Προς το περιεχόμενο

Θερμοκρασια Pc

greekteo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορει να μου δωσει καποιος μια απαντηση στην ερωτηση μου. Εχω ενα pc με cpu: AMD 4600 x2

ram: 2gb

mobo: M2N-SLI Deluxe

Σε ολο το pc υπαρχουν δυο ανεμιστηρες, ενας της cpu και ενας του κουτιου στο πλαι . Της cpu φτανει τις 6000 στροφες περιπου και το αλλο τις 2000. Εχω ενεργοποιησει το cool'n'quiet και αυτες τις μερες που ειναι και ζεστες φτανει περιπου τους 37 βαθμους idle cpu και το κουτι τους 38 και οταν ενεργοποιησω καποιο παιχνιδι ή βαρυ προγραμμα φτανει cpu το πολυ 60 και το κουτι 47 περιπου. Να αρχισω να ανησυχω?? Μηπως πρεπει να βαλω κανενα αλλο ανεμιστηρακι? Υπαρχει χωρος. Ευχαριστω:wink:

Δημοσ.

Ο ανεμιστήρας στο πλαι που λες, βάζει ή βγάζει αέρα; Όταν λες υπάρχει χώρος για έξτρα ανεμιστήρα, σε ποιο σημείο του κουτιού βρίσκεται; Με cpu στους 60 προσωπικά δε θα ένιωθα και πολύ άνετα. Μάλλον θα πρέπει να προσθέσεις ένα ακόμα.

Επίσης με ποιο πρόγραμμα παρακολουθείς τις θερμοκρασίες;

Δημοσ.
Ο ανεμιστήρας στο πλαι που λες, βάζει ή βγάζει αέρα; Όταν λες υπάρχει χώρος για έξτρα ανεμιστήρα, σε ποιο σημείο του κουτιού βρίσκεται; Με cpu στους 60 προσωπικά δε θα ένιωθα και πολύ άνετα. Μάλλον θα πρέπει να προσθέσεις ένα ακόμα.

Επίσης με ποιο πρόγραμμα παρακολουθείς τις θερμοκρασίες;

1) Ο ανεμιστηρας στο πλαι βαζει αερα.

2) Υπαρχει χωρος και για δευτερο ανεμιστηρα επισης στο πλαι για εναν ανεμιστηρα πισω αλλα και δυο θεσεις για μπρος

3) Το προγραμμα ειναι Pc Probe II v1.02.01

Δημοσ.
οι ανεμιστήρες απο το πλάι να βάζουν αέρα απο πίσω να βγάζουν μπροστά να βάζουν simple πολλά χρόνια τώρα ;)

Λαθος εκανα, βαζει ηθελα να πω :wink: :wink:

Δημοσ.

Παστούλα στον επεξεργαστή,μία καλή ψύκτρα,έναν ανεμηστήρα 12άρη μπροστά κι έναν πίσω και θα είσαι οκ.

Δημοσ.

φιλε greekteo αν δεις την υπογραφη μου εχουμε την ιδια μητρικη και επεξεργαστη

με την δικια του ψυχτρα ειχα 45αρια με ενα heatpipe cooler που εβαλα και ενα

12αρι silenx fan εχω πλεον αυτες τις θερμοκρασιες.

img_84464.jpeg

θα προτεινα οτι και οι παραπανω αλλαγη ψυχτρας καλη παστα καλη ροη αερα εντος του κουτιου.

Τελος πρεπει να εχεις και μεγαλο θορυβο με 6000 στροφες fan στον επεξεργαστη η κανω λαθος ?

Δημοσ.

εγώ με Χ2 4400 και ασουσ Μ2ΝΕ (κοντά με τη δική σου) είχα 62 κάτι βαθμούς σε επξεργαστή και 55-56 μητρική. Έβαλα έναν 12άρη στο πλάι και το μόνο που κατάφερα ήταν να πάω 60 τον επεξεργαστή και 48-50 τη μητρική σε full load (σε παιχνίδι βασικά οπότε θα βγάζει και η κάρτα γραφικών το κατιτίς της). Έβαλα έναν 8αρη στο πίσω μέρος του κουτιού να βγάζει αλλά κάνει πολύ θόρυβο και δεν παλέυεται. Επίσης έχω βάλει και πάστα στον επεξεργαστή. Σαν να πολυζεσταίνεται αυτή η γενιά των άθλων πάλι....μου ξυπνάνε μνήμες από την καλή εποχή των άθλων ΧΡ στα 0,18μ

Δημοσ.

img_84464.jpeg

θα προτεινα οτι και οι παραπανω αλλαγη ψυχτρας καλη παστα καλη ροη αερα εντος του κουτιου.

Τελος πρεπει να εχεις και μεγαλο θορυβο με 6000 στροφες fan στον επεξεργαστη η κανω λαθος ?

σορρυ 26 με αέρα :???: με νερό πόσο πάει δλδ

σορρυ για το off αλλά έμεινα μαλάκας

Δημοσ.

img_84464.jpeg

ti heatpipe cooler petakses panw giati ksefyge i katastasi mou fenetai...

Δημοσ.

μηπως το printscreen τραβηχθηκε το χειμωνα με κλειστα καλοριφερ? διοτι 26 δεν εχει ουτε ο αερας.....

Δημοσ.

img_84464.jpeg

Λεω να βαλω κανα ανεμιστηρακι ακομα μεσα στον υπολογιστη. Οσον αφορα το θορυβο στις 6000 στροφες, ομολογω πως ειναι αρκετα μεγαλος , εν τω μεταξυ, το ανεμιστηρακι στο πλαι υπολειτουργει γιατι παλια εκανε θορυβο και τωρα τελευταια δεν ξεκιναει,παρα μονο με δικια μου παρεμβαση.

Αν παω να παρω καινουργια ανεμιστηρακια, μπορω να τα βαλω μονος μου? Ειναι δυσκολο? Αν οχι πως μπαινουν? Γιατι δεν ειμαι τοσο γνωστης τοποθετησης hardware. :roll: .H θηκη του υπολογιστη ειναι αυτη http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=15&product=784478

Πειτε μου τι ανεμιστηρακια θα μου προτεινατε να βαλω. Ευχαριστω

Δημοσ.

αποτι ειδα στο σιτε της τσιφτεκ το ευρωπαικο το κουτι σου περνει 2 8αρηδες μπροστα και 1 12αρη πισω. αρα λοιπον εγω προτεινω:

12αρη: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650447

και 8αρηδες: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650101

και σε περιπτωση που δεν εχεις 3 3πιν κονεκτορσ πανω στη μητρικη θα χρειαστεις ανταπτορακια. πχ

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.804330

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.804329

Δημοσ.

@ Vatos_locos

@ tolis86

Δεν υπαρχει λογος αμφιβολιας φιλοι μου :) τωρα που σας γραφω

εκανα νεο sreenshot οριστε ,αν δειτε και στο avatar μου θα δειτε

οτι εχω αρκετο χωρο στο εν λογω δωματιο και στο παρακατω chieftec

img_51536.jpeg

και ναι για οσους δεν πιστευουν χωρις υδροψυξη δειτε παρακατω απλα πραματα

καλη παστουλα καλη ροη αερα.:)

img_15935.jpeg

και για τον φιλο isspro που ρωτησε τι heatpipe cooler εχω οριστε :)

απλα αφερεσα το δικο του θορυβωδες και εχω 12αρι silenx

img_22927.jpeg

αλλα το θεμα δεν ειμαι εγω αλλα ο φιλος greekteo που εχει προβλημα με το pc του.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...