Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Καλά, αυτά "ΤΑ ΝΕΑ" που ήτανε όταν τις έτρωγαν οι συνταξιούχοι επί Σημίτη; Έχουν αυξημένες καλλιτεχνικές ανησυχίες φαίνεται εκεί στον όμιλο, δεν εξηγείται αλλιώς. Σοβαρή εφημερίδα κι αυτή. Θα συνεχίσω να διαβάζω sportime, τουλάχιστον ξέρω τι ακριβώς αγοράζω και τι ακριβώς διαβάζω.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 με μεγάλη μου έκπληξη συμφωνώ απολύτως με τα 2 πρόσφατα ποστς του "παρεδώσε"... Προς τι η έκπληξη; "Διαφωνώ με ό,τι λες αλλά, θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες !" Βολταίρος Για ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=319336&postcount=6
Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Καλά, αυτά "ΤΑ ΝΕΑ" που ήτανε όταν τις έτρωγαν οι συνταξιούχοι επί Σημίτη;Έχουν αυξημένες καλλιτεχνικές ανησυχίες φαίνεται εκεί στον όμιλο, δεν εξηγείται αλλιώς. Σοβαρή εφημερίδα κι αυτή. Θα συνεχίσω να διαβάζω sportime, τουλάχιστον ξέρω τι ακριβώς αγοράζω και τι ακριβώς διαβάζω. Δεν το πόσταρα για να κρίνουμε τα ΝΕΑ, αλλά για να ενημερωθούμε και λίγο για το γεγονός! Όπως επίσης για να δει (όποιος θέλει) το επίμαχο video γιατί απο το πρωί ακούω και διαβάζω τραγικές περιγραφές που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα! Επίτηδες φυσικά δεν έβαλα το direct link για το download...:roll:
random Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 απο όλους τους πρωταγώνιστες του συγκεκριμένου "δράματος" (καλλιτέχνης, διευθυντης έκθεσης, καταγγέλων, αστυνομία, υπουργός, εκπρόσωπος κόμματος, "προοδευτικούς", "εθνικιστές", κ.λ.π ) , οι μοναδικοί επικίνδυνοι για τον πολιτισμό, το εθνος, τη δημοκρατία, και την πατρίδα ειναι οι εκάστοτε καμπουράκηδες (ή οικονομέες ή τα αφεντικά τους, ή όποιος @@ ειναι ο κουμανταδόρος στις εκπομπές τους). Aυτοι ειναι που ποτέ δεν θα καλούσαν την στεφανή αν δεν εβαζε @@ στα έργα της, ποτέ δεν θα εκαναν ρεπορταζ για μια έκθεση τέχνης αν δεν ειχε και μερικους πίνακες με @@, και φιλοξενούν τον γεωργιάδη, μόνο όταν θελει να κανει καταγγελίες για @@ και αλλα φαιδρά. το αντίστροφο του "αν ανακατεύεσαι με τα πιτουρα θα σε φαν οι κότες" κυριαρχεί σημερα. αν δεν ασχολήσαι με @@, ούτε καν τα @@ δεν θα ασχοληθούν μαζί σου
omnislash Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Εξάλλου δεν μιλάμε για το περιεχόμενο του έργου αλλά για το δικαίωμα ενός καλλιτέχνη (η σκηνοθέτης που το δημιούργησε είναι αναγνωρισμένη διεθνώς) να εκφραστεί όπως θέλει! ε ωραία θα βγάλω και γω γυμνες ζωγραφιες των συγγενών σου.Ποιο το πρόβλημα;Αν δε θες μην τις βλέπεις;Θα θιχτείς ;Μπα;Γιατί ελευθερία έκφρασης δεν έχουμε; Τα ίδια ακριβώς έλεγε και το Εθνικοσοσιαλιστικό Κόμμα το 1933-1945. Εχουμε και τους δήθεν αντιεξουσιαστές που τα βάζουν (και καλώς τα βάζουν) με την εκκλησία ως εξουσιαστικό μηχανισμό.Ναι αλλά από την εκκλησία εξουσιάζεσαι μόνο αν θέλις.Αν δε θέλεις όχι.Ενώ από τον εργοδότη εξουσιάζεσαι θέλοντας και μη.Το ίδο συμβαίνει και με τις τράπεζες που τα ακουμπάτε για να ζείτε με ψευδαισθήσεις.