Προς το περιεχόμενο

Asus G2PC C2-D T7200 2.0 GHz/2048 MB/17"/160GB 7R004C

arisxar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η ασους κατ εμε ειναι απο τις καλυτερες εταιριες, ειδικα σε γραφικα-μητρικες

την μαυρη μου αληθεια, σε λαπτοπ δεν την ξερω, αλλα ποτε δεν ακουσα κακο λογο απο κανεναν, και επισης δινει και πολυ καλη εγγυηση!2 χρονια

εγω αν δεν ημουν κολλημενος με τοσιμπα-σονυ, θα το σκεφτομουν σοβαρα παντως

Δημοσ.

Η Asus είναι πολύ καλή και αξιόπιστη εταιρία. Απλά εγώ δεν θα έδινα 2000 ευρώ για laptop αυτή την χρονική στιγμή που στην αγορά βγαίνουν τα Santa Rosa. Σε 1-2 μήνες με τα ίδια λεφτά θα παίρνεις μηχάνημα Centrino 2 με κάρτα γραφικών Χ2600!!!!!!! Η διαφορά στις επιδόσεις από τα σημερινά μηχανήματα θα είναι τεράστια.

Δημοσ.

h asus einai polu kalh etairia !! ego exo laptop asus barebone kai eimai polu euxaristhmenos !!polu dunata mhxanhmata kai axiopista !! alla kalo eiani na parimeneis ligo na pareis me santa rosa kai kainouria karta grafikon!!

Δημοσ.

Νά και ένα review από τα ολοκαίνουργια μηχανήματα της Asus και συγκεκριμένα το G1S-A1 (Santa Rosa, Intel Core 2 Duo T7500, Nvidia GeForce 8600M GT). Ότι καλύτερο κυκλοφορεί.

Δημοσ.

milame gia to sugkekrimeno thirio ths asus !!: ) exo dei sta multirama santa rosa !!:) ego thn asus thn sumpatho para polu san etairia !! to diko mou laptop einai asus barebone me asus sasi kai asus motehrboard 1! omologo oti paei sfiara kai einai polu kalo kataskeuastika !!

Δημοσ.

Παροτι εχει 2 χρονακια εγγυηση δεν γνωριζουμε τι γινεται με την επισημη αντιπροσωπεια στην ελλαδα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...