predator Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 το τελευταιο διαστημα εχει αρχησει και μου κανει νερα ο router μου. ειναι το 9107 της USR. με το που αναβει αργει χαρακτηριστικα να συνδεθει, να βρει δηλαδη ADSL Uplink.μιλαμε για πανω απο 10 λεπτα! σε καποιες φασεις δε αποσυνδεεται για λιγο και ξανασυνδεεται. επειδη εχω καιρο να ασχοληθω με το θεμα πειτε μου αν εχει βγει νεο firmware να του κανω ενα flash μπας και στρωσει. αλλιως παιζει και να εχει παθει καμια ζημια και πρεπει να τρεχω. δοκιμασα και reset στα default settings αλλα τζιφος. τι λετε να φταιει? ευχαριστω
poulinos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 mipos kati me tin grammi sou logo margin i attenuation ?me allo router?
predator Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 τελικα ενα update στο νεοτερο firmware απο οσο δειχνει ελυσε το προβλημα. ευχαριστω παντως!
poulinos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 auta na ta blepoun osoi einai enantion ton firmwares updates.afou ama to pareis ligo kairo meta tha foraei idi to pio neo firmware pou esi den itheles na peraseis.genika to leo prdator oxi gia sena
predator Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 τσαμπα χαρηκα τελικα! μετα το δευτερο reboot του router το προβλημα επαναπαρουσιαστηκε! τι λετε, ειναι κατι μηχανικο?πρεπει να εχει ακομα εγγυηση, απλα βαριεμαι να τρεχω!
poulinos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 allaxe to me kana usr9112.des ti margin kai attenuation exeis.bale karfota g.dmt protokolo
predator Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Κοιτα να αλλαξω router δε παιζει, εχει ακομα εγγυηση στη χειροτερη να παει για κανα RMA. τα margin και αυτα που λες απτο Interface τα βλεπω? πρωτοκολο πως αλλαζω? εχω καιρο να ασχοληθω με το αθλημα και εχω σκουριασει. edit: απο τα adsl settings μαλλον βρηκα αυτο που λες και ειναι τικαρισμενο το g.dmt
predator Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 φιλε εψαξα το Interface αλλα δε τις βρηκα αυτες τις ρυθμισεις. μονο για g.dmt βρηκα ενα checkbox. εκανα το diagnostic test. χωρις OAM F4 μου βγαζει fail στο Test ATM OAM F5 end-to-end ping. με OAM F4 βγαζει fail στο Test ATM OAM F5 segment ping και Test ATM OAM F5 end-to-end ping ( F4 FAIL και F4/F5 FAIL αντιστοιχα). βοηθαν καθολου αυτα τα στοιχεια?
poulinos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 auta den boithane katholou.sto 9107 stin kartela status kai adsl statistics grafei margin kai attenuation
predator Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 SNR margin (dB): 27.1 10.5 Attenuation (dB): 30.5 12.3
poulinos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 ta noumera sou ine arketa fisiologika.tote kati allo trexei.
agisfere Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 και σε μενα κανει το ιδιο, ξαφνικα κοβοταν η συνδεση και μετα απο πολλά reset ξανασυνδεοταν.Μιλησα με pOte μηπως υπαρχει προβλημα στη γραμμη, ουδεν προβλημα η γραμμη, εκανα αναβαθμιση στο firmware και μπορω να πω οτι μειωθηκε αισθητα η συχνοτητα του φαινομενου, αλλα δεν εξαλειφθηκε.
poulinos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 an mporesete na dokimasete me allo modem kala tha einai
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.