Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Το πρωι εδειξς το Mega ενα βιντεο με ενα τρελλο που οδηγουσε στην Αθηνα με ....270 χλμ....Ο διοικητης της Τροχαιας ...ταπαιξε !!!Ο "μαγκας" τραβαγε και βιντεο και καπου το εχει ανεβασει στο internet...Απο περιεργεια ηθελα να το δω.Το βρηκε κανεις ????
Jojos170304 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δεν έχω δει τι έδειξε το Mega αλλά ξέρω ότι υπάρχει το Getaway in Athens με M3 στο γενικότερο πνεύμα των Getaway. Νομίζω ότι σε ορισμένους δρόμους και βράδυ η ταχύτητα που αναφέρεις δεν είναι εξωπραγματική
N1ghtW0lf Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 sthn a8hna pou akribws odhgouse me 270 re gmt? Akoma kai sthn attikh odo mou fenetai duskolo na to katafereis... ektos an htan bradu pou den kukloforoun kai tosa autokinhta... alla kai egw 8a h8ela na to dw to binteaki auto!
kostastnt Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Υπάρχουν πολλά video από Ελλάδα με πραγματικά μεγάλες ταχύτητες... Σας παραθέτω ένα βίντεο από Αττική Οδό με μία BMW M6 που πιάνει τα 330+. Το βίντεο είναι αληθινό. BMW M6 Αθήνα!
tone Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 to mega edei3e mia asprh M3 nomizw. prepei na einai to getaway in athens 2005. to exei sto google video.
kostastnt Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Ακόμα ένα βίντεο από Αθήνα με μηχανή που πιάνει 200+. Το εντυπωσιακό είναι οι σφήνες και οι προσπεράσεις που κάνει. Το βίντεο κυκλοφόρησε από το περιοδικό moto πριν από περίπου 2 χρόνια. Μηχανή στην Αθήνα!
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 sthn a8hna pou akribws odhgouse me 270 re gmt?Akoma kai sthn attikh odo mou fenetai duskolo na to katafereis... ektos an htan bradu pou den kukloforoun kai tosa autokinhta... alla kai egw 8a h8ela na to dw to binteaki auto! Λ.Κηφησιας κλπ....Μεταμορφωση με ΣΕΦ εκανε λεει 5 λεπτα. Υπάρχουν πολλά video από Ελλάδα με πραγματικά μεγάλες ταχύτητες... Σας παραθέτω ένα βίντεο από Αττική Οδό με μία BMW M6 που πιάνει τα 330+. Το βίντεο είναι αληθινό. BMW M6 Αθήνα! Ευχαριστω.
N1ghtW0lf Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 metamorfwsh->sef 5 lepta? ston kwlodromo me tis lakoubes kai tis strofes skotwstres? xoberkraft odhgouse h´jet?
kostastnt Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Το Getaway in Athens δείχνει μία BMW M3 ασημί να τρέχει με ιλλιγιώδης ταχύτητες, να κερδίζει ένα EVO VIII σε φανάρι. Θα παρατηρήσετε ότι περνάει απ'όλα τα γνωστά στέκια των Αθηνών. Getaway in Athens!
Jojos170304 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Φοβερό το GetAway in Athens. Στην μαύρη κάπου συναντά και το αγαπημένο το CRX metamorfwsh->sef 5 lepta? ston kwlodromo me tis lakoubes kai tis strofes skotwstres? xoberkraft odhgouse h´jet? Φίλε σε πληροφορώ ότι βράδυ την πας άνετα με 240 και είναι απόλαυση κ μάλιστα με αμάξι πίτα κ κούτσουρο
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Το Getaway in Athens δείχνει μία BMW M3 ασημί να τρέχει με ιλλιγιώδης ταχύτητες, να κερδίζει ένα EVO VIII σε φανάρι. Θα παρατηρήσετε ότι περνάει απ'όλα τα γνωστά στέκια των Αθηνών. Getaway in Athens! Νομιζω αυτο εδειξαν στο Μεγα...Αλλα οδηγουσα και δεν κοιταζα την tv ...Μονο ακουγα.
andreapaog328 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Το πρωι εδειξς το Mega ενα βιντεο με ενα τρελλο που οδηγουσε στην Αθηνα με ....270 χλμ....Ο διοικητης της Τροχαιας ...ταπαιξε !!!Ο "μαγκας" τραβαγε και βιντεο και καπου το εχει ανεβασει στο internet...Απο περιεργεια ηθελα να το δω.Το βρηκε κανεις ???? ναι το ειδα και εγώ. υπάρχει και ένα με μηχανή που περνάει με 300 απο την γέφυρα ''Χαρίλαος Τρικούπης"...
dimi_p Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 to mega edei3e mia asprh M3 nomizw. prepei na einai to getaway in athens 2005. to exei sto google video. ασημι ηταν! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΜΑΓΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΔΚΤ ΤΡΟΧ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΗ ΜΕΡΑ!!!! ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΥΘΗΚΑ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΕΙΠΕ ΤΟ ΘΕΙΚΟ " ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ " :-D :-D :-D Ε ΡΕ ΓΕΛΙΑ !!!!
kostastnt Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Το θέμα είναι ότι αν πραγματικά ενδιέφερε την αστυνομία να τον πιάσει θα το είχε κάνει... το βίντεο με την Μ3 γυρίστηκε πρόπερσι το καλοκαίρι και ανέβηκε σε 2-3 πολύ γνωστά "παράνομα" site ελληνικά τότε. Αλλά μάλλον η Διώξη ηλεκτρονικού εγκλήματος το θεώρησε αθώο... @andreapaog328 το βίντεο με την μηχανή πρέπει να είναι αυτό στην προηγούμενη απάντηση μου. Είναι το μοναδικό ευρέως διαδεδομένο. (Δεν ξέρω ποιά γέφυρα είναι αυτή που λες) Χαχαχα, τώρα είδα το post σου dimi_p. Με ποιές πινακίδες θα τον πιάσουν? Σίγουρα θα κάνουν πέσιμο στο σπίτι που το πάρκαρε στο τέλος του βίντεο... Αλλά κατά 99,99999999% δεν είναι το σπίτι αυτουνού που γύρισε το βίντεο.
dimi_p Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Το θέμα είναι ότι αν πραγματικά ενδιέφερε την αστυνομία να τον πιάσει θα το είχε κάνει... το βίντεο με την Μ3 γυρίστηκε πρόπερσι το καλοκαίρι και ανέβηκε σε 2-3 πολύ γνωστά "παράνομα" site ελληνικά τότε. Αλλά μάλλον η Διώξη ηλεκτρονικού εγκλήματος το θεώρησε αθώο... @andreapaog328 το βίντεο με την μηχανή πρέπει να είναι αυτό στην προηγούμενη απάντηση μου. Είναι το μοναδικό ευρέως διαδεδομένο. (Δεν ξέρω ποιά γέφυρα είναι αυτή που λες) Χαχαχα, τώρα είδα το post σου dimi_p. Με ποιές πινακίδες θα τον πιάσουν? Σίγουρα θα κάνουν πέσιμο στο σπίτι που το πάρκαρε στο τέλος του βίντεο... Αλλά κατά 99,99999999% δεν είναι το σπίτι αυτουνού που γύρισε το βίντεο. αυτο ακριβως λεγανε το πρωι. τους εκανε εντυπωση που στο τελος παρκαρει σε μια πυλωτη και ο δημοσιογρ. λεει πως μαλλον δεν ειναι το σπιτι του κι ο δκτης επιμενει να παρει το βιντεο να τον πιασει μιλαμε για πολλα γελια!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.