manic Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 sthn a8hna pou akribws odhgouse me 270 re gmt?Akoma kai sthn attikh odo mou fenetai duskolo na to katafereis... ektos an htan bradu pou den kukloforoun kai tosa autokinhta... alla kai egw 8a h8ela na to dw to binteaki auto! Στην Βουτα (Βουλιαγμενγη) και τους ακουω καθε βραδυ τους μ@λ@κες :evil::evil::evil:
kostastnt Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Ghostrider που τους χρειάζεται...:wink: Καλό!:grin: Και για όσους δεν ξέρουν ας κάνουν μία αναζήτηση σε σελίδες με βίντεο (metacafe.com, video.google.com, youtube.com, ...) με το λήμμα "ghostrider" και θα καταλάβουν ότι πραγματικά υπάρχουν στους δρόμους καλύτεροι οδηγοί από επαγγελματικούς αγώνες.
manic Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 ασημι ηταν! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΜΑΓΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΔΚΤ ΤΡΟΧ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΗ ΜΕΡΑ!!!! ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΥΘΗΚΑ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΕΙΠΕ ΤΟ ΘΕΙΚΟ " ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ " :-D :-D :-D Ε ΡΕ ΓΕΛΙΑ !!!! Ναι οντος καταφαιρε κατι τοσο αξιοθααυμαστο πηρε το τουτου του μπαμπακα και ρισκαρε την ζωη τοσων ανθρωπων + την δικια του, Μπραβο ωραια μυαλια κουβαλαμαι!!!!:evil::evil::evil:
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Ναι οντος καταφαιρε κατι τοσο αξιοθααυμαστο πηρε το τουτου του μπαμπακα και ρισκαρε την ζωη τοσων ανθρωπων + την δικια του, Μπραβο ωραια μυαλια κουβαλαμαι!!!!:evil::evil::evil: +1.000 Κι απο μενα !!!!
dimi_p Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Ναι οντος καταφαιρε κατι τοσο αξιοθααυμαστο πηρε το τουτου του μπαμπακα και ρισκαρε την ζωη τοσων ανθρωπων + την δικια του, Μπραβο ωραια μυαλια κουβαλαμαι!!!!:evil::evil::evil: ησουν εκει 3 τα ξημερωματα και ξερεις αν ρισκαρε τη ζωη τόοοσων ανθρωπων ;; τελος παντων δεν λεω πως πρεπει νολοι να καβαλαμε ενα αμαξι και να θεριζουμε κοσμο , απλα επικρότησα την ενεργεια του σαν μια πραξη αντιδρασης προς ολα αυτα που συμβαινουν τις τελευταιες μερες (βλεπε νεο Κ.Ο.Κ) και προς τη βλακεία που δερνει καποιους υψηλα ιστάμενους που χαριν της καμερας αμολανε οτι μπαρουφα τους ερθει (ακου θα δω το βιντεο να τον συλλαβω απο τις πινακιδες) αυτα ! :neutral: και αν θελεις το πιστευεις αλλα καποτε πηγαινα κιεγω με 180 στην Αττικη οδο (τοσο πηγαινε το χρεπι) και τωρα παω με 90 και τερμα δεξια απλα γιατι βαρεθηκα να τρεχω:wink:
amartolos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Υπάρχουν πολλά video από Ελλάδα με πραγματικά μεγάλες ταχύτητες... Σας παραθέτω ένα βίντεο από Αττική Οδό με μία BMW M6 που πιάνει τα 330+. Το βίντεο είναι αληθινό. BMW M6 Αθήνα! Επίσης υπάρχουν και πολλά βίντεο όπως εκείνο με το παληκάρι που έγινε χαλκομανία στη Συγγρού στη μια το βράδυ πριν κανα μήνα περίπου πέφτοντας σε μια πινακίδα και σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα στον παράδρομο στο ύψος του Αγ.Σώστη.Δυστηχώς δεν είχε άγιο και ο άγιος που ήταν απέναντι δεν τον βοήθησε. Σόρρυ για το άσχετο ποστ αλλά πιστεύω ότι σε ένα τέτοιο θέμα πρέπει να αναφέρονται και οι επιπτώσεις του Ομόνοια-Χαλκίδα 10λεπτά ή Κηφισία-Φάληρο 5λεπτά.
andreapaog328 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 @kostastnt αυτο που έχω εγω είναι με μηχανη πανω στην γεφυρα Ριο-Αντιρριο, 53 sec όλη τη γεφυρα και μπροστά στα διόδια κάνει και endo...
