινει?? ποτε ερχεται?? :D
john2gr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Σύμφωνα με τους devs, θα υπάρξει 0-Day patch (1.01) για την PC έκδοση
outlaw star Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Σύμφωνα με τους devs, θα υπάρξει 0-Day patch (1.01) για την PC έκδοση μπράβο ρε john αυτά είναι good news
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Οι Devs τι λένε ότι θα έχει το 0-day patch;
kostacurtas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 [gt]45160[/gt] [gt]45140[/gt] [gt]45138[/gt] [gt]45136[/gt]
personGR Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 2 παιχνίδια και μια ταινία μου πήραν κάπου 5€ (και πολλά λέω) για τα μεταφορικά. Έλα ρε συ, κάπου εκεί κυμαινεται :P
Bigi444444 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Ήλεος.Ζυγιάζει πάρα πολύ ολόκληρο...Ούτε για αυθεντικό δεν το θέλω με τέτοιο install. Το 'φαγε το άκυρό του από εμένα...
outlaw star Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 30 ευρώ θα έχει στο πλαίσιο...not bad at all
PCM Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Ήλεος.Ζυγιάζει πάρα πολύ ολόκληρο...Ούτε για αυθεντικό δεν το θέλω με τέτοιο install.Το 'φαγε το άκυρό του από εμένα... Δεν κατάλαβα, δεν το παίρνεις αυθεντικό επειδή έχει "μεγάλο" install? Νόμιζα οτι το είχαμε συνηθίσει τα games να είναι πια πάνω απο 10GB!
fearwhatnow Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 6 ωρες παιχνιδι 12 giga...αντε καλα..
Bigi444444 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Για την ακρίβεια δεν το παίρνω ούτε σπασμένο έτσι. Έχω κι εγώ τα κολλήματά μου.15 gb θα πιάσει κοντά στο δίσκο.Όλα αυτά για 5-10 ώρες; Ποτέ δεν είχα μεγάλο σκληρό (ούτε καν σκληρούς) και ούτε πρόκειται για να παίξω ένα παιχνίδι.Πολύ απλά δε θα μπω καν στον κόπο να το κατεβάσω.Δεν υπάρχει πλέον για εμένα σαν παιχνίδι.Και ναι είμαι περίεργος...
PCM Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 φυσικά και είναι δικαίωμα σου να μην το παίξεις αλλά κάτι μου λέει ότι δεν θα το έπαιζες έτσι και αλλιώς, οχι επειδή είναι μεγάλο το install γιατί αν πραγματικά σου άρεσε θα το έπαιζες αυτές τις 6 ώρες και μετά άνετα μπορούσες να κάνεις delete... Και γνώμη μου είναι ότι ένας gamer δεν κοιτάει ουτε στα πόσα frames τρέχει ούτε αν μπορει να τσιτώσει το antialiazing και άλλα γραφικά, απλά παίζει και ευχαριστιέται το παιχνίδι σαν μέσο διασκέδασης και το μυαλό του είναι συγκεντρωμένο εκεί. Τα συμπεράσματα θα τα βγάλει όταν με το καλό το τερματίσει, σίγουρα όχι πριν καν το ξεκινήσει... Αυτό ισχύει βέβαια αν ο εκάστοτε gamer ενδιαφέρεται για το game που παίζει γιατι αλλιώς πολύ απλά δεν είναι gamer.. Ξέρω άτομα που δεν τους νοιάζει το παιχνίδι και τα μυνήματα που μπορεί να περάσει αλλά τους νοιάζει αν ειχαν μια καλύτερη κάρτα γραφικών πόσο γρηγορότερα θα τους "έτρεχε" και στο τέλος τους ρωτάς, πόσα όπλα είχε αυτό το παιχνίδι ή τι παίζει με την πλοκή; και δεν ξέρουν να απαντήσουν...
Bigi444444 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 PCM, αν είδες και στα προηγούμενα πσοτ, το πρώτο το βρήκα παντελώς αδιάφορο.Σε αυτό έπαιξα το demo και βρήκα κάποιο ενδιαφέρον, όχι τέτοιο όμως που να τους στήσω και λόκο για να παίξω ένα generic fps.Γιατί εγώ ως τέτοιο το βλέπω.Για aa και τα σχετικά βρήκες άνθρωπο τώρα...Τα παιχνίδια που παίζω συνήθως ακόμα και τώρα και εκτιμώ είναι του 2003-2004...
PCM Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 PCM, αν είδες και στα προηγούμενα πσοτ, το πρώτο το βρήκα παντελώς αδιάφορο.Σε αυτό έπαιξα το demo και βρήκα κάποιο ενδιαφέρον, όχι τέτοιο όμως που να τους στήσω και λόκο για να παίξω ένα generic fps.Γιατί εγώ ως τέτοιο το βλέπω.Για aa και τα σχετικά βρήκες άνθρωπο τώρα...Τα παιχνίδια που παίζω συνήθως ακόμα και τώρα και εκτιμώ είναι του 2003-2004... Ωραίος τότε συνέχισε έτσι, και παίζε και ποιο παλιά, τόσο το καλύτερο! έτσι κι αλλιώς δεν έλεγα για σένα Επίσης συμφωνώ ότι είναι ένα generic fps τώρα πια(Το FEAR 1 ηταν πρωτοποριακό).απλά μου βγαίνουν κάποια μικροξεσπάσματα με κάποιου τύπου -που σου ανέφερα- gamers from time to time...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.