george_o/c Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Έτσι και αλλιώς το dimmaki που λές των 2GB δεν το υποστηρίζει η m/b σου hehehehe :D LOL . Σοβαρά τώρα, αν θες περίμενε και κάποιος άλλος να απαντήσει, αλλά εγώ προτείνω το Crucial με την κουβερτούλα είναι ότι πρέπει... Κοίτα και αυτό, αν έχεις περισσευόμενα χρήματα, κάνει καλύτερη δουλειά από την κουβέρτα, αφού έχει heatpipes, όπου heatpipes ότι καλύτερο σε παθητική ψύξη και μάλιστα με 6mm διάμετρο... Τρελά clockia...:wink: Για τo Tt δες εδώ
red7genius Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 πρωτα να ευχαριστήσω ολους για τις απαντησεις σας. και εγω ειχα στο μυαλο μου το 2*1Gb για λογους που αναφερθηκαν. τι εχετε να προτεινετε λοιπον?(εννοω μοντελα)
george_o/c Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Αν θες χαλαρές καταστάσεις χωρίς clockia τότε είσαι εδώ 80e, κλοκάρονται βέβαια μέχρι τα 890 περίπου οπότε και πάλι μια χαρά είσαι, αλλιώς εδώ 219e για clockarisma μέχρι το Θεό... :wink:
red7genius Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 αλλιώς εδώ 219e για clockarisma μέχρι το Θεό... :wink: LOL δεν ειπαμε να γινω πυραυλος!!! Αν θες χαλαρές καταστάσεις χωρίς clockia τότε είσαι εδώ 80e, κλοκάρονται βέβαια μέχρι τα 890 περίπου οπότε και πάλι μια χαρά είσαι αυτες ειναι καλες? γιατι μου φαινονται καπως....
kag3to Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 να σου πω george_o/c αυτή η μνήμη μήπως είναι καλύτερη από αυτή ή αυτή?
Vatos_locos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 red7genius χτύπα τες για τα λεφτά τους λουκούμια καλά timings και Promos στανταρ έχω εδώ μπροστά μου ενα κιτακι γυμνό απο review που έχω βρεί πιάνουν και 1200 με 2,3V οπότε στα 2V 8α έχεις αρκετά πάνω απο τα 800 με μικρά timmings
Gary_Kokkin Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Καπου τα εχετε μπλεξει με τα link.....DDR1 ή DDR2 μνήμες θέλετε?
Vatos_locos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 τι πιστευετε οτι ειναι καλυτερο???μιλαω για DDR 2.. 2 λογικά
shoco Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Ρε παιδια μια που ειδα αυτο το θεμα και αν επιτρεπει και ο red7genius ποια ειναι η γνωμη σας για αυτες? http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=18&product=903620
max_iths Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 gile mou h gnomomi mou sto thema ayto einai 2 x 1 gb giati opws sou ipankai etsi einai sto mellon tha xreiastis kai perisotero opete 1. den einai anagki na gemiseis ta slot tis mobo 2. den tha tis agorasei kanenas ama tha thes na tis pouliseis kai an tis paroun tha einai exeytelistiki timi. 3. i difora metaxi 2 x 1 kai 4 x 512 einai elaxisti kai den tha dis kamia diafora. a i Corsair einai mia poli kali epilogi gia mena alla gia na eisai sigouros mpes kai mia sto eshop na deis ti pezoun ap times sigkrine kai apofasise >
kag3to Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 a i Corsair einai mia poli kali epilogi gia mena alla gia na eisai sigouros mpes kai mia sto eshop na deis ti pezoun ap times sigkrine kai apofasise > εγώ είμαι ανάμεσα σε Kingstone και Corsair με μία κουβέρτα από πάνω, τί προτείνεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.