Προς το περιεχόμενο

Κινητά/εταιρεία-απάτη μπορεί να μπει στην κάρτα SIM .....

smilefreeware

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το μεταφέρω ακριβώς όπως μου ήρθε με mail από φίλο.

---------------------------------------

Αν σας τηλεφωνήσουν στο κινητό σας από κάποιον που θα σας πει ότι είναι

τεχνικός εταιρείας, και κάνουν έλεγχο στο τηλέφωνό σας και θα πρέπει να

πατήσετε #90 ή 09# ή οποιοδήποτε άλλο νούμερο, ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΡΙΘΜΟ. Πρόκειται για κάποια εταιρεία-απάτη

που χρησιμοποιεί κάποια συσκευή, η οποία μόλις πατήσετε τα παραπάνω

νούμερα, μπορεί να μπει στην κάρτα SIM και να παίρνουν τηλέφωνα με δική

σας χρέωση. Προωθήστε το μήνυμα σε όσους περισσότερους μπορείτε.

---------------------------------------

Αν γνωρίζετε κάτι παραπάνω γράψτε.

Είναι αλήθεια ή συνηθισμένες βλακείες ?

Δημοσ.

Πριν καμμια 2 ωρες χτυπησε το κινητο το σηκωσα και φανηκε οτι ειχα καλεσει εγω...Μετα ακουσα ενα ηχογραφημενο μηνυμα οτι καλουσαν απο Vodafone και μου ελεγεν παντα με "μηχανη" να πληκτρολογω απο 1-10 σε καποια ερωτηματα που με ρωταγε η "μηχανη" Στο τελος μου ειπαν και ευχαριστω αλλα μπηκαν ψυλλοι στα αυτια μου και πηρα τωρα την Vodafone και ρωτησα αλλα μου ειπαν οτι υπαρχει κατι τετοιο απο αυτους και να μην ανησυχω.

Δημοσ.

Δεν γίνεται να αντιγραφεί η SIM χωρίς φυσική επαφή. Χρειάζεται sim cloner μηχάνημα που κοστίζει κανά 60-70 ευρώ.

Δημοσ.
Παίδες αυτό που λέει ο Γιάννης Platano συνέβη μάλλον και σε μένα αφού το πρωϊ "με πήρα" τηλέφωνο αλλά δεν το σήκωσα....

An exeis tilefwniti to pio pithano autos na se peire tilefwno... mou exei tyxei me tin vodafone auto... agnwousa ta minimata (SMS) pou mou erxontousan sto kinito mexri pou arxise na me pairnei to kinito mou... arxisa na gelaw k lew katse na to sikwsw...

To sikwsa k akousa na leei "kalwsorisate stin upiresia proswpikou tilefwniti..."

Opote mipws einai to idio??

Δημοσ.

Αυτο το είχα δει σε αφίσα στον ΟΤΕ Χανίων...εδώ ψαρώνουν οι υπάλληλοι του ΟΤΕ και το κάνουν αφίσα,ο απλός κοσμάκης δε θ ψαρώσει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...