Προς το περιεχόμενο

Βιντεο με...τρελλο

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ περισσότερο φοβάμαι να τους σκοτώσει κάποιος άσχετος απαίδευτος ηλίθιος πίσω από τιμόνι που κοιμάται ή κάποια κοπελίτσα που φτιάχνει τα νύχια της παρά κάποιος που λόγω της ταχύτητας που έχει αναπτύξει είναι προσηλωμένος 1000% στην οδήγηση.

Όσες φορές έχω τρακάρει έχω τρακάρει επειδή είχα αφαιρεθεί με λίγα χλμ και ποτέ όταν έχω σοβαρές ταχύτητες > 160 - 180

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ααα, επειδη θα ειναι προσηλωμενος δηλαδη, παροτι σκοτωσε καποιον θα του πεις μπραβο! Σωστος!

Δεν μπορεις να καταλαβεις οτι (ας πουμε) ειναι και τα δυο το ιδιο επικινδυνα, και η κοπελιτσα και ο ανεγκεφαλος που τρεχει. Δεν υποστηριζει ομως κανεις τη γκομενα που φτιαχνει τα νυχια της και οποιον παρει ο χαρος, και ειλικρινα ειναι μεγαλη εκπληξη για εμενα που υποστηριζετε αυτους που χωρις να σκεφτουν πατανε γκαζι και τους νοιαζει μονο η αδρεναλινη τους και τιποτα αλλο

Δημοσ.

Μάλλον δεν θες να καταλάβεις τι λέω: Όταν τρέχεις ΠΡΕΠΕΙ να είσαι προσηλωμένος στην οδήγηση. Κάποιος μπορεί να πηγαίνει με 100 στη Συγγρού και να κοιμάται. Κ ο φίλος με τη M3 με 250 στην άδεια εθνική κ να είναι 1000% dedicated σε αυτό που κάνει

Ποιος είναι πιο επικίνδυνος?

Βάλε κάτω τώρα πόσοι είναι οι μεν και πόσοι οι δε κ ανάλυσε στατιστικά το δείγμα μπας κ καταλάβεις από ποιους κινδυνεύεις κατά 99,9% πιότερο.

Δημοσ.

Ας πουμε οτι εχεις δικιο, θα μου απαντησεις σε αυτο που σε ρωταω?

Οχι αν φοβασαι μηπως, καπως, καπου, καποτε συμβει, αν αυτος ο τυπος ΣΚΟΤΩΣΕΙ καποιον δικο σου, τι θα του πεις? Θα δειξεις κατανοηση που γουσταρε να το 'πατησει'?

Συγκεκριμενα μιλαμε

Δημοσ.

Επειδή μπορεί να σου τύχει η άσχημη οπουδήποτε κ οποτεδήποτε δεν μπορείς να σταματήσεις να ζεις.

Σου απάντησα ήδη ότι θεωρώ πολύ πιο σοβαρό κ σε προσήλωση κ συμφωνία με την πράξη της οδήγησης το φίλο με τη M3 κ σέβομαι αυτό που έκανε παρά το κάθε παρτάλι που είναι σε κάθε στιγμή δυνητικός κίνδυνος.

Κ για να βγει κ ένα συμπέρασμα από την κουβέντα θα σου πω και το εξής:

Οι νόμοι δεν ταυτίζονται απαραίτητα με το ηθικό, είναι δε κανόνες που απευθύνονται σε ανθρώπους χαμηλού νοητικού κ παιδευτικού επιπέδου. Η ηθική του καθενός είναι και πρέπει να είναι πάνω από κάθε νόμο. π.χ. σκέψου γιατί υφίσταται το όριο των 120 στους αυτοκινητόδρομους με τέσσερις λωρίδες. Σκέψου επίσης την τελευταία φορά που κατάφερες να το τηρήσεις σε ένα τέτοιο δρόμο. Μήπως υπάρχει για να αποποιηθεί τις ευθύνες του ο κατασκευαστής του δρόμου, ουσιαστικά δείχνοντας ανοχή ο κύριος του έργου (το κράτος) στις κακοτεχνίες του, αντί να τον ελέγξει ουσιαστικά?

Κ για να γίνω κατανοητός γιατί αναφέρω μία ίσως γενικότητα σε μία συγκεκριμένη συζήτηση? Δες τον τρόπο που παίρνει ο κάθε πιτσιρίκος - πιτσιρίκα το δίπλωμα (το must στην παρέα είναι να πληρώσει ένα σάπιο κατεστημένο δασκάλου - εκπαιδευτή - υπουργείου) κ μετά αναρωτήσου από που θα την βρεις την επόμενη που θα βγεις με τ' αμαξάκι σου στο δρόμο.

Από τον "χερά" με τη Μ3 ή από το κουρούμπελο πιτσιρίκι που γυρνάει κάποια ξημερώματα από το Ρέμο?

