Προς το περιεχόμενο

Οverclock στον 2,4Ghz P4

kag3to

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήγα τον 2,4Ghz P4 στα 2,8 και στο 3D Mark βλέπω διαφορά 65 μονάδες:( ...αξίζει?

Δείτε τα παρακάτω για να μου προτείνεται λύσεις :(

πρίν my.php?image=bocbh2.jpg

μετά my.php?image=aocjp3.jpg

• Moderators
Δημοσ.

Καλυτερα να μας πεις λιγο πια αναλυτικα τα περι overclocking.Τις μνημες τις εχεις στο auto?Timings?Τασεις ανεβασες ή default?Ψυξη?Το αν αξιζει πιστευω θα το αποφασισεις εσυ κυριως.Τον 2.4 northie που ειχα καποτε,προσπαθουσα να τον ανεβασω καθε φορα λιγο ακομα,λιγο ακομα κλπ:wink:

Απο αποψη συγκρισης αποδοσης παντως τα 2.4 με τα 2.8,οχι δεν θα εχεις καποια αξιοσημειωτη διαφορα(Δεν εννοω benches,pi κλπ.Αν και αυτα για μενα ειναι αξιοσημειωτα:) )

Δημοσ.

O 2.4GHz einai 100aris i 133aris?

Oi 100rides, anevainoun trela :-)

[ logika 24 X 133 = 3192MHz ]

An einai 133aris pigainei 3.0GHz me stock,

gia parapano, tha xreiasteis extra help :mrgreen:

Sta 3G tha exeis diafora!

O,ti kaneis, me prosoxi.....

Δημοσ.
Καλυτερα να μας πεις λιγο πια αναλυτικα τα περι overclocking.Τις μνημες τις εχεις στο auto?Timings?Τασεις ανεβασες ή default?Ψυξη?Το αν αξιζει πιστευω θα το αποφασισεις εσυ κυριως.Τον 2.4 northie που ειχα καποτε,προσπαθουσα να τον ανεβασω καθε φορα λιγο ακομα,λιγο ακομα κλπ:wink:

Απο αποψη συγκρισης αποδοσης παντως τα 2.4 με τα 2.8,οχι δεν θα εχεις καποια αξιοσημειωτη διαφορα(Δεν εννοω benches,pi κλπ.Αν και αυτα για μενα ειναι αξιοσημειωτα:) )

οι μνήμες δουλεύουν στα 400Μhz και έχω δώσει 0,1V τάση και στην GPU και στις RAM. από ψύξη πήγαινε να δείς στην σελίδα που αναφέρω στην υπογραφή μου:wink:

Δημοσ.
O 2.4GHz einai 100aris i 133aris?

Oi 100rides, anevainoun trela :-)

[ logika 24 X 133 = 3192MHz ]

An einai 133aris pigainei 3.0GHz me stock,

gia parapano, tha xreiasteis extra help :mrgreen:

Sta 3G tha exeis diafora!

O,ti kaneis, me prosoxi.....

είναι 133άρης αλλά με Minumum:100 και με Maximum:350 (με πολλαπλασιαστή 18)

Τώρα το έχω στο 160 και οι μνήμες είναι στα 404Μhz αλλά όταν το βάζω στα 170 δεν μπορεί να μπουτάρει και ας του δίνω +0,1V

Δημοσ.

χαμήλωσε τις μνήμες σου και θα πάει ;) μέχρι τα 220 θα πάνε σίγουρα μετά αν είναι value τα stickάκια σου μην περιμένεις παραπάνω

Δημοσ.

Το κακό είναι οτι στην ουσία δεν κερδιζουμε τίποτα σε ταχύτητα και το ρίσκο είναι μεγαλο..... με τα ίδια στοιχεία εμένα δεν φ'όρτωνε με τίποτα

• Moderators
Δημοσ.

Ρισκο,οντως,που?

Χαλαρωσε και τα timings απο τις μνημες για ν ανεβεις κ αλλο.

Δημοσ.
Σε τι μητρική γίνονται αυτά ?

Θυμάμαι σε Άsus deluxe με εντολή boost 30% από το βιος ο p4 από 2,4 πήγαινε 3G χαλαρά.

Δες εδώ την mobo.

Δημοσ.

Delirium το κακό είναι πως δεν κλειδώνουν και κάθε φορά που βάζω ΜΗ δυνατά timings δεν bootάρει το σύστημα και γίνονται οι τιμές default

Δημοσ.

τελικά έχω τον επεξεργαστή τώρα στα 2,93Ghz και οι μνήμες είναι στα 384 ή κάτι τέτοιο ... ....

μάλλον θα κάνω ένα format όταν θα πάρω την 1GB μνήμη για να πετάξει λίγο:D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...