Προς το περιεχόμενο

Βιντεο με...τρελλο

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ara sta logia mou erxesai Bassstarlet...sthn ADIAFORIA.....den exei na kanei an kapoiou efuge to amaksi stin srtofh i perase me kokkino kai xtupise kapoion ....alla h ADIAFORIA pou mas varaei gia tous gurw mas...kai to den variese...min mou peis oti osoi pane me 200-250 endiaferonte gia tous gurw tous??? ama theleikapoios na kauloksedwsei..as kanei ta 600xiliometra mexri tis serres.... egw kanw polla parapanw...gia na paw se pista....giati kanenas....a8wos den mou ftaiei...ante kai kalh mas hmera

Δημοσ.

...Τέλος πάντων, ξαναλέω για τρίτη φορά πως τα περισσότερα θανατηφόρα γίνονται σε χαμηλές ταχύτητες,και όχι από υπεραυτοκίνητα...

Τα κόλπα με τους αριθμούς μου αρέσουν πολύ. Το ότι τα περισσότερα θανατηφόρα γίνονται με χαμηλές ταχύτητες (50-80 χλμ./ώρα) είναι απόρροια του ότι η συντριπτική πλειοψηφία των οδηγών πάει με τόσα.

Το σωστό ερώτημα είναι "τί ποσοστό αυτών που πηγαίνουν με 50-80 χλμ/ώρα σκοτώνουν, σε σύγκριση με το ποσοστό αυτών που πηγαίνουν με 150-180χλμ/ώρα.".

Κι εγώ γουστάρω να τρέχω και να κάνω μπαντιλίκια. Το μυαλό όμως βρίσκεται ψηλότερα από τα χέρια.

Δημοσ.

Μονο που στην Ελλαδα δεν εχουμε Παιδεια για την σωστη οδηγικη συμπεριφορα αλλα και ανθρωπους που να υποστηριζουν το καλο μηχανοκινητο αθλητισμο. Να σκεφθειτε οτι στην Ευρωπη τους οδηγους αγωνων και καρτ τους πληρωνουν και στην χωρα μας βαζουν απο την τσεπη τους.

Α και κατι για το metacafe...πολλα spyware εχει αυτη η σελιδα παιδακι μου....

Δημοσ.

Α και κατι για το metacafe...πολλα spyware εχει αυτη η σελιδα παιδακι μου....

(εκτός θέματος) Είναι επιβεβαιωμένο? Γιατί μπορεί να έχω κολλήσει κάτι απ' αυτό.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
φίλε δεν πάς να στουκάρεις κάπου μόνος σου μπας και τη γλυτώσει κανένας αθώος? .

Ευχαριστώ για τις ευχές σου φίλε.

Όταν τρέχω γνωρίζω ότι οι συνθήκες μου επιτρέπουν να τρέξω. Anyway επέτρεψε μου να θυμηθώ μια παλιά διαφήμιση κ να στην αφιερώσω:

ΜΙΧΑΛΑΑΑΑΑΑΚΗΗΗΗΗΗ όχι στα βαθιά παιδί μου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...