pisio Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Καλησπέρα παιδιά κατέβασα ένα προγραμματάκι με κατάληξη .rpm το έκανα εγκατάσταση αλλά τώρα πώς θα το ανοίξω να δώ το μενού του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Ποιο πρόγραμμα είναι; Πάτα Alt + F2 και γράψε το όνομα του προγράμματος. εναλλακτικά μπορείς να δώσεις το όνομα του προγράμματος από κονσόλα ή terminal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pisio Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Synergy λέγεται το πρόγραμμα. Όταν πατάω Alt + F2 μου λέει The indicated instruction cannot be implemented απο κονσόλα μου λέει command not found πάτησα πάνω στο .rpm αρχείο και άνοιξε ένα παράθυρο και έλεγε Εγκατάσταση / Αποθήκευση / Ακύρωση εγώ πάτησα στο εγκτάσταση και έτσι το έκανα εγκατάσταση μήπως έκαναν κάτι λάθος ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sisareg Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Αν και δεν το ξέρω το πρόγραμμα άνοιξε ένα τερματικό και ξεκίνα να γράφεις syn και πάτησε το tab άν ονομά του ξεκινάει έτσι θα στο δείξει όλο το όνομα του προγράμματος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Από ότι είδα το synergy έχει τα εξής αρχεία: > synergy /etc/synergy.conf --> αρχείο ρυθμίσεων synergy /usr/bin/synergyc --> εκτελέσιμο synergy /usr/bin/synergys --> εκτελέσιμο Οπότε δοκίμασε να τρέξεις από κονσόλα synergyc και synergys. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pisio Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 να σαι καλά ρε firewalker Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.