enplo Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Καλησπέρα στο forum.Έχω το Ubuntu 7.04 και υπάρχει ένα μικρό φύσημα στον ήχο του.Είναι αρκετά ενοχλητικό.Μήπως έχει κανένας καμιά ιδέα τι μπορεί να είναι;Την Sound blaster Live την αναγνωρίζει κανονικά αλλά έχει αυτο τον ενοχλητικό ήχο. Μήπως θέλει άλλους drivers; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charllestone Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Kάνε MUTE το MIC το CD και το LINE-IN.Αν δεν ελιναι αυτό δοκίμασε τους καινούριους ALSA εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enplo Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Kάνε MUTE το MIC το CD και το LINE-IN.Αν δεν ελιναι αυτό δοκίμασε τους καινούριους ALSA εδώ Τελικά το πρόβλημα το έλυσα.Ήταν ενεργοποιημένη η επιλογή για Digital Output Jack.Ευχαριστώ πάντως γιατί μου έδωσες ιδέα για να ψάξω.Θέλω να σε ρωτήσω κάτι άλλο.Έχω ένα keyboard της Microsoft που έχει κουμπιά για volume up/down τα οποία ενώ λειτουργούν(βλέπω το εικονίδιο να λειτουργεί) δεν έχει όμως επίπτωση στον ήχο.Έχεις καμια ιδέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.