Προς το περιεχόμενο

Σωτήρης Μουστάκας

ANEMOS-V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

806963bwv6.jpg

«Έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή ο δημοφιλής ηθοποιός του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και του θεάτρου Σωτήρης Μουστάκας.

Ο ηθοποιός κατά τη διάρκεια πρόβας στο θέατρο, την Κυριακή, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Εισήχθη επειγόντως στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο Σωτήρης Μουστάκας γεννήθηκε το 1940 στην Κύπρο. Έπαιξε σε δεκάδες παραγωγές του ελληνικού κινηματογράφου και θεατρικές παραστάσεις.

Ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Μαρία Μπονέλου.

info: http://www.in.gr

Έως τώρα μου στοίχισε ο θάνατος του περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο "επίσημο" άτομο" η καλλιτεχνη

ήταν από τους αγαπημένους μου ηθοποιούς .

αντίο Σωτήρη

Ήταν η μοναδική φορά που μ έκανες να δακρύσω..

Δημοσ.

Τηλεθέαση βέβαια είναι ο μόνος στόχος και η εκπομπή της Τατιάνας δείχνει την κηδεία του Σωτήρη Μουστάκα. Δεν ξέρω αλλά συγκινήθηκα πολύ όταν είδα τον Βέγγο σε μια γωνία μόνος απλά να δείνει το παρών και να κάνει σκόνη άλλους ''ταλαντούχους'' ηθοποιούς οι οποίοι το παίξαν φίρμες...

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος μόνο ο Βουτσάς κι ο Βέγγος έχουνε μείνει πλέον από τους κλασσικούς. Φυσικά και ο Κωνσταντίνου, αν και αυτός είναι αρκετά νεώτερος, νομίζω. Εντάξει, κάποτε θα έφευγαν κι αυτοί, σημασία έχει το έργο που παρήγαγαν υπηρετώντας την τέχνη τους (θέατρο & κινηματογράφο). Το λυπηρό είναι ότι με τον τελείως αναλώσιμο και ελαφρύ χαρακτήρα του σημερινού star system, δύσκολα θα αναδειχθούν παρόμοια ταλέντα, ακόμα κι αν υπάρχουν. Εκτός αν νομίζει κανείς ότι ηθοποιοί με το παρουσιαστικό του Σταυρίδη, του Φωτόπουλου, του Βέγγου, του Ηλιόπουλου, του Εξαρχάκου, του Αυλωνίτη, του Χατζηχρήστου, του Μακρή, του Παπαγιανόπουλου θα είχαν θέση (και μάλιστα πρωταγωνιστική) στο σύγχρονο ελληνικό κινηματογράφο/θέατρο.

Δημοσ.

Έχω μεγαλώσει με τις ταινίες του,κι ας τις κατηγορούν μερικοί μερικοί για αυτές,αλλά Σωτήρης Μουστάκας δεν είναι μόνο οι βιντεοταινίες,αλλά και επιθεωρήσεις.Πιστεύω πως είναι από τους ελάχιστους που είχε τέτοιο χιούμορ,ήθος και ευγένεια!Λυπήθηκα πάρα πολύ,ειλικρινά!

Τα χαμόγελα μας θα λιγοστεύσουν από σήμερα εδώ,και θα αυξηθούν εκεί πάνω που πηγαίνεις.

Καλό ταξίδι Σωτήρη,ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει σήμερα!

Όσο για εμάς,μην στεναχωριέσαι,αφήνεις πίσω σου μεγάλο έργο και σίγουρα η μνήμη σου θα μείνει αιώνια!

Δημοσ.

όσο για κάτι εκπομπές.. με στόχο την τηλεθέαση..

τι να πω.. θα ερθει η ώρα να πληρώσουν γιαυτο τον αισχρό επαγγελματισμό.

..στην πρώτη εκπομπή τις τατιάνας...

είδατε κανέναν να χαμογελάει από εκεί μέσα (λόγο ότι ήταν κωμικός λέει..)

εκτος από αυτήν?

αίσχος!

εμενα τουλάχιστον τα χείλη μου έσταζαν κάτι σαν φαρμάκι..

δυστυχώς..

αυτοί που μένουν πίσω υποφέρουν.

λυπάμαι πολύ για την κόρη του ,που τόσο πολύ είχαν δεθεί μεταξύ τους,

και τι θα περάσει αυτό το κορίτσι με μια άρρωστη μάνα,και τον πόνο του φευγιού του πατέρα..

από τις μεγαλύτερες δοκιμασίες τις ζωής..

υπομονή κορίτσι μου..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...