Προς το περιεχόμενο

4*512ΜΒ ή 2*1GB?????

red7genius

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έτσι και αλλιώς το dimmaki που λές των 2GB δεν το υποστηρίζει η m/b σου hehehehe :D :D :D LOL :lol:.

Σοβαρά τώρα, αν θες περίμενε και κάποιος άλλος να απαντήσει, αλλά εγώ προτείνω το Crucial με την κουβερτούλα είναι ότι πρέπει... Κοίτα και αυτό, αν έχεις περισσευόμενα χρήματα, κάνει καλύτερη δουλειά από την κουβέρτα, αφού έχει heatpipes, όπου heatpipes ότι καλύτερο σε παθητική ψύξη και μάλιστα με 6mm διάμετρο... Τρελά clockia...:wink: Για τo Tt δες εδώ

Δημοσ.

πρωτα να ευχαριστήσω ολους για τις απαντησεις σας. και εγω ειχα στο μυαλο μου το 2*1Gb για λογους που αναφερθηκαν. τι εχετε να προτεινετε λοιπον?(εννοω μοντελα)

Δημοσ.

Αν θες χαλαρές καταστάσεις χωρίς clockia τότε είσαι εδώ 80e, κλοκάρονται βέβαια μέχρι τα 890 περίπου οπότε και πάλι μια χαρά είσαι, αλλιώς εδώ 219e για clockarisma μέχρι το Θεό... :wink:

Δημοσ.
αλλιώς εδώ 219e για clockarisma μέχρι το Θεό... :wink:

LOL δεν ειπαμε να γινω πυραυλος!!!

Αν θες χαλαρές καταστάσεις χωρίς clockia τότε είσαι εδώ 80e, κλοκάρονται βέβαια μέχρι τα 890 περίπου οπότε και πάλι μια χαρά είσαι

αυτες ειναι καλες? γιατι μου φαινονται καπως....

Δημοσ.

red7genius χτύπα τες για τα λεφτά τους λουκούμια καλά timings και Promos στανταρ έχω εδώ μπροστά μου ενα κιτακι γυμνό ;) απο review που έχω βρεί πιάνουν και 1200 με 2,3V οπότε στα 2V 8α έχεις αρκετά πάνω απο τα 800 με μικρά timmings

Δημοσ.

gile mou h gnomomi mou sto thema ayto einai 2 x 1 gb giati opws sou ipankai etsi einai sto mellon tha xreiastis kai perisotero opete

1. den einai anagki na gemiseis ta slot tis mobo

2. den tha tis agorasei kanenas ama tha thes na tis pouliseis kai an tis paroun tha einai exeytelistiki timi.

3. i difora metaxi 2 x 1 kai 4 x 512 einai elaxisti kai den tha dis kamia diafora.

a i Corsair einai mia poli kali epilogi gia mena alla gia na eisai sigouros mpes kai mia sto eshop na deis ti pezoun ap times sigkrine kai apofasise >

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...