smilefreeware Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Το μεταφέρω ακριβώς όπως μου ήρθε με mail από φίλο. --------------------------------------- Αν σας τηλεφωνήσουν στο κινητό σας από κάποιον που θα σας πει ότι είναι τεχνικός εταιρείας, και κάνουν έλεγχο στο τηλέφωνό σας και θα πρέπει να πατήσετε #90 ή 09# ή οποιοδήποτε άλλο νούμερο, ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΡΙΘΜΟ. Πρόκειται για κάποια εταιρεία-απάτη που χρησιμοποιεί κάποια συσκευή, η οποία μόλις πατήσετε τα παραπάνω νούμερα, μπορεί να μπει στην κάρτα SIM και να παίρνουν τηλέφωνα με δική σας χρέωση. Προωθήστε το μήνυμα σε όσους περισσότερους μπορείτε. --------------------------------------- Αν γνωρίζετε κάτι παραπάνω γράψτε. Είναι αλήθεια ή συνηθισμένες βλακείες ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Πριν καμμια 2 ωρες χτυπησε το κινητο το σηκωσα και φανηκε οτι ειχα καλεσει εγω...Μετα ακουσα ενα ηχογραφημενο μηνυμα οτι καλουσαν απο Vodafone και μου ελεγεν παντα με "μηχανη" να πληκτρολογω απο 1-10 σε καποια ερωτηματα που με ρωταγε η "μηχανη" Στο τελος μου ειπαν και ευχαριστω αλλα μπηκαν ψυλλοι στα αυτια μου και πηρα τωρα την Vodafone και ρωτησα αλλα μου ειπαν οτι υπαρχει κατι τετοιο απο αυτους και να μην ανησυχω.
Apostolishatz Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Παίδες αυτό που λέει ο Γιάννης Platano συνέβη μάλλον και σε μένα αφού το πρωϊ "με πήρα" τηλέφωνο αλλά δεν το σήκωσα....
kostastnt Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δεν γίνεται να αντιγραφεί η SIM χωρίς φυσική επαφή. Χρειάζεται sim cloner μηχάνημα που κοστίζει κανά 60-70 ευρώ.
DoSMaN Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Παίδες αυτό που λέει ο Γιάννης Platano συνέβη μάλλον και σε μένα αφού το πρωϊ "με πήρα" τηλέφωνο αλλά δεν το σήκωσα.... An exeis tilefwniti to pio pithano autos na se peire tilefwno... mou exei tyxei me tin vodafone auto... agnwousa ta minimata (SMS) pou mou erxontousan sto kinito mexri pou arxise na me pairnei to kinito mou... arxisa na gelaw k lew katse na to sikwsw... To sikwsa k akousa na leei "kalwsorisate stin upiresia proswpikou tilefwniti..." Opote mipws einai to idio??
mcnick50 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 auto einai poly pali gia tin akriveia prin 2 xronia to eixa akousei....
Finn Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Αυτο το είχα δει σε αφίσα στον ΟΤΕ Χανίων...εδώ ψαρώνουν οι υπάλληλοι του ΟΤΕ και το κάνουν αφίσα,ο απλός κοσμάκης δε θ ψαρώσει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.