ManosBar13 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Ακούστε τώρα τι γίνεται με το aMSN... Θέλω να στείλω ένα αρχείο σε ένα φίλο...Πατάω αποστολή αρχείου,πάω βρίσκω το αρχείο και το επιλέγω...Μου λέει:The file doesn't exist. Πάω με το Finder το αρχείο ζει και βασιλεύει...Το aMSN συνεχίζει να υποστηρίζει ότι το αρχείο που του δίνω να στείλει δεν υπάρχει(!!!)... Αποφασίζω να αλλάξω την εικόνα που έχω στο aMSN.Πατάω αλλαγή εμφανιζόμενης εικόνας,επιλέγω την καινούρια και πάλι όμως το aMSN λέει ότι η εικόνα δεν υπάρχει...!Ό,τι αρχείο θέλω να χρησιμοποιήσω με το aMSN αυτό μου λέει ότι δεν υπάρχει... Μήπως έχει υπαρξιακά;; Τι γίνεται;;Καμία ιδέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Don.Matis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Γενικότερα και εγώ έχω βρει ένα κάρρο bugs στο aMSN και το έστειλα, τώρα χρησιμοποιώ το messenger για mac αλλά εκεί δεν δουλεύει η camera αν έχεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ManosBar13 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Ναι έχει πολλά bugs αλλά είναι πιστεύω το καλύτερο μαζί με το Adium.Η κάμερα και η ηχογράφηση φωνιτικού κλιπ δεν είναι λίγο πράγμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Εγώ θα πρότεινα Adium για chat και Skype για εικόνα/ήχο. Στο Mac OS X μου φαίνεται πως είναι η καλύτερη λύση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ManosBar13 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Είναι μια καλή επιλογή αλλά κάπως κουραστική.Δηλαδή αν ο άλλος πάει να σου κάνει invite για webcam είναι σπαστικό(και πλέον γραφικό) να του λες να κάνει καινούριο acc στο skype και μετά να του εξηγείς πως ο υπολογιστής σου δεν υποστηρίζει video chat κτλ κτλ κτλ.... Θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ το aMSN ελπίζοντας κάποτε να μην αντιμετωπίζω προβλήματα...Με μια καινούρια έκδοση ίσως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Εγώ θα πρότεινα Adium για chat και Skype για εικόνα/ήχο. Στο Mac OS X μου φαίνεται πως είναι η καλύτερη λύση. +++++++10000 Ο συνδιασμός αυτός με καλύπτει άψογα εδώ και πολύ πολύ καιρό. Το aMSN δεν μου άρεσε καθόοοολουυυ, αρκετές ασυμβατότητες με τον Windows Live Messenger. :twisted: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ic3m@N Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Να ρωτήσω κάτι... στο aMSN όταν πατάω το x...κλείνει... για να το κρύψω πρέπει να πατάω συνέχεια δεξί κλικ στο dock και hide ή υπάρχει και κανας άλλος πιο γρήγορος τρόπος; thanx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 μήλο και h ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pan-pan Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 ΒΑΛΕ adium λεμεεεε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ic3m@N Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 @xalia thanx @pan-pan adium είχα αλλά το amsn είναι πιο πλήρες...θα το δοκιμάσω λίγο καιρό και θα δω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.