Προς το περιεχόμενο

Pinnacle PCTV -WDM Drivers epiteloys!!!!!

coolworm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστούμε (αν και έχει αναφερθεί ξανά εδώ μέσα πριν λίγες ημέρες).

Δοκίμασα το νέο driver, αλλά έπαψε να δουλεύει το Ραδιόφωνο (έχω την PCTV Pro)!!!

Εχει κανείς καμία ιδέα? Στο forum της Pinnacle δεν είδα καμία λύση ως τώρα...

Δημοσ.

Με απογοητεύεις! Δεν είδες που έχω δώσει λύση και εκεί; Λοιπόν όσο κουφό και να σου φαίνεται το πρόβλημα φαίνεται να είναι στο δεκαδικό σύμβολο(,). Ως γνωστό οι ξένοι χρησιμοποιούν το (.). Λοιπόν αν στα regional settings βάλεις πχ US, τότε το ράδιο σου θα μπορέσει να βρει σταθμούς. Πάντως για να λέμε τα πράγματα όπως είναι η καινούργια σουίτα είναι μάπα(το πρόγραμμα της κάρτας ρουφάει πόρους σα σφουγγάρι) και βρέθηκα να χρησιμοποιώ πάλι τους 4.02 μέχρι την έκδοση bug free οδηγών. Οπότε με ένα στόμα μια φωνή: Mακρυά απο την Pinnacle.

Δημοσ.

Ναι, μόλις "επέστρεψα" από τα forum υποστήριξης της Pinnacle όπου διάβασα τα ίδιο ακριβώς πράγματα. Δηλαδή αφ'ενός τη "λύση" με τα (.) και τα (,) που όντως δουλεύει (μόλις τη δοκίμασα), αφ'ετέρου τη γενική "κατακραυγή" για την προχειρότητα της κυκλοφορίας της έκδοσης 5.01. Οι μεν WDM drivers φαίνονται να δουλεύουν σωστά, το νέο πρόγραμμα vision όμως, άστα να πάνε. Μάλλον θα επιστρέψω κι εγώ στους 4.02...

Δημοσ.

symfono mazi sas gia to programma alla ego doylevo to powervcr ii 3.1 palia den mporoysa giati h8ele WDM drivers tora doylevei fovera. kai to powervcr kanei record realtime mpeg-2 me foverh analysh, ayto to epsaxna san trellos:) opote einai ena vhma gia pinnacle.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...