Προς το περιεχόμενο

[offtopic] Σωτήρης Μουστάκας

geovard

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
εγκυρες πηγές μόλις με ενημέρωσαν οτι η σύζυγος του ειχε Αλτζχάιμερ εδω και 10 χρόνια και ο Μουστάκας γύριζε με μικρούλες, ε πόσο να αντέξει η καρδιά του ... παντως συλληπητήρια σ' αυτούς που μένουν πίσω...

Μ' αρέσει ρε φίλε πού προσπάθησες να ..σώσεις το μήνυνά σου με το τελευταίο πού λες.Δεν ξέρω μπορεί να είσαι γιατρός καί μάλιστα καρδιολόγος!

Μπορεί να είσαι καί ρεπόρτερ στις εκπομές Λαμπίρη καί σία καί ξέρεις τα άπλυτα των άλλων.

Πάντως σεβασμό σε ένα από τούς μεγαλύτερους Έλληνες κωμικούς δεν έχεις.

Κρίμα γιατί είμαι σίγουρος ότι πολλές φορές θα σε έκανε να γελάσεις αυτός ο άνθρωπος.

Καλό σου ταξίδι Σωτηράκι.......:(

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

φιλε ...

δεν μπορώ να νιώσω κάτι παραπάνω πέρα απο απλή στεναχώρια για εναν που δεν μου ειναι τίποτα άλλο παρα ενας άγνωστος πετυχημένος επαγγελματίας...

δλδ εαν φύγει απο την ζωη κάποιος γιατρός που έχει σώσει χιλιάδες ζωές 'η κάποιος που έχει αφιερώσει την ζωή του δίνοντας στους συνανθρωπους του αγαθα και συναισθηματα όπως πολλοι εθελοντες κάνουν αλλά εσυ δεν τον ξέρεις γιατι δεν επαιζε σε βιντεοταινιες θα πόσταρες εδω για τα συλληπητήρια??? ελα μην το κάνουμε και θέμα λοιπόν... ο καθενας λέει αυτο που νιώθει, δεν το ήξερα οτι αναγκαστικά πρέπει να συμφωνήσω μαζι σου... Εσυ μπορεί να επεσες σε βαθυ πένθος απο την στιγμη που το ακουσες, δικαιωμα σου, εγω δεν σου αφαιρεσα ουτε εκρινα τον λόγο σου φίλε..

Δημοσ.
φιλε ...

δεν μπορώ να νιώσω κάτι παραπάνω πέρα απο απλή στεναχώρια για εναν που δεν μου ειναι τίποτα άλλο παρα ενας άγνωστος πετυχημένος επαγγελματίας...

Τώρα μας βγήκε άγνωστος ο Μουστάκας, που τον γνωρίζει όλη η Ελλάδα... Για κούνα λίγο την κεφάλα σου. Α και που είσαι, σε τέτοιες περιπτώσεις δεν τιμούμε μόνο τον άνθρωπο Σωτήρη, αλλά και το τεράστιο έργο του που έχει αφήσει. Δε λυπούμαστε που απλώς "έφυγε" ένας άνθρωπος αλλά που το θέατρο και η ελληνική κωμωδία χάνουνε έναν από τους σημαντικότερους εκπροσώπους τους. Αλλά ξέχασα.. για εσένα είναι "άγνωστος".

Υγ. Και η είδηση από το in.gr http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=806963&lngDtrID=253

Δημοσ.
Τώρα μας βγήκε άγνωστος ο Μουστάκας, που τον γνωρίζει όλη η Ελλάδα... Για κούνα λίγο την κεφάλα σου. Α και που είσαι, σε τέτοιες περιπτώσεις δεν τιμούμε μόνο τον άνθρωπο Σωτήρη, αλλά και το τεράστιο έργο του που έχει αφήσει. Δε λυπούμαστε που απλώς "έφυγε" ένας άνθρωπος αλλά που το θέατρο και η ελληνική κωμωδία χάνουνε έναν από τους σημαντικότερους εκπροσώπους τους. Αλλά ξέχασα.. για εσένα είναι "άγνωστος".

Υγ. Και η είδηση από το in.gr http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=806963&lngDtrID=253

καταρχας μιλας σε κοπελα οποτε μαζεψου δεν μιλας σε κανενα κοληταρι σου. ποιο ειναι το τεραστιο εργο του ρε μεγαλε τεραστιο μπορει να ειναι για τον κυκλο του μηπως συνεβαλε στην προοδο της επιστημης η εκανε κατι τοσο αξιολογο? κωμικος ηταν ο ανθρωπος συμπαθεστατος και εγω εχω γελασει πιτσιρικας με τις ταινιες του τον ροζ γατο δεν θα τον ξεχασω ποτε. μεχρι εκει. το να το παιζετε οτι σας επιασε καταθλιψη επειδη πεθανε ο μουστακας ειναι η υποκρισια η ιδια. απλα για δυο τρια λεπτα σου περνανε καποιες εικονες απο το μυαλο θυμασαι στιγμες που εχεις γελασει μαζι του και αυτο ειναι ολο.αντε να πεις και το απογευμα σε κανεναν φιλο σου ρε πεθανε ο μουστακας. το μεσημερι ξερεις εσυ στο φιλιον για καφε.

