orfeas2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 καλημέρα παιδες..εχω ενα προβλημα με το pc και δεν ειμαι σιγουρος τι φταιει..καποιες τυχεες φορες μου βγαζει μηνυμα πως εγινε καποια αναφορα και δεν ηταν δυνατο η μνημη να ειναι write ή read..πιο παλια μου πεταγε και μπλε οθονες..εκανα τεστ με το fix it και στη μνημη δεν βρηκε προβλημα αλλα ουτε και στη motherboard..υπαρχει περιπτοση να φταιει που ο ενας δισκος εχει cashe 8mb και ο αλλος 16mb?αν οχι τι να φταιει???ευχαριστώ...
washcloud Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Τα cache των δίσκων δεν έχουν να κάνουν. Όσο για τεστάρισμα της μνήμης,1η φορά το "ακούω" αυτό το fix it ,γι΄ αυτό δεν χάνεις τίποτε να τρέξεις "το πιο κλασσικό" πρόγραμμα γι' αυτή τη δουλειά: το memtest86 (συμβουλή:μπορεί να φαίνεται "ψυχοβγάλσιμο",αλλά τρέξε καλύτερα το full test) Όσο για το τί μπορεί να παίζει γενικώς.....ασ΄τα.Τα 1002.
21century Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δοκιμασε εκτος απο το τεστ να αλλαξεις και την θεση των μνημων αλλα καλυτερα να ελεγξεις τυχον ασυμβατοτητες και στα timings...
orfeas2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 εχω μονο μια μνημη 1G kingstone. τι αλλο μπορω να κανω; στα test η μνημη ειναι ok...
Sadamiraq Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Ποσο συχνα το κανει αυτο? Το κανει τυχαια η καποιες συγκεκριμενες φορες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.