predator Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 εδω και κατι μερες ειναι κλειδωμεη η home page στον internet exporer μου σε ενα site "netfirms". θελω να το αλλαξω αλλα τα αντιστοιχα κουμπια ειναι γκρι. εκανα scan με spybot και antivir αλλα το προβλημα επιμενει. εχει κανεις καμια ιδεα πως διορθωνεται το προβλημα? ευχαριστω
bablyk Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Το πρόβλημα διορθώνεται μιας δια παντός με ... Mozilla Firefox
DIMITRISG Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 μαλλον αεροπειρατια ειναι hijack Το πρόβλημα διορθώνεται μιας δια παντός με ... Mozilla Firefox σωστος!
bablyk Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Πάντως αν τελικά επιμείνεις σε IE, θυμάμαι οτι ένα ανάλογο πρόβλημα το είχα αντιμετωπίσει απενεργοποιώντας κάποιο exe που ήταν στην καρτέλα εκκίνηση του mscofig. Δυστυχώς δε θυμάμαι περισσότερες λεπτομέρειες και δεν είμαι σίγουρος ότι θα σου λύσει το πρόβλημα.
PepeLePew Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Κάτεβασε το spybot και κάνε ένα search. trojan ειναι. Και βάλε Mozilla όπως λένε και τα παιδιά να σωθείς...
predator Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Παιδια εχω mozilla, απλα χρησιμοποιω IE για να μπαινω στη σελιδα της σχολης μου. το spybot οπως προανεφερα δυστυχως δε βρισκει κατι. στο startup επισης δεν ειδα κατι υποπτο. καποια αλλη ιδεα??
Vagos_46 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δοκίμασε και άλλα προγράμματα,κατα προτίμηση οχι freeware.Spybot και λοιπά έχουν παλιώσει πλέον.
madsc Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Μήπως έχεις κλειδώσει εσύ την αρχική μέσω Spybot S&D options; [Tools => IE Tweaks] /sc
predator Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 πωωωω αυτο ηταν!!! και χτυπιομουν τοσο καιρο,lol!!! thanks madsc!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.