xalia Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 όπως είναι γνωστό mini dvd και το slod drive του imac δε πάνε μαζί! έλα όμως που θέλω να ψήνω mini dvd (game cube!!!!) και κατα προτίμηση με ένα nec drive? με μια γρήγορη ματιά που έριξα βρίισκω μόνο εξωτερικά lg που δε κάνουν για τη δουλειά που θέλω (το cube δε τα καταλαβαίνει!!!) έχω καμιά ελπίδα για nec??? δε έχω δει πουθενά εξωτερικά nec Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kiriga81 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Giati den dokimazeis na pareis ena eswteriko nec dvd recorder kai na to valeis se mia patenta (mou diafeugei to onoma) pou to kanei ekswteriko? Tha sou erthei kai pio fthna... Phgaine mia volta apo to Plaisio. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δε χρειάζεται πατέντα. Κυκλοφορούν πλέον εξωτερικά dvd-rw σε πολύ καλές τιμές (γύρω στα 50-60 ευρώ). Είναι usb, που σημαίνει ότι είναι λιγάκι απίθανο να μην κάνουν. Αν θεωρείς τα λεφτά πολλά, πάρε απλώς ένα κουτί 5.25 που συνδέεται σε usb, για να βάλεις μέσα το εσωτερικό recorder που έχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 γιατί βρίσκω μόνο lg? θα ρίξω μια ματιά σήμερα στο mall... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.