Προς το περιεχόμενο

F.E.A.R. 2: Project Origin

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 292
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

F.E.A.R. 2 Has Gone Gold

Warner Bros. Interactive Entertainment is excited to announce that F.E.A.R. 2: Project Origin has officially “gone gold” on the Xbox 360, PS3 and PC and will ship to retailers in North America on February 10, 2009 (13 Φεβρουαριου για την Ευρωπη). The sequel to the critically-acclaimed supernatural first-person shooter F.E.A.R., F.E.A.R. 2: Project Origin ushers in a new dimension of paranormal horror, cinematic combat and highly kinetic action.
Δημοσ.

F.E.A.R. 2 Has Gone Gold

Warner Bros. Interactive Entertainment is excited to announce that F.E.A.R. 2: Project Origin has officially “gone gold” on the Xbox 360, PS3 and PC and will ship to retailers in North America on February 10, 2009 (13 Φεβρουαριου για την Ευρωπη). The sequel to the critically-acclaimed supernatural first-person shooter F.E.A.R., F.E.A.R. 2: Project Origin ushers in a new dimension of paranormal horror, cinematic combat and highly kinetic action.
Δημοσ.
το amazon.co.uk στελνει ελλαδα? αν ναι τι εξοδα αποστολης πληρωνεις?

Στέλνει και έξοδα αποστολής να υπολογίζεις κάπου στα 7 €...

Δημοσ.
το amazon.co.uk στελνει ελλαδα? αν ναι τι εξοδα αποστολης πληρωνεις?

Δημοσ.

2 παιχνίδια και μια ταινία μου πήραν κάπου 5€ (και πολλά λέω) για τα μεταφορικά. ;)

Δημοσ.

Εγώ το'παιξα άλλα μου την έσπασε γιατί δεν έβγαζε ήχο. (Asus Xonar D2X)

Το'παιξα σε άλλο PC με ήχο και με πήγε τρεις και μια. Αν το πρόβλημα με τον ήχο λυθεί στη τελική έκδοση θα το πάρω αυθεντικό..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...