Προς το περιεχόμενο

FEAR: Extraction Point (Expansion)

Brazdas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, μια βοήθεια.

Μόλις έφτασε το FEAR Extraction Point, το έκανα κανονικά εγκατάσταση και λοιπά, αλλά το πρόβλημα είναι ότι χαλάνε τα γραφικά. Δηλαδή ώρες ώρες δεν μου δείχνει τις πόρτες ή δεν δείχνει τους τοίχους, ή ο φακός δεν φωτίζει κανονικά. Μάλλον θα είναι κάποιο bug, μήπως γνωρίζει κανείς τίποτα και κανέναν τρόπο να το διορθώσω??

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Ένα patch είχε μέσα το όλο αρχείο που κατέβασα αλλά μάλλον για το προηγούμενο παιχνίδι ήταν, γιατί ήθελε αναβάθμιση.

Θα κοιτάξω μήπως παίζει τίποτα άλλο.

Ευχαριστώ, γιατί ούτε καν το είχα σκεφτεί!

edit

Απ' ότι είδα έχει μόνο για το FEAR σκέτο, όχι για το extraction point. Κάτι full patch 1.08.

Οπότε μάλλον αυτό δεν θα κάνει. Αν βρεις κανείς κάτι, ας μου ειδοποιήσει μέσω πμ.

Ευχαριστώ!

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Epanaferw to thema giati exw kai gw to idio problem me ton topic starter..Oi portes eksafanizontai kai vlepw apo mesa tous..Exw to sistima tis upografis kai pisteuw oti den ftaiei auto gia to problem..Mipos exei vrei kapoios kapoio patch?Exw valei to 1.08 apo to site tis Sierra prin egatastisw to extraction point alla de vrika kati allo...Kai oi drivers tis vga einai updated..

Δημοσ.

Λοιπόν φίλε θα σου γράψω επακριβώς τι έκανα εγώ και όλα έγιναν εντάξει!!

Έχεις περασμένο το πρώτο παιχνίδι, το απλό! Μετά κάνεις Update το παιχνίδι στην έκδοση 1.08, ακριβής ονομασία του patch είναι αυτή: fear_update_engb_100-107_108, εγκαθιστάς το Extraction Point βάζεις serial numbers και όλα τα σχετικά και είσαι έτοιμος.

Αυτή είναι όλη η διαδικασία. Εγώ το πρόβλημα το είχα και μετά που έκανα εγκατάσταση το 1.07 patch οπότε κοίτα μήπως παίζει τίποτα με αυτό. Μπορεί να λέει ότι είναι 1.08, αλλά μήπως τελικά δεν είναι!

Δημοσ.

Euxaristw gia tin apantisi file mou..Ekana kai gw AKRIVOS to idio pragma..To idio patch akrivos.Twra pou proxorisa ligo ta paixnidi den emfanizetai to problima me tis portes..

Allo me apasxolei twra..To paixnidi sernetai kanonikotata me to sistima mou enw pisteuw oti de tha prepe na sernetai. Me tis idies akrivos rithmiseis me to 1o paixnidi. Kanw ena vima kollaei gia 2sec kai meta pali to idio..Mipos paizei asimvatotita tis vga mou me to paixnidi?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...