Προς το περιεχόμενο

Φλότσαρε?

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπέρα!

Είχα καιρό να πάθω κάτι κουλό με το pc, και να που γκαντεμιάστηκα σήμερα!!!

Καθώς λοιπόν σήμερα μετέφερα αρχεία από τους δίσκους, λέω κάτσε να κάνω ένα restart όταν τελείωσα..

Όταν ξαναμπαίνω στα xp λοιπόν, ο ένας εκ των 3 εσωτερικών δίσκων ΔΕΝ είχε εξαφανιστεί από το my computer, αλλά τον έδειχνε πλέον ως local disc και όχι όπως τον είχα ονομάσει εγώ, και μου έλεγε ότι θέλει format όταν πάταγα πάνω του [πως βλέπει τις χαλασμένες δισκέτες ένα πράμα].

Σημειωταίον ότι όταν ανοίγω το my computer κάτι σχετίζεται λογικά ο δίσκος, γιατί κάνει μια ώρα να ανοίξει και κολλάει γενικώς όταν πρόκειται να διαβάσει κάτι απο αυτόν τον δίσκο...

Τελικά κάηκε, τι έπαθε?

Τον κακό του τον καιρό!

Μειώθηκε η ταχύτητά του?

Μάλλον τα χασα τα αρχεία του.... :cry:

Δημοσ.

δωκίμασε με κάποιο recovery πρόγραμα λογικά θα κάνεις δουλειά αλλά αν μπορείς βάλτον σε άλλο pc και κάνε την προσευχή σου αν είναι τα αρχεία σου είναι σημαντικά από εδώ και πέρα να δοκιμάζεις και την λύση του backup ;)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δοκίμασα με το VirtualLab Client 5 της BinaryBiz, αλλά ούτε recovery δε με άφηνε να κάνω, επειδή πάταγε κόλλημα όλο το pc στη μέση, πέραν των πολλών μηνυμάτων που μου πέταγε το πρόγραμμα για διελυμένα sectors.

Μετά προσπάθησα να τον φορμάρω από τα έξ-πι, αλλά πάλι έρορ και εκεί..

Φλότσαρε..πάει για πέταμα ο ένας εκ των 7 σκληρών.. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Υ.Γ. Άντε να κάνεις backup σε τόσους δίσκους...

Δημοσ.

κατι τετοια κουλα παθενα σε ενος ανηψιου μου

το pc και ολο τον καημενο τον μαλωνα γιατι αλλαζε

πιστευα ονομασιες στους σκληρους και εκανε χαζομαρες και το ριμαζε μια

ζωη μεχρι που:

Διαπιστωσα μονο ακριβως το ιδιο προβλημα με το δικο σου μια μερα ,

καταρχας θα σου προτεινα επαναφορα συστηματος μηπως επαθε καμια

τρελα λογο ζεστης ,και μετα αμεσα αντιγραφη αν ειχες αυτην την δυνατοτητα σε αλλο σκληρο.

Α κανε και το σταυρο σου πρωτα:)

edit με προλαβες με την απαντηση σου

Δημοσ.

H ζέστη μάλλον εμάς επηρρεάζει περισσότερο.

Ο δίσκος σου πάπαλα (όχι ακόμα...αλλά είναι στο παρά 5).

Μην τον "ζαλίζεις" με διάφορα,αν έχεις αρχεία τα οποία θα κλάψεις αν χαθούν για πάντα.Τρέξε μόνο 1 recovery πρόγραμμα (EasyRecovery ,GetDataBack ,FileScavenger ) και σώσε ότι μπορέσεις σε ΑΛΛΟ δίσκο (προνόησε δλδ για χώρο).Αν τα windows κολλάνε παρουσία του σακατεμένου δίσκου,δοκίμασε να κάνεις το recovery μέσω floppy (τουλάχιστον το Easy Recovery έχει επιλογή για να φτιάξεις ένα floppy με το πρόγραμμα και να μπουτάρεις από αυτό...Για τα άλλα 2 δεν ξέρω).Θέλει επίσης υπομονή,ανάλογα το μέγεθος του δίσκου και της ζημιάς που έπαθε για να ολοκληρώσει την διαδικασία-μπορεί να κάνει πάνω και από μέρα)

Δημοσ.

Να υποθέσω πως ο δίσκος έχασε και το file system;

Πάντως, πριν δοκιμάσεις ο,τιδήποτε πάρε τα αρχεία σου με κάποιο recovery prog, προτείνω το GetDataBack και μετά δοκίμασε ό,τι θέλεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...