Προς το περιεχόμενο

Σωτήρης Μουστάκας

Γηρυόνης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Με τον Μουστάκα (και τον Ψάλτη) μεγαλώσαμε, cult βιντεοταινίες της δεκαετίας του '80. Πολύ στενοχωρέθηκα ρε γαμώτο :(

Ετσι ακριβως ειναι φιλε.... κριμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Γύρω από την πανσέληνο του Ιουνίου στη ζωή μου όλο μαλ@κίες θυμάμαι να γίνονται. Αντίο Σωτήρη αρχηγέ, αντίο Πιτ κολλητέ μου.

Δημοσ.

Ο πιο αγαπημένος μου ίσως ηθοποιός (με τον Τσάκωνα, αχτύπητο δίδυμο στις επιθεωρήσεις).

Ειλικρινά δεν το περίμενα, αν και τον τελευταίο καιρό είχε κάποιο πρόβλημα πάρκισον, στο χέρι.

Η ειρωνεία της τύχης είναι ότι πρόλαβε και έκανε πρόσφατα μια τελευταία εμφάνιση στην εκπομπή του Λαζόπουλου.

Αντίο Σωτήρη, καλό ταξίδι.

Δημοσ.

Έχω μεγαλώσει με τις ταινίες του,κι ας τις κατηγορούν μερικοί μερικοί για αυτές,αλλά Σωτήρης Μουστάκας δεν είναι μόνο οι βιντεοταινίες,αλλά και επιθεωρήσεις.Πιστεύω πως είναι από τους ελάχιστους που είχε τέτοιο χιούμορ,ήθος και ευγένεια!Λυπήθηκα πάρα πολύ,ειλικρινά!

Τα χαμόγελα μας θα λιγοστεύσουν από σήμερα εδώ,και θα αυξηθούν εκεί πάνω που πηγαίνεις.

Καλό ταξίδι Σωτήρη,ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει σήμερα!

Όσο για εμάς,μην στεναχωριέσαι,αφήνεις πίσω σου μεγάλο έργο και σίγουρα η μνήμη σου θα μείνει αιώνια!

Δημοσ.

Είδα σήμερα κάποιες σκηνές από την κηδεία του.

Δε ξέρω πως σας φάνηκαν ορισμένοι, αλλά εμένα μου έδωσαν την εντύπωση ότι υποκρίνονταν με δάκρυα και λυγμούς.

Δημοσ.
Γύρω από την πανσέληνο του Ιουνίου στη ζωή μου όλο μαλ@κίες θυμάμαι να γίνονται. Αντίο Σωτήρη αρχηγέ, αντίο Πιτ κολλητέ μου.

funny,έχω ακριβώς την ίδια σχέση με τον Αύγουστο..

να μπορούσα να τον σπάσω απ το καλεντάρι..

όσο για τον Σωτήρη, πήγε εκεί που όλοι μας θα πάμε αργά ή γρήγορα.

καλό του ταξίδι.

τουλάχιστον αυτόν κ μερικούς άλλους θα τους θυμόμαστε από τις ταινίες τους.. εμάς να δούμε ποιος θα κλάψει.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ειδα εχθες το ροζ γατο,.το χα δει πιτσιρικας παλι.

Ρεσιταλ ερμηνειας απο το σωτηρη Μουστακα

πιστευω ειναι απο τα καλυτερα εργα του

Δημοσ.

Σαν τον Σωτηρη δεν υπαρχει κανενας ανταξιος του, τον ειχα γνωρισει στο θεατρο πριν πολλα χρονια, ημουν μικρη θυμαμαι αλλα παντα παρων στις περιοδειες του. Ηταν απο τους ελαχιστους ανθρωπους στο χωρο του θεαματος που εδινε χαρα στα μικρα παιδια αλλά και στους μεγαλους. Είχε μια μοναδικη παρουσια και ερμηνεια που εκανε ολο το κοσμο να σκιρτησει με τους ρολους του. Δεν υπαρχουν ασχημα λογια να πεις για τον συγκεκριμενο ανθρωπο. Ευχομαι να ειναι παντα ηρεμος και γαληνος εκει που βρισκεται, αυτο αξιζει μετα απο χρονια σκληρης δουλειας και διψα για ζωη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...