triantis7 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Λοιπόν το πρόβλημα ειναι το εξής!!Συνδέω ένα pc πάνω και όλα καλά!!Σε αυτό το pc ειναι ολα κομπλέ. Συνδέω και δευτερο και σε αυτο το pc δεν μπαινει σε 2-3 συγκεκριμένα site!! Βγάζω το πρώτο pc και δεν γίνεται πάλι τίποτα..Με τα πολλά οτι και να κάνω μονο σε εναν συγκεκριμενο υπολογιστη δουλευουν ολα τα site.. Με άλλους 2 που δοκίμασα υπάρχει πρόβλημα!! Τι μπορεί να φταίει?Μου έχει σπάσει τα νεύρα!!
FireJim Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 des ena paromoio 8ema pou eixa anoiksei kai isws katatopisteis ligo apo ekei
triantis7 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 To eida alla sto telos to palikari pou brike kapoia lisi allakse piknwtes... esi ti ekanes?
poulinos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 exxo 3 pc kai mpenoun ola pantou.kane to firmware update pou iparxei sto site tis forthnet i katevase to apo to site tis linksys
anabou Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Λοιπόν το πρόβλημα ειναι το εξής!!Συνδέω ένα pc πάνω και όλα καλά!!Σε αυτό το pc ειναι ολα κομπλέ.Συνδέω και δευτερο και σε αυτο το pc δεν μπαινει σε 2-3 συγκεκριμένα site!! Βγάζω το πρώτο pc και δεν γίνεται πάλι τίποτα..Με τα πολλά οτι και να κάνω μονο σε εναν συγκεκριμενο υπολογιστη δουλευουν ολα τα site.. Με άλλους 2 που δοκίμασα υπάρχει πρόβλημα!! Τι μπορεί να φταίει?Μου έχει σπάσει τα νεύρα!! Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με την διαφορά ότι δεν υπάρχει άλλος υπολογιστής στο σπίτι. Τελικά το πρόβλημα αυτό δεν διορθώνεται;
poulinos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 A XEXASA NA PO KATI BASIKO.AMA EXEIS PALIO FIRMWARE STO WAG200g den sou anigei merika site .kane firmware update apo to site tis forthnet.idika to 1.00.05 exei arketa bugs
FireJim Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Ρε παιδια με το 1,01,04α παω να κανω αναβαθμιση firmware αλλα στγο 13% σταματαει και μενω εκει και δεν μπορω να το κανω. Κατεβασα και αλλες εκδοσεις αλλα και παλι τπτ. Απλα στο 13% σε ολα τα firmware updates κολλαει και σταματαει.
FireJim Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 το 1,00,09 ειχε πανω απο μονο του! και παλι τιποτα....ακομα και αλλες εκδοσεις τπτ καμια δεν παιρνει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.