Δεν έχω δει κανα θέμα για τα υπερκέρδη των τραπεζών που από τα δικα σας λεφτά έγιναν αλλά ασχολούμαστε μόνο με παπαδες Και το Εκ δεν μιλούσε για λαό.Μιλούσε για έθνος.Και φίλε paredwse δεν είμαι αστικός δημοκράτης.Για μένα πάνω απ ολα δίκιο έχουν οι μη έχοντες.Με όποιον τρόπο και αν υπερασπίζουν τα αιτήματα τους.Οπότε ναι ότι δεν είανι προς το συμφέρον ή προς την αφύπνιση των "νοικοκυραίων" ας καταστρέφεται "Διαφωνώ με ό,τι λες αλλά, θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες !" Βολταίρος Ναι ένα απ τα κατακάθια της αστικής Γαλλικής επανάστασης.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 απο όλους τους πρωταγώνιστες του συγκεκριμένου "δράματος" (καλλιτέχνης, διευθυντης έκθεσης, καταγγέλων, αστυνομία, υπουργός, εκπρόσωπος κόμματος, "προοδευτικούς", "εθνικιστές", κ.λ.π ) , οι μοναδικοί επικίνδυνοι για τον πολιτισμό, το εθνος, τη δημοκρατία, και την πατρίδα ειναι οι εκάστοτε καμπουράκηδες (ή οικονομέες ή τα αφεντικά τους, ή όποιος @@ ειναι ο κουμανταδόρος στις εκπομπές τους). αυτοι ειναι που ποτέ δεν θα καλούσαν την στεφανή αν δεν εβαζε @@ στα έργα της, ποτέ δεν θα εκαναν ρεπορταζ για μια έκθεση τέχνης αν δεν ειχε και μερικους πίνακες με @@, και φιλοξενούν τον γεωργιάδη, μόνο όταν θελει να κανει καταγγελίες για @@ . το αντίστροφο του "αν ανακατεύεσαι με τα πιτουρα θα σε φαν οι κότες" κυριαρχεί σημερα. αν δεν ασχολήσαι με @@, ούτε καν τα @@ δεν θα ασχοληθούν μαζί σου Συμφωνώ απόλυτα! Ξύπνησα μια χαρά το πρωί για να ετοιμαστώ για το γραφείο και βλέπω στην tv στημένα δικαστήρια με καλεσμένους τον Άδωνι, τον παπαθεμελή κλπ κλπ και μου χάλασαν τη μέρα! Άσε το τι περιγραφές έδιναν για το περιεχόμενο του έργου (χωρίς κανείς τους να το έχει δει!). ΟΚ ούτε εμένα μου άρεσε αυτο που είδα στο video αλλά δεν έχει καμία σχέση με τα υπόλοιπα που έγιναν!
omnislash Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 στημένα δικαστήρια με καλεσμένους τον Άδωνι, τον παπαθεμελή κλπ κλπ και μου χάλασαν τη μέρα! Εμένα μου χαλάνε τη μέρα οι ψευτοκουλτουριαραίοι:twisted:
kx5 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Θα συμφωνήσω (κατά ένα μέρος) με τα λεγόμενα του omnislash. Έχει γεμίσει ο τόπος μας με ψευτο-κουλτουριάριδες. Όπως γράφει ο random αν η έκθεση δεν έδειχνε κανένα @@ρι κανένας δεν θα ασχολούνταν. Λίγη διαφήμιση όμως δεν θα τους πειράξει.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Εμένα μου χαλάνε τη μέρα οι ψευτοκουλτουριαραίοι:twisted: Και τι κάνεις? Καλείς την αστυνομία για να τους κλείσει μέσα??? Με την παρέμβαση της αστυνομίας επιβάλεται ο σεβασμός ως προς τον Εθνικό ύμνο, την πατρίδα κλπ κλπ?:roll:
kx5 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Και τι κάνεις? Καλείς την αστυνομία για να τους κλείσει μέσα??? Με την παρέμβαση της αστυνομίας επιβάλεται ο σεβασμός ως προς τον Εθνικό ύμνο, την πατρίδα κλπ κλπ?:roll: Αυτή την άποψη πως τη σχολιάζεις? ε ωραία θα βγάλω και γω γυμνες ζωγραφιες των συγγενών σου.Ποιο το πρόβλημα;Αν δε θες μην τις βλέπεις;Θα θιχτείς ;Μπα;Γιατί ελευθερία έκφρασης δεν έχουμε; Ναι εμένα με πείραξε αυτό το "έργο τέχνης".
