Προς το περιεχόμενο

kanonikos skilros--->metatropi se eksoterio

greekboy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

sizitousa me ena paidi kai mou ipe oti ginete na pareis kanoniko skliro,kai meta perneis leei mia idiki thiki kai me kalodio usb metatrepete se eksoteriko skliro kai tha ine leei kai pio ftino apo to na pareis eksoteriko skliro....

isxiei auto?an nai, pos legonte autes oi thikes?

Δημοσ.

Ναι. Το ίδιο έχω κάνει και εγώ. Απλός πρέπει να δεις αν η θήκη είναι ATA ή SATA ανάλογα με τον δίσκο που έχεις.

Δημοσ.

Το καλό είναι ότι ανάλογα με τις ανάγκες σου το βάζει ή τον βγάζεις από το μηχάνημα. Εγώ τον είχα πρώτα σε εξωτερική θήκη και μετά τον έβαλα πάλι στο μηχάνημα.

Το Mybook για παράδειγμα που έχει αποσπάσει καλές κρητικές κάνει λίγο πολύ τα ίδια λεφτά (ανάλογα με την θήκη που θα πάρεις) και είναι μόνο εξωτερικό.

Πάντως αν πάρεις θήκη σου προτείνω να πάρεις με ανεμιστήρα.

Δημοσ.

Αυτό που διάλεξες είναι για να μπει εκεί που μπαίνει το CD/DVD και το τραβάς και βγαίνει.

Εγώ είχα κάτι σαν αυτό με οθόνη μπροστά (την οποία ποτέ δεν έβλεπα), αλουμινίου.

Δημοσ.

Αυτή που διάλεξες δεν μπορείς να την πηγαίνεις όπου θέλεις. Αυτή που σου έδειξα όμως μπορείς. Η δικιά μου ήταν σαν αυτή που σου έδειξα. Στο eshop από αυτήν και μετά είναι σαν αυτές που ψάχνεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...