AggeLON Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Μια και αναφέρθηκε για το μικρομαλακό γραφείο, από ανθρώπους που το χρησιμοποιούν στην δουλειά τους, μπορώ να ρωτήσω αν εχετε δοκιμάσει αντ'αυτού το NeoOffice; Είμαι ήδη Mac User (στο Πανεπιστήμιο και δεν μπορώ να πειραματιστώ και πολύ) και σύντομα θα αποκτήσω (μόλις αξιωθεί η systemgraph...) ένα MacBook Pro, και αρχίζω να συγκεντρώνω τα απαραίτητα προγράμματα... Το μικρομαλακό το χρησιμοποιώ ήδη και είναι αρκετά καλο, αλλά όχι open source όπως το Νeo. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 το έχω απο το ibook τώρα και στο imac... απλά τέλειο! 90% συμβατό με το msoffice μόνο καφέ δε κάνει! λέω 90 γιατί δε ξέρω αν τρέχει τα xml του 07 και απο vbsctipt καταλαβαίνει μόνο του excel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrethan Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Μια και αναφέρθηκε για το μικρομαλακό γραφείο, από ανθρώπους που το χρησιμοποιούν στην δουλειά τους, μπορώ να ρωτήσω αν εχετε δοκιμάσει αντ'αυτού το NeoOffice; Είμαι ήδη Mac User (στο Πανεπιστήμιο και δεν μπορώ να πειραματιστώ και πολύ) και σύντομα θα αποκτήσω (μόλις αξιωθεί η systemgraph...) ένα MacBook Pro, και αρχίζω να συγκεντρώνω τα απαραίτητα προγράμματα... Το μικρομαλακό το χρησιμοποιώ ήδη και είναι αρκετά καλο, αλλά όχι open source όπως το Νeo. Ευχαριστώ! Αγαπητέ μου φίλε AggeLON, χρησιμοποιώ κυρίως Office της Microsoft (ή μικρομαλακό, όπως θέλεις) λόγω του ότι δεν έχω και πολύ χρόνο για δοκιμές με άλλα προγράμματα, όπως εκείνο που ανέφερες παραπάνω και το οποίο έχω κατεβάσει και εγκαταστήσει στο σύστημά μου. Για το τελευταίο, θέλω να πιστεύω πως θα βρω το χρόνο στις διακοπές του καλοκαιριού για να το δοκιμάσω. Προς το παρόν, το Office της Microsoft με ικανοποιεί απόλυτα σχεδόν και δεν βλέπω το λόγο να το αποχωριστώ. Βέβαια υπάρχουν κι άλλοι πιο έμπειροι Mac χρήστες, είτε στο δικό μας φόρουμ είτε σε Mac εγχώριους ιστότοπους, που θα μπορούσαν να δώσουν πιο εμπεριστατωμένη απάντηση στο ερώτημά σου.:wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AggeLON Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας!! Επειδή είμαι γενικά τύπος που πειραματίζεται, θα βάλω Neo! @vrethan: Οντως φίλε μου και εγώ μια χαρά την κάνω τη δουλειά μου με το μικροσοφτ office, αλλά και πέρα από τους πειραματισμοούς, το Neo είναι εντελώς free, πράγμα που το κάνει δελεαστικό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Έχω δουλέψει το OpenOffice στο Linux, και οι εντυπώσεις μου είναι πολύ καλές. Δεδομένου ότι το NeoOffice είναι το αντίστοιχο project για MacOS X, πιστεύω ότι θα ήμουν το ίδιο ευχαριστημένος και με αυτό. Επειδή όμως, όπως παραδέχονται και οι ίδιοι οι developers, είναι ακόμα σε μη τελική μορφή, και ενδέχεται να έχει ακόμα bugs και crashes, δυστυχώς δεν έχω το περιθώριο να χάνω χρόνο από τις δουλιές μου λόγω κρασαρισμάτων του προγράμματος. Συμπέρασμα: προς το παρόν επιμένω στο Mac::Office, αλλά μόλις βγει η τελική-stable έκδοση του NeoOffice, θα το εγκαταστήσω αμέσως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 να τονίσω ότι το neo office είναι αρκετά stable! χτύπα ξύλο δε μου έχει crasharei! για όποιον το εγκαστήσει μη ξεχάσει να βάλει το τελευταίο patch (5) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AggeLON Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Εμένα πάλι το μικρομαλακό :twisted: (word ΚΑΙ excel) μου κολλάει αρκετές φορές! Και όταν λέω 'κολλάει' εννοώ κλείσιμο του app κανονικά με το αντίστοιχο 'σορυ για το inconvenience' μήνυμα, ενώ κατα το re-open μου ανοίγει το έγγραφο από το τελευταίο save, το