Δημοσ.

prota apo ola...

to thema einai oti den einai oloi oi odigoi idioi...

kai den einai ola ta autokinita idia...

prosopika theoro poli pio epikindino ena koloftiagmeno saxo-toubano...sta 180km/h

apo oti mia ergostasiaki M6 sta 300km/h

ta ekatomiria euro pou xalaei i kathe sovari etairia se ereuna gia na

ftiaksei ena autokinito pou paei me 300km/h den to kanei epeidi tis perriseuoun lefta kai den kserei ti na ta kanei...

ena autokinito meta ta 160-180km/h einai ftero ston anemo

kai stirizetai apoklistika sta aerodinamika tou xaraktiristika stin anartisi kai sto timoni.

se kamia periptosi loipon den sigrinetai mia ferrari pou paei me 300 kai exei ekselixthei se aerodinamiki siraga, me ena golf...pou eftase ta 300...epeidi enas kagouras tou evale 600 ippous kai tou allakse amortiser...kai evale...koni...

apo kei kai pera...pame allou ...

giati an vazane ta oria ...analoga me to autokinito...

tha dimiourgousame koinonika provlimata...

tou styl diakriseis plousioi-ftoxoi...ktl ktl...

i grigori odigisi mporei na einai asfalis ipo proipotheseis...

tis opoies den tiroun oute i pliopsifia ton ellinon odigon...

oute i pliopsifia ton ellinikon autokiniton...

ara kalo tha einai kathe ti pou odigoume na to odigoume me SEVASMO!!!

Δημοσ.
.....

Από τον "χερά" με τη Μ3 ή από το κουρούμπελο πιτσιρίκι που γυρνάει κάποια ξημερώματα από το Ρέμο?

είναι ποτέ δυνατόν!!!!!!

έλεος τι είναι αυτά που συγκρίνετε????

τι είναι χειρότερο αν θα πεθάνει κάποιος επειδή ο οδηγός έτρεχε πάρα πολύ ή επειδή δεν πρόσεχε?

ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ Η ΚΑΛΥΤΕΡΟ

κάνενας από τους 2 οδηγούς δεν θα έπρεπε να έχει δίπλωμα αφού δεν μπορούν να ελέγξουν τους εαυτούς τους (είτε για να οδηγήσουν είτε για να τηρήσουν τους νόμους)

ΕΛΕΟΣ

Δημοσ.
είναι ποτέ δυνατόν!!!!!!

κάνενας από τους 2 οδηγούς δεν θα έπρεπε να έχει δίπλωμα αφού δεν μπορούν να ελέγξουν τους εαυτούς τους (είτε για να οδηγήσουν είτε για να τηρήσουν τους νόμους)

Λάθος φίλε χαμένε! Αν διαβάσεις καλά δεν είπα από ποιον θες να πεθάνεις αλλά σε ποιον θα έχεις το νου σου περισσότερο όταν οδηγήσεις την επόμενη φορά.

Επίσης κάνεις ένα σημαντικότατο λάθος: Ο πρώτος έχει 100% τον έλεγχο με όλες του τις αισθήσεις προσηλωμένες σε αυτό που κάνει, ενώ ο δεύτερος βασίζεται στη θέα τύχη για να γυρίσει ΟΚ σπίτι του.

Τέλος για την τήρηση των νόμων σε γενικότερο επίπεδο την άποψη μου ήδη την έχω εκφράσει

Δημοσ.

Συνεχιζεις να μη μου απαντας οποτε δεν θα συνεχισω να γραφω χωρις λογο επειδη θελεις με το ζορι να αποδεχτω αυτο που εσυ θεωρεις ως σωστο.

Σε ρωτησα κατι συγκεκριμενα και εσυ μου λες αυτα που θελεις.

Μαθε να διαβαζεις αυτα που γραφει ο αλλος. Δεν μιλησα καθολου για νομους. Για φιλοτιμο μιλαω.

Απο τη στιγμη που καποιος τρεχει με αυτα τα χιλιομετρα ειναι επικινδυνος, και τα υπολοιπα ειναι δικαιολογιες για να μην γραψω τιποτα αλλο.

Δεν φταιω εγω να με σκοτωσεις φιλαρακο, καταλαβες? Και αυτα που λες τα ακουω με το κιλο.

Αν χασεις τον αδελφο σου απο κανενα μαγκα που 'το παει με χιλια, και ειναι πολυ ωραιος' οπως εγω δεν θα ελεγες τις μαλακιες σου. Εξω απο το χορο ολοι πονηροι ειμαστε.

Αντε τωρα να παιξεις με το τιμονακι σου, να δειξεις οτι εισαι αντρας.

Δεν θα επανελθω και ζητω συγνωμη απο το φορουμ για τον τονο μου.

Δημοσ.
είναι ποτέ δυνατόν!!!!!!

έλεος τι είναι αυτά που συγκρίνετε????

τι είναι χειρότερο αν θα πεθάνει κάποιος επειδή ο οδηγός έτρεχε πάρα πολύ ή επειδή δεν πρόσεχε?

ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ Η ΚΑΛΥΤΕΡΟ

ΕΛΕΟΣ

HΜΑΡΤΟΝ !!! Διαβάστε τι λέει το παιδί στο παραπάνω post και βάλτε το καλά στο μιαλό σας.

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ... ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ!!

