kst7nas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 γεια χαρα! εχω κανει μια σελιδα στο myspace σχετικη με music. πως μπορω να αλλαξω το χρωμα στο background η να βαλω αλλο χρωμα? εψαξα και βρηκα οτι γραφεις κατι στο κουτακι που λεει "about me" αλλα επειδη η σελιδα myspace που εχω ειναι για μουσικη - δεν εχει πουθενα κουτακι"about me". καμια ιδεα?
razkal Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 to "About me" tha to deis afou patiseis "edit profile", boreis na vreis para polla etoima backgrounds h themes, aplws kaneis copy-paste ton kwdika pou sou dinoun sto "About me" pedio, apo ekei kai pera boreis na to peiraxeis allazontas xrwmata klp.
kst7nas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 αυτο λεω... οταν παω edit profile δεν εχει επιλογη about me- μαλλον επειδη ειναι myspαce για μουσικη. εχει επιλογες band bio, headline , band members ktlp πως βαζω φωτο sto background.....?
SpectralQ Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Η διαφορά απο τις κανονικές σελίδες είναι οτι πρεπει να βάλεις το κώδικα στο Band Bio αντι για το About me! DOH! Καλά το myspace έπρεπε να έχει πιο ξεκάθαρες εντολές... οτι να ναι!
kst7nas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 τι DOh! με ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΟ? πρεπει να μυρισω τα νυχια μου οτι πρεπει να γραψω ΚΩΔΙΚΕΣ στο band bio? to υποθεσα οπως ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ αλλα γι'αυτο ρωτησα κι εδω... ελεος..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.