hayabusagr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 paidia eimai se deilima,to N2 to vrisko me 280 euro kainourgio apo typo poy to ehei sfragismeo kai to T-100 to vrisko me 360 euro peripoy,gia tis dynatotites ton 2 pio protinete gia kalyteri agora?? N2---> http://www.adorama.gr/eshop/details.php?lang=gr&cat_id=1&corp_id=7&pr_id=2005&prview=tbl T-100---> http://www.adorama.gr/eshop/details.php?lang=gr&cat_id=1&corp_id=7&pr_id=2271&prview=tbl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
felikas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Aν θες "Sony και καλά" μία από τις δύο, εγώ θα πρότεινα την Ν2. Δεν είμαι φαν της σειράς Τ, γιατί ο υβριδικός φακός με προβληματίζει κ από μια Τ που είχα δει (δε θυμάμαι μοντέλο) η οθόνη μου είχε φανεί τρισάθλια (αμα είχες υπομονή, μετρούσες κ τα pixels...). Eπίσης, ο φακός της Ν φαίνεται κατά τι καλύτερος κ φωτεινότερος! + η τιμή που τη βρίσκεις είναι καλούτσικη. Τέλος, εγώ θα σου ξαναέλεγα, να κοιτάξεις σε άλλη εταιρεία με αυτά τα (πολλά) λεφτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pantelisgeor Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 kai ego tha protina tin N2 kathos gia tin cool mikri emfanisi tis T100 xaneis ligo apo poiotita fotografias.. min fantasteis pos einai xalia apla i N2 exei ligo kalitero fako kai perisoteres dinatotites Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hayabusagr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 thanks paidia,to n2 tha paro..epeidi eiha to n1 eimouna ikanopoimenos!kai epeidi eimai sony fan gia ayto,xero oti yparhoune alla montela se kalyteres times gia ayta poy prosferoune,apla eho kolisei me ta sony!!N2 all the way,thanks paides Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seventh_son Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 ego pali tha epelega T100 giati exei ipsilotero zoom ( 5x anti gia 3x ), pio omorfo design, face detection. Kai episis den exei touch screen pou to theoro pleonektima ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hayabusagr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 telika to N2 einai PARA poly kalo kai glitosa 100 euro ean tha eperna to T`100,vgazei apisteftes fotografies gia compact camera Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.