• Super Moderators
Δημοσ.
καταρχας μιλας σε κοπελα οποτε μαζεψου δεν μιλας σε κανενα κοληταρι σου. ποιο ειναι το τεραστιο εργο του ρε μεγαλε τεραστιο μπορει να ειναι για τον κυκλο του μηπως συνεβαλε στην προοδο της επιστημης η εκανε κατι τοσο αξιολογο? κωμικος ηταν ο ανθρωπος συμπαθεστατος και εγω εχω γελασει πιτσιρικας με τις ταινιες του τον ροζ γατο δεν θα τον ξεχασω ποτε. μεχρι εκει. το να το παιζετε οτι σας επιασε καταθλιψη επειδη πεθανε ο μουστακας ειναι η υποκρισια η ιδια. απλα για δυο τρια λεπτα σου περνανε καποιες εικονες απο το μυαλο θυμασαι στιγμες που εχεις γελασει μαζι του και αυτο ειναι ολο.αντε να πεις και το απογευμα σε κανεναν φιλο σου ρε πεθανε ο μουστακας. το μεσημερι ξερεις εσυ στο φιλιον για καφε.

Όπα ήρθαν και ενισχύσεις!:mrgreen: Δεν θα σχολιάσω τα υπόλοιπα αλλά αν μπορούσα θα επισύναπτα στο μήνυμα τη μουσική από τον Καραγκιόζη (αυτό που λέει: opa opa opa opa opa eeeeeeeeeee)! :)

Δημοσ.
Όπα ήρθαν και ενισχύσεις!:mrgreen: Δεν θα σχολιάσω τα υπόλοιπα αλλά αν μπορούσα θα επισύναπτα στο μήνυμα τη μουσική από τον Καραγκιόζη! :)

εσυ τι ζορι τραβας ? για επισυναψε τιποτα. αντι να γραφεις μαλακιες σχολιασε τουλαχιστον.

Δημοσ.
καταρχας μιλας σε κοπελα οποτε μαζεψου δεν μιλας σε κανενα κοληταρι σου. ποιο ειναι το τεραστιο εργο του ρε μεγαλε τεραστιο μπορει να ειναι για τον κυκλο του μηπως συνεβαλε στην προοδο της επιστημης η εκανε κατι τοσο αξιολογο? κωμικος ηταν ο ανθρωπος συμπαθεστατος και εγω εχω γελασει πιτσιρικας με τις ταινιες του τον ροζ γατο δεν θα τον ξεχασω ποτε. μεχρι εκει. το να το παιζετε οτι σας επιασε καταθλιψη επειδη πεθανε ο μουστακας ειναι η υποκρισια η ιδια. το μεσημερι ξερεις εσυ στο φιλιον για καφε.

Κατ' αρχάς μιλάς σε μεγαλύτερό σου οπότε μαζέψου δε μιλάς σε κάνα κολλητάρι σου. Όσο για το που συνέβαλε θα το γνώριζες αν παρακολουθούσες κινηματογράφο ή θέατρο. Όσο για τον καφέ, δε γνωρίζω που είναι το φίλιον, εσύ ξέρεις καλύτερα φαίνεται ;)

Δημοσ.
Κατ' αρχάς μιλάς σε μεγαλύτερό σου οπότε μαζέψου δε μιλάς σε κάνα κολλητάρι σου. Όσο για το που συνέβαλε θα το γνώριζες αν παρακολουθούσες κινηματογράφο ή θέατρο. Όσο για τον καφέ, δε γνωρίζω που είναι το φίλιον, εσύ ξέρεις καλύτερα φαίνεται ;)

κοιτα η ηλικια σου ειναι απλως ενα νουμερο δεν μου λεει απολυτως τιποτα. σου ειπα στον κυκλο του μπορει να συνεβαλε τα μεγιστα αλλα ειναι ο κυκλος του ο κυκλος των διασκεδαστων. μια χαρα το ξερεις το φιλιον καπου εκει που πηγαινεις για καφε ειναι αμα ανοιξεις λιγο τα ματια σου θα το δεις. τελοςπαντων συνεχιστε να υποκρινεστε δικαιωμα σας.

Δημοσ.

μπουχουχου ... παει ο Σωτηρακης παει αυτο το παλληκαρι μιαμ μιαμ ρε Σουλαααα φερε λιγο ψωμι οπως θα' ρχεσαι ... μιαμ μιαμ και τι λεγαμε??? Ααααα ναι, πήρα φίλε κάτι παπούτσια σούπερ λέμε, ναι ναι θα τα φορεσω το Σαββατο ....

