ManosBar13 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Mail αν έχω email account στο Hotmail; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jehuty Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 μολις τωρα το κοιταζα πρεπει να κανεις subscription (επι πληρωμη) στο hotmail για να μπορεις να το δεις μεσω προγραμματος outlook και αλλα παρεμφερει οπως to mail ton mac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soth Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 όχι ρε παιδιά, τι λέτε... μια χαρά γίνεται free. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcnick50 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 gia new xristes thelei plirwmi gia palious ginete tsampa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
danaos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Καλά είμαστε σοβαροί; Γιατί δε βάζετε thunderbird που διαβάζει τα πάντα; Και hotmail και yahoo και gmail, τα πάντα... Σιγά μην αγοράσετε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steven Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δεν είναι έτσι! Απλά η Microsoft είναι κωλοεταιρεία... Δεν έχει σχέση με το πρόγραμμα.. Απλά οι καινούριοι λογαρισμοί του Hotmail δεν κατεβάζουν τα mail με pop3... Γιατί?? ΕΤΣΙ!... Η λογική του παραλόγου ---->Microsoft... Btw ελπίζω να μην έχεις mac και να χρησιμοποιείες το thunderbird αντί για το Mail.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ManosBar13 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Τι ρυθμίσεις θα πρέπει να βάλω στην αρχή για να δοκιμάσω αν μπορώ; Το email account μου το έχω πάνω απο 4-5 χρόνια...Νομίζω μπορώ να θεωρηθώ από τους παλιούς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steven Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Ναι σίγουρα είσαι στους παλιούς... Γύρω στα 2 χρόνια έκαναν τη μαλακία! Όμως τώρα που το είδα παίζει και να λεω μαλακίες..γιατί στο google που εψαξα λιγάκι δεν γίνεται μάλλον... Γαμημένη Microsoft! Στο Outlook 2003 που το είχα στήσει παλιά είχε ειδική ρυθμιση built in για το hotmail και κατέβαζε τα μαιλ από HTTP server. Ακόμα και τότε δεν πρόσφερε το hotmail ούτε SMTP ούτε POP3. Όπως φαίνεται το έχουν σταματήσει ακόμα και αυτό!! Ρε στείλτε στα διάλα την MS, παλιοαλήτες... Είναι η αθλιότερη mail υπηρεσία που υπάρχει σε όλους τους τομείς. Κι εγώ παλιά είχα κάνει το λάθος να έχω hotmail λογαριασμό για τα mail μου. Τώρα αυτός ο λογαριασμός υπάρχει μόνο για να μπαίνω στο msn... Το gmail κάνει ακριβώς ότι χρειάζομαι.. Άλλαξε και εσύ σε gmail όσο το γρηγορότερο, τόσο το καλύτερο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.