kag3to Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Πώς να κάνω activate το Hyper Theating στο 2,4Ghz 478socket Prescott P4?
kag3to Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Απο το BIOS... ναι ρε φίλε αλλά από πού? Δεν το βρίσκω:???:
nikoskon Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 ναι ρε[/b'] φίλε αλλά από πού? 1.Να μιλάς καλύτερα σε κάποιον που πάει να σε βοηθήσει. 2.Αν δε μπορείς μέσω BIOS να ενεργοποιήσεις το HT,τί το θες το PC; 3.Επίσης,RTFM.
kag3to Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 1.Να μιλάς καλύτερα σε κάποιον που πάει να σε βοηθήσει.2.Αν δε μπορείς μέσω BIOS να ενεργοποιήσεις το HT,τί το θες το PC; 3.Επίσης,RTFM. Έψαξα να το ενεργοποιήσω μέσω του Βιος αλλά δεν το βρίσκω (τώρα διαβάζω το manual μπας και το βρώ) και το ρε δεν το χρησιμοποίησα σαν βρυσιά αλλά είναι σαν να λέω "οκ ξέρω μέσο του Βιος αλλά που?":wink: και το RTFM τί είναι?
nikoskon Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 και το RTFM τί είναι? Απάντησες μόνος σου: (τώρα διαβάζω το manual μπας και το βρώ) 1.Ποιά μητρική έχεις; 2.Είσαι σίγουρος πως υποστηρίζει HT;
kag3to Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 αααα οκ κατάλαβα ... όσον αναφορά για την mobo είναι αυτή και ναι όντος υποστηρίζει HT
Tzimmys Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Η δικιά μου δεν εχει επιλογή για να το ενεργοποιήσεις και το ενεργοποιεί μόνη της λέει όταν βάζεις επεξεργαστή που έχει τη συγκεκριμένη δυνατότητα. Πιθανών να ισχύει το ίδιο κ με σένα. Για να το τσεκάρεις, όταν είσαι στα win, πάτα alt+ctrl+del και αν σου βγάλει και καλά 2 πίνακες που δίχνει τους επςξεργαστές, είναι ενεργοποιημένο.
kag3to Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Η δικιά μου δεν εχει επιλογή για να το ενεργοποιήσεις και το ενεργοποιεί μόνη της λέει όταν βάζεις επεξεργαστή που έχει τη συγκεκριμένη δυνατότητα. Πιθανών να ισχύει το ίδιο κ με σένα. Για να το τσεκάρεις, όταν είσαι στα win, πάτα alt+ctrl+del και αν σου βγάλει και καλά 2 πίνακες που δίχνει τους επςξεργαστές, είναι ενεργοποιημένο. μου βγάζει έναν επεξεργαστή αλλά δεν μου λέει αν είναι ενεργοποιημένο ή οχι, δεν το εχει καθολου...........αλλα ξερω οτι μπορω να το ενεργοποιησω γιατι το 3d mark 2006 έλεγε: HyperThreating Technology (supported) : disabled:(
Delirium Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Katarxas, 2 themata: a] 2.4Ghz se Prescott to vlepo poly xlomo, eos adynato! Northwood P4 prepei na einai, logika 8-) b] 2.4Ghz P4 me HyperThreating episis to vlepo xlomotato os adynato! Apo ta 2.6 den arxize to HT?
ninos30 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Υπάρχει Prescott 2.4. Αλλά όντως μάλλον δεν παίζει το HT... http://tech.vault9.net/forums/index.php?showtopic=12240 (Πρώτο post, τρίτη γραμμή " It does not have Hyperthreading"
ninos30 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Τώρα τι να πω, βρήκα και αυτό από INTEL: http://compare.intel.com/pcc/showchart.aspx?mmID=852348,847436,850364&familyID=1&culture=en-US Υπάρχει P4 στα 2.4GHz με ΗΤ αλλά έχει 800 MHz FSB. Αν ο δικός σου είναι τέτοιος τότε υποστηρίζει. Αν είναι με 533 ή 400 όχι. Off-Topic Γ.... την Intel μου... Ένα κάρο παρόμοιους επεξεργαστές έχει βγάλει...
Tzimmys Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Off-TopicΓ.... την Intel μου... Ένα κάρο παρόμοιους επεξεργαστές έχει βγάλει... Σωστός!!!!!!! Υπέρ της Intel είμαι, αλλά σωστός.
ninos30 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Σωστός!!!!!!! Υπέρ της Intel είμαι, αλλά σωστός. Κι εγω Intel έχω, αλλά... ΟΝ-Τopic: Από το official site (το link που δίνεις) κατέβασα το manual, και στην σελίδα 23 που δείχνει τα "Advanced BIOS Features" γράφει: " System will detect automatically and show up this feature (HT enable) only when you install the Intel Pentium 4 processor with HT technology". Οπότε μάλλον φίλε μου ο επεξεργαστής σου δεν το υποστηρίζει...
kag3to Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Κι εγω Intel έχω, αλλά... ΟΝ-Τopic: Από το official site (το link που δίνεις) κατέβασα το manual, και στην σελίδα 23 που δείχνει τα "Advanced BIOS Features" γράφει: " System will detect automatically and show up this feature (HT enable) only when you install the Intel Pentium 4 processor with HT technology". Οπότε μάλλον φίλε μου ο επεξεργαστής σου δεν το υποστηρίζει... όντως ο επεξεργαστής μου είναι prescott 533 αλλά σας το είπα γιατί το 3D MARK 2006 αναφέρει πως υπάρχει αλλά είναι απενεργοποιημένο:???:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.