sarisn Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Λοιπόν μάγκες, τελικά δούλεψε το copy-paste από το δισκάκι στον σκληρό του φακέλου "VIDEO_TS". Όταν έβλεπα το βίντεο κατευθείαν από το δισκάκι μέσω Windows Media Player, μου έδειχνε ένα σωρό chapters, λογικό βέβαια αφού είμασταν συνέχεια σταμάτα-ξεκίνα, ξέρετε τώρα πως είναι οι κάμερες, δεν γράφεις μια φορά ασταμάτητα . Με ποιό πρόγραμμα μπορώ να επεξεργαστώ τα αρχεία? Αυτό που θέλω να κάνω είναι να φτιάξω ένα DVD με chapters (όπως αυτά είχαν γραφτεί στην κάμερα, με τη διαφορά ότι θέλω να επιλέξω μόνο κάποια από αυτά) και να βάλω και ένα μενού στην αρχή. Απ' ότι ξέρω τα .vob περιέχουν όλα τα chapters μέσα σωστά? Αν ναι, πώς θα τα διαχωρίσω?
StavrosD Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 To NeroVision Express δοκίμασε αν έχεις ήδη εγκατεστημένο το Nero, καθώς θα το έχεις ήδη.
Meredoth Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Κοίταξε να δεις, αυτές οι κάμερες που γραφούν σε DVD σου σπάνε τα νεύρα γιατί δεν μπορείς να επεξεργαστείς το video που έχεις σε μεγαλό βαθμό λόγο του φορματ που σώζουν (το vob είναι τελικό αποτέλεσμα). Ναι μπορείς να βάλεις κάποια μενού αλλά δεν νομίζω ότι μπορείς να κόψεις σκηνές, να προσθέσεις φίλτρα, έφε, ήχους κλπ όπως θα έκανες σε μια camera με mini DV ή σε μια κάμερα με HD
stalker9 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Καλημέρα κι από μένα Σου συνιστώ το NeroVision μιας και με αυτό μπορείς να εισάγεις αρχεία από DVD και μπορείς να τα επεξεργαστείς κάνοντας ουσιαστικά τα πάντα και παίρνοντας ένα αξιολογότατο αποτέλεσμα. Φιλικά
nick833 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δοκίμασα το Nero Vision, αλλά μετά την εισαγωγή των VOB από τον σκληρό, βλέπει μόνο τα 10 πρώτα δευτερόλεπτα από το καθ' ένα. Πως να τα επεξεργαστώ??? Εγώ πάντως δεν βγάζω άκρη με τον Νέρωνα.
ΚΩΣΤΑΣΓΙΑΝΝΕΝΑ Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Θέλω να πάρω μια κάμερα με σκληρό αλλά να έχει με DVD υπάρχει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.