MasterBilly Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Έχω ένα πρόβλημα με ένα παιχνίδι και συγκεκριμένα με το lineage interlude C6. το πρόβλημα είναι ότι το παιχνίδι σε τακτά χρονικά σημεία κολάι και δεν μπορώ να το κάνω kill από τον task manager διότι δεν εμφανίζετε εκεί !!! φαίνεται πως έχει ένα game guard protection το οποίο κρύβει το exe του το αστείο είναι ότι process του μου εμφανίζετε στο firewall που έχω (sygate) άλλα ενώ τα παλιά C5 και C4 μπορούσα να τα κάνω από εκεί kill αυτό τώρα δεν μπορώ μου βγάζει access deny. δοκίμασα το process explorer άλλα ούτε εκεί εμφανίζετε το lineage δοκίμασα και tasklist μήπως και το έκανα kill από εκεί αλλά τπτ :twisted: όπως καταλαβαίνετε μόνη λύση το reset αλλά δεν μπορώ να κάνω κάθε λίγο και λιγάκι reset γιατί θα το καταστρέψω το λειτουργικό μου. υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος?
MasterBilly Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Ρε παιδιά κάποιο πρόγραμμα σαν το process explorer η κάποιο άλλο που να κάνει kill δεν έχετε να μου προτείνετε τπτ
comfuzio Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 To lineage2 apo prelude ews kai twra pou einai interlude POTE den etrexe ws process...panta sto proto tab tou task manager sou emfanizei lineage2 to opoio kaneis terminate an gia kapoio logo den sou to exei to problima einai opoudipote allou plin tou game. Auta pou lew panta gia to official, an exeis balei kanena tritokosmiko patch gia prv server tha prepei na to kaneis report sto forum tous. An pali exeis to original kai pali tha prepei na to anafereis sto official forum tis ncsoft.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.