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 @kostastnt αυτο που έχω εγω είναι με μηχανη πανω στην γεφυρα Ριο-Αντιρριο, 53 sec όλη τη γεφυρα και μπροστά στα διόδια κάνει και endo... Και μετα καποια στιγμη η τοποθεσια δεύτερος τάφος, που γραφεις στο προφιλ σου !!!!
manic Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 ησουν εκει 3 τα ξημερωματα και ξερεις αν ρισκαρε τη ζωη τόοοσων ανθρωπων ;; τελος παντων δεν λεω πως πρεπει νολοι να καβαλαμε ενα αμαξι και να θεριζουμε κοσμο , απλα επικρότησα την ενεργεια του σαν μια πραξη αντιδρασης προς ολα αυτα που συμβαινουν τις τελευταιες μερες (βλεπε νεο Κ.Ο.Κ) και προς τη βλακεία που δερνει καποιους υψηλα ιστάμενους που χαριν της καμερας αμολανε οτι μπαρουφα τους ερθει (ακου θα δω το βιντεο να τον συλλαβω απο τις πινακιδες) αυτα ! :neutral: και αν θελεις το πιστευεις αλλα καποτε πηγαινα κιεγω με 180 στην Αττικη οδο (τοσο πηγαινε το χρεπι) και τωρα παω με 90 και τερμα δεξια απλα γιατι βαρεθηκα να τρεχω:wink: Δυτηχος ειμουν πολλες φορες (βλεπεις ειναι διπλα το σπιτι μου............) και ναι κυκλοφορουν αρκετοι 3 τα ξημερωματα εαν θελουν αντιδραση ας πανε να σκασουν τα λαστιχα των μπατσων!!! υγ: εγω παντος θεωρω τον ΝΕΟ Κ.Ο.Κ. πολυ χαλαρο!!!!!!!!!!!! υγ2: σου ευχομαι να μην μαθεις ποτε τι ειναι να σε αφηνει αναπηρο (εαν οχι νεκρο) ενας τετοιος "ΜΑΓΚΑΣ"
andreapaog328 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 μπα καλά την οδηγάει... με το που βρίσκει ευθεία ο wmp δείχνει ουρανό....
dimi_p Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δυτηχος ειμουν πολλες φορες (βλεπεις ειναι διπλα το σπιτι μου............) και ναι κυκλοφορουν αρκετοι 3 τα ξημερωματα εαν θελουν αντιδραση ας πανε να σκασουν τα λαστιχα των μπατσων!!! υγ: εγω παντος θεωρω τον ΝΕΟ Κ.Ο.Κ. πολυ χαλαρο!!!!!!!!!!!! υγ2: σου ευχομαι να μην μαθεις ποτε τι ειναι να σε αφηνει αναπηρο (εαν οχι νεκρο) ενας τετοιος "ΜΑΓΚΑΣ" kι εγω το ιδιο ευχομαι και επιμενω πως παρεξηγησες τη λεξη ΜΑΓΚΑΣ.
manic Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 kι εγω το ιδιο ευχομαι και επιμενω πως παρεξηγησες τη λεξη ΜΑΓΚΑΣ. Ok sorry my mistake
chill Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Ωραία τα videάκια ειδικά αυτό με το όνομα "gateway" τα σπασε. Γούσταρα που τα είδα, με έφτιαξαν όμως ειλικρινά δεν θα ήθελα ποτέ των ποτών να βρεθώ στο δρόμο τους. Ως insomniac επειδή και γω παίρνω το αμάξι αργά το βράδυ/ξημερώματα και πάω και βολτάρω (τηρώντας ευλαβικά τον κ.ο.κ.) χαίρομαι που δεν κατεβαίνω παραλιακή αλλά τραβάω προς Λουτράκι μεριά μιας και δεν είναι κανένα videάκι από αυτούς προς εκείνη τη μεριά .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.