Προς το περιεχόμενο

ξαφνικα σβηνει.Αν πας να το ανοιξεις απο το start button δεν κανει τιποτα.μονο εαν...

geioannou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξαφνικα σβηνει.Αν πας να το ανοιξεις απο το start button δεν κανει τιποτα.

μονο εαν το βγαλω απο το ρευμα και το ξαναβαλω τοτε ξεκιναει.....

αλλα και παλι καποια στιγμη θα ξανασβησει ξαφνικα.

τι μπορει ναι ειναι αυτο??????

Δημοσ.

πολλα....

απο αδυναμια τροφοδοτικου, κακη επαφη κουμπιου,χαλασμενη μητρικη, ram, καμενες θυρες (μου το εκανε ενας στην δουλεια λογο καμενης com λιγο κουφο το ξερω) ....κ.λ.π.

ποτε ξεκινησε να το κανει? εβαλες κανα νεο υλικο πανω? σταθεροποιητη τασης εχεις?

δωσε κι αλλες λεπτομεριες αν θελεις.

Δημοσ.

μάλων τροφοδοτικο δωκίμασε να βγάλεις cd dvd και άλλα ρευματα και άσε πάνω μόνο τον σκληρό σου και δές αν τα κάνει πάλι δωκίμασε memtest

Δημοσ.

επανω δεν εβαλα καποιο καινουριο υλικο.

το να ειναι τροφοδοτικο ισως ειναι πιθανω γιατι το μηχανημα δεν ειναι καινουριο.

το memtest τι ειναι (τι βλεπεις απο αυτο) και πως γινετε??

παντος το εκανε ξαφνικα,το βραδυ δουλευε κανονικα και το πρωι παρουσιασε αυτο....

Δημοσ.

δεν έχει σχέση όλα ξαφνικά γίνονται :D το memtest είναι πρόγραμμα για να τεστάρεις τις μνήμες σου αν είναι ok ψάξε στο google δεν έχω link πρόχειρο

κατέβασε το iso του γραφτό σε ένα cd και κανε boot από αυτό ;)

Δημοσ.

ενας φιλος μου ειχε ακριβος το ίδιο πρόβλημα γιατί είχε ανοίξει τον υπολογιστή του για να τον καθαρίσει και είχε βγάλει τα καλωδιάκια που συνδέουν το διακόπτη και τα φωτάκια με την mobo και τεσπα το πήγε σε έναν σε μαγαζί να του το φτιάξει ... του άλλαξε πυκνωτές στη mobo και καλωδιάκια, τώρα είναι οκ

Δημοσ.

Το πιο πιθανό είναι να φταίει το motherboard......

Το πιο τρελό που μου έχει τύχει είναι το pc να μην ανοίγει εκτός αν του έβαζα-έβγαζα το φισάκι του speaker!!! (μετά από πολύ ψάξιμο, τυχαία)

Τελικά άλλαξα το motherboard και όλα καλά......

Δημοσ.

μαλλον ειναι προβλημα απο θερμοκρασια στην cpu βγαλε την ψυκτρα καθαρισε την καθαρισε το θερμοαγωγημο υλικο αναμεσα στην ψυκτρα και την cpu βαλε καινουργιο υλικο αν δεν εχεις παρε απο ενα καταστημα ηλεκτρονικων ζητατω ως θερμοαγωγημη σιλυκονη και μαλλον θα λυσεις το προβληαμ σου αφου απο οτι καταλαβα λειτουργει για καποιο διαστημα το pc και οταν ζεσταθει κλεινη για αυτο δεν ανοιγει αμεσως δοκιμασετο ειναι ευκολο

Δημοσ.
μαλλον ειναι προβλημα απο θερμοκρασια στην cpu βγαλε την ψυκτρα καθαρισε την καθαρισε το θερμοαγωγημο υλικο αναμεσα στην ψυκτρα και την cpu βαλε καινουργιο υλικο αν δεν εχεις παρε απο ενα καταστημα ηλεκτρονικων ζητατω ως θερμοαγωγημη σιλυκονη και μαλλον θα λυσεις το προβληαμ σου αφου απο οτι καταλαβα λειτουργει για καποιο διαστημα το pc και οταν ζεσταθει κλεινη για αυτο δεν ανοιγει αμεσως δοκιμασετο ειναι ευκολο

Θα συμφωνήσω και εγώ μαζί σου. ειναι η πρωτη και πιο φθηνη λυση πριν

αρχιζεις να αλλαζεις.

αλλα Θα συμφωνήσω και με τον Vatos_locos

δοκίμασε να βγάλεις cd dvd και άλλα ρεύματα και άσε πάνω μόνο τον σκληρό σου και δες αν τα κάνει πάλι δοκίμασε memtest
Δημοσ.
ενας φιλος μου ειχε ακριβος το ίδιο πρόβλημα γιατί είχε ανοίξει τον υπολογιστή του για να τον καθαρίσει και είχε βγάλει τα καλωδιάκια που συνδέουν το διακόπτη και τα φωτάκια με την mobo και τεσπα το πήγε σε έναν σε μαγαζί να του το φτιάξει ... του άλλαξε πυκνωτές στη mobo και καλωδιάκια, τώρα είναι οκ

Κι εγώ είχα παλιά το ίδιο πρόβλημα και τελικά άλλαξα mobo. Κοιτώντας την είδα πως κάποιοι πυκνωτές - δε θυμάμαι που - φαίνονταν οξειδωμένοι.

Δημοσ.
μονο εαν το βγαλω απο το ρευμα και το ξαναβαλω τοτε ξεκιναει
...μια καλή ένδειξη ότι κάτι δεν πάει καλά με τα ρεύματα...

Αν παίζει εξτρά τροφοδοτικό,δοκίμασέ το...Αν όχι,η πιο φθηνή λύση είναι να δανειστείς (όλο και κάποιος φίλος θα έχει 1 περίσσιο...).

Το memtest που σου προτάθηκε είναι το memtest86 με το οποίο τσεκάρεις τις μνήμες http://www.memtest86.com/memtest33.zip (πάνε στο site και δες λεπτομέρεις )

Όπως είπαν ήδη τα παιδιά εδώ,μπορεί να είναι 1 από πολλά πιθανά πράγματα.

Αρχίνα εσύ με το τσεκάρισμα του τροφοδοτικού,και βλέπεις....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...