Προς το περιεχόμενο

Οverclock στον 2,4Ghz P4

kag3to

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι ασχετος από O/C Αλλα δοκιμασα τα κατωθι: FSB 160 RAM,GPU +0,1V AGP/PCI/SRC 66/33/100 μνήμες στα 400ΜΗΖ Εφτασε 2,88 GB με θερμοκρασια 46 βαθμούς αλλά μου πεταξε μπλέ οθόνη μετα από λιγη ώρα στα ΧΡ.

Ρίσκο= σε αλλη προσπάθεια, καμμένο το π@π@ρακι που μετρα στροφες και δινει ρευμα στο system fun.

Εχει κανεις καμια πρόταση?

Δημοσ.

Μέχρι ποσό θες να το φτάσεις? πάντως εγώ τον celeron s478 2.4 τον πήγα στην αρχή 3,06 και χθες τον έφτασα στα 3,2 με 39-40C με w/c

Αρα έχεις μέλλων ακόμα ;)

Δημοσ.
Μέχρι ποσό θες να το φτάσεις? πάντως εγώ τον celeron s478 2.4 τον πήγα στην αρχή 3,06 και χθες τον έφτασα στα 3,2 με 39-40C με w/c

Αρα έχεις μέλλων ακόμα ;)

καλά νέα και εγώ σκέφτομαι να τον πάω γύρω στα 3 για να δώ καμία διαφορά (απλά δεν του έχω φορέσει ακόμα το 1 γίγα μνήμη) και να λειτουργεί ο CPU στα 3 και οι μνήμες στα 380 δεν λέει και πολύ. άλλο να είναι π.χ. 3,2Ghz , Ram 480Mhz :wink:

παρόλα αυτά δεν χρησιμοποιώ w/c δες στην υπογραφή μου

Δημοσ.

Απο συστήματα ψύξης δεν βλέπω να πας πίσω :P

Bασικα αν είχα κανένα καλό psu το φτάνω πιο πάνω γιατί εγώ χθες το έφτασα στα 3,379 με ένα no name 350w αλλά μετά από λίγο κολλούσαν τα win αρά εσύ με λίγο προσοχή και λίγο διάβασμα μιας και έχεις αρκετά w το φτάνεις και σε πιο ψηλά σημεία :)

image00184hu9.jpg

Δημοσ.

σήμερα ανέβασα τον επεξεργαστή στα 3,0 και όταν έμπενα στα Windows έκανε restart, έτσι τώρα τον έχω στα 2,95. Θέλω να ρωτίσω άμα ανεβάσω mhz και τις μνήμες και τον CPU και GPU καίει περισσότερο ρεύμα? (550W πως είναι) και κάτι ακόμα. Ένας P4 στα 2,4 με ο/c στα 2,8 είναι ίδιος (ίδια λειτουργία) με τον P4 στα 2,8 από τη μάνα του?

• Moderators
Δημοσ.
σήμερα ανέβασα τον επεξεργαστή στα 3,0 και όταν έμπενα στα Windows έκανε restart, έτσι τώρα τον έχω στα 2,95. Θέλω να ρωτίσω άμα ανεβάσω mhz και τις μνήμες και τον CPU και GPU καίει περισσότερο ρεύμα?

Yeap.

Ένας P4 στα 2,4 με ο/c στα 2,8 είναι ίδιος (ίδια λειτουργία) με τον P4 στα 2,8 από τη μάνα του?

Ναι,αρκει να ειναι το prescott-prescott,celeron-celeron κλπ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...