Προς το περιεχόμενο

Boot XP_vs_VISTA

Super_Nova

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά,

Έχω δυο λειτουργικά σε ένα σκληρό (ΧP&VISTA),οπότε κάθε φορά στην εκκίνηση μου εμφανίζει τις δυο επιλογές για να κάνει boot. Το πρόβλημα μου είναι ότι κάθε φορά κατά την εκκίνηση πρέπει να είμαι πάνω από το PC για να επιλέξω (manual) τα XP γιατί σαν standart εκκίνηση έχουν μπει τα VISTA. Πώς μπορώ να το αλλάξω αυτό έτσι ώστε να ξεκινάει αυτόματα ο υπολογιστής με τα XP σαν προεπιλεγμένη επιλογή;

Σας ευχαριστώ !

Δημοσ.

deksi klik kai idiotites sto "O ipologistis mou"---->kartela "gia proxorimenous"---------> stin katigoria "ekkinisi k apokatastasi" pata rithmiseis ... kai nomizo pano pano sou exei epilogi leitourgikou....

elpizo na voithisa...

Δημοσ.
deksi klik kai idiotites sto "O ipologistis mou"---->kartela "gia proxorimenous"---------> stin katigoria "ekkinisi k apokatastasi" pata rithmiseis ... kai nomizo pano pano sou exei epilogi leitourgikou....

elpizo na voithisa...

Μπράβο βρε φίλε pantnick, πέτυχε η ρύθμιση, σε ευχαριστώ πολυ!:D :D :D

Δημοσ.

δηλαδή τι παραπάνω σου είπε ο Patnick από εμένα;;;

ειπε μετά από εμένα το ίδιο πράγμα σε ελληνική μεταφραση....ΜΠΡΑΒΟ

Δημοσ.

loool pragmatika otan diabasa to post lew ok de mporei!!! Apla exei grapsei to idio palikari kai gia GR kai gia En ver thn lysh.

To pio a3io8aumasto men htane to euxaristw pou phge ston palikaro pou to eipe sta ellhnika... thanx me kanate kai xamogelasa :) pantws bravo giati apanthsate kai oi 2 amesa :)

Δημοσ.

Και πως εξαφανίζουμε το 2ο λειτουργικό που στη δική μου περίπτωση είναι ο φάκελος Windows.old;;; Πως μπορώ να κάν τον Bootmanager να μην εμφανίζεται;;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

η πιο απλή λύση φίλε hariskar είναι να μηδενίσεις τον χρόνο ερώτησης αντιστροφης μέτρησης σε seconds 0

hariskar, just set to 0 the countdown time of operating system selection at the same settings tab

το λέω και στα αγγλικά για να μην πουν ευχαριστώ στον μεταφραστή.....

Δημοσ.
η πιο απλή λύση φίλε hariskar είναι να μηδενίσεις τον χρόνο ερώτησης αντιστροφης μέτρησης σε seconds 0

ευχαριστώ πολύ, βοήθησες αρκετά.

αλλά οι ελληνικές οδηγίες βοήθησαν μόνο, οι αγγλικές δεν με βοήθησαν καθόλου.

άρα ευχαριστώ ελληνικέ gregdais.

lool. :) :) :)

Δημοσ.

Αύριο έρχεται το νέο μου μηχάνημα... :-o

Λοιπόν...

Επειδή τα vista δεν τα εμπιστεύομαι ακόμα, θα κάνω ένα partition για να τα έχω και τα 2....

Από εκεί και πέρα πως μπορώ να διαλέγω στην εκκίνηση ποιο λειτουργικό θέλω, χωρίς να μπαίνω bios και να διαλέγω σκληρό να bootάρει???

υπάρχει κάποιο προγραμματάκι που το κάνει?

Δημοσ.

to neo mixanima pou erxete ti tha exei egatestimeno? vista i xp? an exei vista kai thes na valeis XP tha xalaseis to boot kai thelei alla kolpakia...den einai tpt diskolo....de xrieazete na beneis sto bios....

Δημοσ.
to neo mixanima pou erxete ti tha exei egatestimeno? vista i xp? an exei vista kai thes na valeis XP tha xalaseis to boot kai thelei alla kolpakia...den einai tpt diskolo....de xrieazete na beneis sto bios....

δεν θα έχει τίποτα...! εγώ θα του βάλω... :P

Δημοσ.

wraia ara ftiaxneis 3 partitions, ena gia xp 10gb,ena gia vista 20gb kai ena gia apothiki ola ta upoloipa....vazeis prwta ta xp meta ta vista kai ola tha nai etoima automata

Δημοσ.
δηλαδή τι παραπάνω σου είπε ο Patnick από εμένα;;;

ειπε μετά από εμένα το ίδιο πράγμα σε ελληνική μεταφραση.ΜΠΡΑΒΟ

Φίλε gregdais έχεις δίκαιο , σόρρι:oops: , ΤΗΑNK YOU!:-D ( μια που απάντησες και πρώτος στο post), απλός με βόλεψαν καλύτερα τα ελληνικά………. Μην αδικήσουμε και κανένα πρόθυμο παλικάρι. Παρεμπίπτοντος εκτιμώ πολύ την προθυμία όλον σας και την βοήθεια που προσφέρετε στον κόσμο. Μπράβο σας και καλή συνέχεια…….:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...