ρε δεν μας παρατάτε που θιχτηκατε κιόλας γιατι ενας ανθρωπος εχει διαφορετική γνωμη απο εσας ....

ήμαρτον, ψευτοκαταθλιψη ρουλζζζζζζζζζζζζζζζζζζ !!!!

Δημοσ.
κοιτα η ηλικια σου ειναι απλως ενα νουμερο δεν μου λεει απολυτως τιποτα. σου ειπα στον κυκλο του μπορει να συνεβαλε τα μεγιστα αλλα ειναι ο κυκλος του ο κυκλος των διασκεδαστων. μια χαρα το ξερεις το φιλιον καπου εκει που πηγαινεις για καφε ειναι αμα ανοιξεις λιγο τα ματια σου θα το δεις.

Κοίτα το φύλο είναι απλώς μία λέξη δε μου λέει απολύτως τίποτα. Σου είπα ότι αν παρακολουθούσες κινηματογράφο ή θέατρο θα ήξερες πόσο είχε συμβάλλει. Όσο για το φίλιον, επαναλαμβάνω, δεν γνωρίζω ούτε τι είναι ούτε που είναι. Εσύ που είσαι όλη μέρα στον καφέ θα το ξέρεις καλύτερα για να το αναφέρεις.

ρε δεν μας παρατάτε που θιχτηκατε κιόλας γιατι ενας ανθρωπος εχει διαφορετική γνωμη απο εσας ....

Ένας άνθρωπος κρίνεται από κάποιους που μπορούνε να τον κρίνουνε, που γνωρίζουνε το έργο του και το τι έχει προσφέρει όχι από οποιονδήποτε που απλώς θέλει να πει τη γνώμη του γιατί πρέπει να μιλήσει.

Αυτό είναι και το τελευταίο μου μήνυμα προς εσάς. Δε νομίζω ότι πρέπει να ασχοληθώ περισσότερο.

• Super Moderators
Δημοσ.
μπουχουχου ... παει ο Σωτηρακης παει αυτο το παλληκαρι μιαμ μιαμ ρε Σουλαααα φερε λιγο ψωμι οπως θα' ρχεσαι ... μιαμ μιαμ και τι λεγαμε??? Ααααα ναι, πήρα φίλε κάτι παπούτσια σούπερ λέμε, ναι ναι θα τα φορεσω το Σαββατο ....

ήμαρτον, ψευτοκαταθλιψη ρουλζζζζζζζζζζζζζζζζζζ !!!!

http://www.geocities.com/Athens/Delphi/1240/kar.mid

8)

Δημοσ.
Κοίτα το φύλο είναι απλώς μία λέξη δε μου λέει απολύτως τίποτα. Σου είπα ότι αν παρακολουθούσες κινηματογράφο ή θέατρο θα ήξερες πόσο είχε συμβάλλει. Όσο για το φίλιον, επαναλαμβάνω, δεν γνωρίζω ότι τι είναι ούτε που είναι. Εσύ που είσαι όλη μέρα στον καφέ θα το ξέρεις καλύτερα για να το αναφέρεις.

Αυτό είναι και το τελευταίο μου μήνυμα προς εσένα.

ρε φιλε εισαι εντελως στοκος? σου εχω γραψει δυο φορες οτι αναγνωριζω το εργο του ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ!!!!! ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΩΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΩΝ!!!! Επειδη σας τα λεει χυμα σας επιασε το ψευτοσυναισθημα. Εγω δεν πινω καν καφε αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα. Αντε παλικαρια στον <<ΠΑΤΟ>> η ελλαδα επειδη δεν την επιασε καταθλιψη για τον σωτηρακη που δεν εχω τιποτα με τον ανθρωπο υπερβολικα συμπαθης αλλα μεχρι εκει ουτε παρεα καναμε ουτε συγγενης μου ειναι.

Δημοσ.
ρε φιλε εισαι εντελως στοκος? σου εχω γραψει δυο φορες οτι αναγνωριζω το εργο του ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ!!!!! ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΩΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΩΝ!!!! Επειδη σας τα λεει χυμα σας επιασε το ψευτοσυναισθημα. Εγω δεν πινω καν καφε αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα. Αντε παλικαρια στον <<ΠΑΤΟ>> η ελλαδα επειδη δεν την επιασε καταθλιψη για τον σωτηρακη που δεν εχω τιποτα με τον ανθρωπο υπερβολικα συμπαθης αλλα μεχρι εκει ουτε παρεα καναμε ουτε συγγενης μου ειναι.

+100000 !!!!

Δημοσ.
+100000 !!!!

μην μου γραφεις και εσυ τωρα +1000000 και τετοια γιατι θα μου πουνε οτι σου την πεφτω τωρα .αντε γιατι η υποκρισια δεν εχει ορια τελικα. εχε χαρη που παιζω τελικο με τον γαβρο και δεν θελω να με στειλουν για μπανακι 15ημερο και βαλε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...