Mijithroulis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Εχεις την επιλογη να μην το δεις, κανενας δεν σε υποχρεωνει...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 [...]Εχουμε και τους δήθεν αντιεξουσιαστές που τα βάζουν (και καλώς τα βάζουν) με την εκκλησία ως εξουσιαστικό μηχανισμό. Ναι αλλά από την εκκλησία εξουσιάζεσαι μόνο αν θέλις. Αν δε θέλεις όχι. Ενώ από τον εργοδότη εξουσιάζεσαι θέλοντας και μη.Το ίδο συμβαίνει και με τις τράπεζες που τα ακουμπάτε για να ζείτε με ψευδαισθήσεις.Δεν έχω δει κανα θέμα για τα υπερκέρδη των τραπεζών που από τα δικα σας λεφτά έγιναν αλλά ασχολούμαστε μόνο με παπαδες Δεν με ενδιαφέρουν τα "λαϊκά κηρύγματα" περί καταπιεστών. Με ενδιαφέρει που σε κάθε έκφανση του νεο-ελληνικού Κράτους συναντώ την εκ του κρατικού κορβανά μισθοδοτούμενη εκκλησία. Και τον κ. Παρασκευαΐδη, ο οποίος την έχει "δει" εθνικός σ(ουρ)ωτήρ - αναρωτιέμαι από πού έλκει αυτός την νομιμοποίησή του. Ουστ! Όσο για τις τράπεζες, τις πιστωτικές, και τα καταναλωτικά δάενια είναι αποκλειστικά δική μου επιλογή - δεν μου την επιβάλλει κανένας! Τον κάθε επικίνδυνο "εθνάρχη" όμως, όχι μόνο τον ανέχομαι θέλοντας και μη αλλά τον πληρώνω θέλοντας και μη! Και το Εκ δεν μιλούσε για λαό.Μιλούσε για έθνος.Και φίλε paredwse δεν είμαι αστικός δημοκράτης.Για μένα πάνω απ ολα δίκιο έχουν οι μη έχοντες.Με όποιον τρόπο και αν υπερασπίζουν τα αιτήματα τους.Οπότε ναι ότι δεν είανι προς το συμφέρον ή προς την αφύπνιση των "νοικοκυραίων" ας καταστρέφεται Λυπάμαι αλλά έχεις ξεφύγει. Ποιός θα κρίνει τι είναι στο συμφέρον του "λαού"; Με ποιά νομιμοποίηση; Και ποιός είναι ο λαός, τον οποίο τόσο πολύ συμπονάς; Εσύ; Ο εργάτης; Ο αχθοφόρος στη λαϊκή αγορά; Από πού κι ως πού τους εκπροσωπείς; Από πού κι ως πού θα επιβάλλεις την όποια κουλτούρα σου, καταστρέφοντας ό,τι δεν σου αρέσει; Εμένα μου χαλάνε τη μέρα οι ψευτοκουλτουριαραίοι:twisted: Έχεις κανά παράδειγμα "αληθινού κουλτουριάρη" (κι όχι "ψευτοκουλτουριαραίου") να μας δώσεις; Έτσι, βρε παιδί μου, για να καταλάβουμε κι εμείς τι εννοείς και ποιοί δεν σε ενοχλούν...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Αυτή την άποψη πως τη σχολιάζεις? Ναι εμένα με πείραξε αυτό το "έργο τέχνης". Το γυρνάς σε κάτι εντελώς προσωπικό που δεν έχει καμία σχέση με αυτά που συζητάμε! Τι σχέση έχει η παραβίαση της προσωπικής ζωής με ένα έργο ενός καλλιτέχνη? Να κλείσουμε μέσα τότε και όσους "ηθοποιούς" έπαιζαν παλιότερα σε κάτι τσόντες με τσολίαδες, φουστανέλλες κλπ με την κατηγορία της προδοσίας του έθνους! :roll: Και μένα δε μου αρέσει ο Νταλάρας αλλά δεν του κάνω μήνυση κάθε φορά που βγάζει CD!
kx5 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Το γυρνάς σε κάτι εντελώς προσωπικό που δεν έχει καμία σχέση με αυτά που συζητάμε! Τι σχέση έχει η παραβίαση της προσωπικής ζωής με ένα έργο ενός καλλιτέχνη? Να κλείσουμε μέσα τότε και όσους "ηθοποιούς" έπαιζαν παλιότερα σε κάτι τσόντες με τσολίαδες, φουστανέλλες κλπ με την κατηγορία της προδοσίας του έθνους! :roll: Τι πάει να πει προσωπικό billdanos? Το να γελοιοποιούν τον εθνικό ύμνο είναι κάτι που με πειράζει όπως και να 'χει. Δεν είμαι ακροδεξιός, δεν είμαι εθνικιστής αλλά για να ζούμε όπως ζούμε σήμερα κάποιοι αγωνίστηκαν και πέθαναν για αυτά τα σύμβολά. Πρέπει να ανεχόμαστε τον κάθε ψευτο-κουλτουριάρη που τα γελοιοποιεί με σκοπό να αποκτήσει περισσότερη δημοσιότητα το πρόσωπό του?!
Henry3GR Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Ενώ το να καλείς την αστυνομία, να αφαιρούνται τα έργα από τις εκθέσεις και να συλλαμβάνεται κόσμος είναι δημοκρατικό? Η φράση "Ελευθερία Έκφρασης" μας λέει κάτι? σοβαρα ρε μεγαλε? το να ξεφτυλιζει ο καθε κομπλεξικος και ψευτοπροοδευτικος εθνικο υμνο και σημαια ειναι ελευθερια εκφρασης? το οτι αποβλακωνουν την Ελλάδα με τις μ@λ@κίες που δειχνουν στην τηλεοραση με τις αδελφ@ρες και τα υπόλοιπα σκουπιδια είναι δημοκρατία? η δημοκρατια και η ελευθερία λογου βασιζονται και στον σεβασμο. αυτο ειναι αναρχία. @kx5 εθνικιστης δεν ειναι κατι κακο και κακως το συνδεουν με τον ρατσιστη και αλλα κοντινα σε αυτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.