οποίο όσο πιο κοντά στο crashαρισμα είναι, τόσο λιγότερη δουλειά πάει στράφι... Command -S όσο πιο συχνά γίνεται λοιπόν προς το παρόν και ελπίζω όπως λέει και ο φίλος xalia το NeoOffice να είναι πιο stable. :roll: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Χρησιμοποιώ το NeoOffice και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Είναι ουσιαστικά μια OpenOffice εφαρμογή που δεν τρέχει μέσω Χ11 αλλά μέσω java. Αυτό βέβαια είναι και μειονέκτημα, γιατί σε μηχάνημα που δεν έχει αρκετή μνήμη (τουλάχιστον 1GB) το γονατίζει στην κυριολεξία. Παρόλα αυτά όμως, είναι η πιο καλοφτιαγμένη και αξιόπιστη (εώς τώρα) εφαρμογή για όποιον δεν θέλει να τα σκάσει στην MS ή να χρησιμοποιεί σπασμένα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LordArthas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Υπομονη και οπου να'ναι θα κυκλοφορησει open office με native support (συμφωνα με τη sun systems)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrethan Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας!! Επειδή είμαι γενικά τύπος που πειραματίζεται, θα βάλω Neo! @vrethan: Οντως φίλε μου και εγώ μια χαρά την κάνω τη δουλειά μου με το μικροσοφτ office, αλλά και πέρα από τους πειραματισμοούς, το Neo είναι εντελώς free, πράγμα που το κάνει δελεαστικό... Όντως έχεις δίκιο αγαπητέ μου φίλε AggeLON και εξαιτίας σου (να 'σαι καλά:wink:) έκατσα και πειραματίστηκα μεταμεσονύχτια το περασμένο Σαββατοκύριακο και το αποτέλεσμα είναι ότι το βρήκα αρκετά καλό. Ωστόσο μέχρι χτες, μου κρέμασε δύο φορές στην "Παρουσίαση" ή το αντίστοιχο Powerpoint, που ευτυχώς έγινε χωρίς συνέπειες. Κάτι τέτοιο δε μου συνέβη (μέχρι στιγμής τουλάχιστον) με το Office της μικρομαλάκης. Βέβαια, οφείλω να παραδεχτώ πως το NeoOffice αρκετά γρήγορο στην "Παρουσίαση" σε αντίθεση με το Powerpoint που σέρνεται μέχρι κάποιο βαθμό εκνευριστικό θα έλεγα. Για το τελευταίο φαινόμενο είναι γνωστός ο λόγος, αλλά δεν παύει, κατά καιρούς, να με εκνευρίζει. Κοντολογής θα έλεγα πως το Neo Office αξίζει να βρίσκεται σε κάθε σύστημα και το γεγονός ότι είναι ελεύθερο πρόγραμμα προσθέτει αρκετούς πόντους στην προτίμηση. Ωστόσο το γεγονός ότι, η μικρομαλάκη έχει κατακλύσει κάθε σύστημα της υφηλίου και άρα να επηρεάζει τις προτιμήσεις μας (ή τις φοβίες μας για τυχόν ασυμβατότητες, εάν θέλεις), είναι αναμφισβήτητο και, κατά συνέπεια, ο φόβος μου πως κάποια εργασία μου ή ομιλία μου συναντήσει ασυμβατότητες σε άλλα συστήματα είναι, πίστεψέ με, πολύ μεγάλος. Έτσι λοιπόν για να έχω φυλαμένα τα νώτα μου από κάθε αναποδιά και κακιά ώρα είναι καλό να έχω και το Office της μικρομαλάκης.;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
islas canarias Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 μια εντυπωση απο μενα, ισως ασημαντη για μερικους: το μικρομαλακό ανοιγει τα φυλλα (δουλευω πολυ εξελ) λες και σε σμικρινση και ασ ειναι στο 100%, ενω το νεο-οφισ ανοιγει τα φυλλα σε πραγματικο μεγεθος που δε σε στραβωνει!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Κατέβασα χτες την τελευταία έκδοση του NeoOffice, αλλά δεν πρόλαβα να την δοκιμάσω. Γνωρίζει κανείς αν είναι πλέον κανονική (όχι alpha/beta) έκδοση? Γενικά η σταθερότητα είναι καλη πλέον? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 κανονική είναι! μη ξεχάσεις να κατεβάσεις και το patch! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 κανονική είναι! μη ξεχάσεις να κατεβάσεις και το patch! Patch? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 http://www.neooffice.org/neojava/en/patch.php <-- αυτό το patch! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.