Δεν με νοιάζει αν θα σκοτωθώ απο κάποια που βάφεται ή απο κάποια που τρέχει με 100000 χλμ. Σημασία έχει ότι θα σκοτωθώ.

ΘΕΩΡΩ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΕΤΣΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!! Και αφού κανένας δεν μπορεί να το πει στα ίσα....

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ !!!!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΑΝΕΒΕΝΕΙ ΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΜΕ 300 χλμ!!!!

Αν αυτές είναι οι απόψεις μερικών οδηγών ... παρατήστε το αυτοκίνητο τώρα αμέσως. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΥΜΑ ΣΑΣ!!!

Και μην ακούω για κοπέλες που βάφονται (που κατακριτέες είναι και αυτές) αλλά ΗΜΑΡΤΟΝ να μου λέτε ότι είναι το ίδιο επικίνδυνο να τρακάρω με μια καρακάξα που βαφόταν και πήγαινε με 15χλμ επειδή φοβάται το γκάζι ... και το ίδιο να τρακάρω με κάποιον που του πετάχτηκε ένα σκυλάκι εκεί στην Ν.Κηφισιά που ετρεχε με 300 και ήρθε και έπεσε επάνω μου όταν έχασε τον έλεγχο!!!

ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ !!!!! Σοβαρευτείτε όσο είστε ζωντανοί ... και σας εύχομαι ΠΟΤΕ να μην δείτε μπροστά σας κάποιο ατύχημα με κάποιον ηλίθιο που έτρεχε με 200 και παρέσυρε ότι βρήκε μπροστα του...!!

Δημοσ.

Και να μην τον πιάσει η τροχαία θα τους δείτε πουθενά καρφωμένους αυτούς που το παίζουν εξυπνοι με τα αυτοκίνητα γιατι αυτοί σκοτώνουν αθώο κόσμο στους δρόμους. χααχχαχαχαχαχαχαχαχαχα ότι να ναι είστε μερικοί εδω μέσα. Σαν να μας λέει οτι αυτός που πάει με 300km/h επειδή είναι προσηλωμένος δεν μπορεί να του φύγει το αυτοκίνητο η να συμβεί οτιδήποτε στο αυτοκίνητο του. Εχεις ιδέα το τιμόνι που κρατάς και οι ρόδες του αυτοκινήτου απο τι συγκρατούνται ακόμα και στα πιο ακριβά αυτοκίνητα ? Οταν όμως συμβεί κάτι στην οικογένεια σου ή σε σένα στο δρόμο εκεί επικαλήσαι την δικαιοσύνη και τους νόμους γιατι ετσι σε βολεύει. Ειλικρινα δηλαδή κάποιοι που ποστάραν εδώ είναι για πολύ ξύλο. Κατάλαβες φιλαράκο (δεν αναφέρω nick) ?? Οταν σκοτωθεί δικός σου στο δρόμο μην πας στο δικαστήριο να να ζητήσεις τίποτα , γιατι ο δράστης είχε εργοστασιακή Μ6 (το απόλυτο αυτοκίνητο για σένα) , ούτε να γυρίσεις να πείς οτι η αστυνομία δεν κάνει την δουλεία της.

Δημοσ.

πρόταση:

δημιουργία ερασιτεχνικής πίστας υψηλών ταχυτήτων & αγώνων σε κάθε μεριά τις Ελλάδας.

έτσι θα μπορούμε όλοι να σκοτωνόμαστε μονοι μας χωρίς να παίρνοuμε και άλλους στο κεφάλι μας (αθώους).

και κύριοι της τροχαίας & υπουργείου συγκοινωνιών μήπως πρέπει να ξαναδείτε λίγο τον καινούριο ΚΟΚ ?

δεν είναι δυνατόν να πληρώνουν πρόστιμα για κράνος και για λερωμένες πινακίδες οι απλοί κακομοίρηδες εργάτες που πάνε στις δουλειές τους ,και να αφήνετε να προσπερνούν οι "καμικαζιδες" δολοφόνοι.. (μήπως δε μπορείτε να τους προφτάσετε)?

Δημοσ.

Στατιστικά η ταχύτητα είναι υπεύθυνη για το 17% του συνόλου των ατυχημάτων στην χώρα μας. Χωρίς το συγκεκριμένο ποσοστό να είναι μικρό, αναλογιστείτε που βρίσκονται τα αίτια του υπόλοιπου 83%......Πληρώνουμε φόρους, τέλη κυκλοφορίας τα κέρατα μας τα τράγια για να πέφτουμε σε κάθε 100 μέτρα σε μια λακκούβα. Το κράτος μας λοιπόν δεν εφάρμοσε τον νέο ΚΟΚ με σκοπό να συνετίσει τους άμυαλους σπιντάτους και να σώσει ζωές. Το έκανε με καθαρά εισπρακτικό στόχο. Το point system και η αφαίρεση διπλώματος θα έκανε μια χαρά τη δουλειά του από μόνο του (υποθετικά πάντα μιας και στο κράτος των "μέσων" πολύ αμφιβάλλω αν κάποιος θα χάσει το δίπλωμα του).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...