Sadman Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 λοιπον ενας φιλος μου <<ζήλευε το O/C>> που εκανα και ηθελε να κανει και αυτος. Οταν μπηκε στο BIOs πηγα να του ανεβασω το fsb και ολα ηταν κλειδωμενα τπτ δν μπορούσα να πειράξω.Καμια ιδέα πως να του τον ξεκλειδώσω.?
Sadman Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 basika ta PC ta ftiaksame sxrdon mazi opote ta exoume sxedon ola idia. Mono pou afots exei 2GB RAM KAi x1950pro GPU ka iena trofodtiko 600watt(dn timame marka) kata ta alla ta pc mas eina oloidia.
Sadman Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 oti exw kia egw leme mazi ta kaname ta pc parea asxet oan autos allakse gpu Ram kai trofodotiko.Opote auto ton kanei na exei Asus P4P800 opws egw.
Vatos_locos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 και δεν μπορεί να κάνει OC με P4 series ? θα μας τρελάνεις ρε sadman για ψάξτε το βίος καλύτερα κάντε του κανένα update και ασχοληθείτε καμια ωρίτσα μαζί του και θα κάνει θαύματα
JOHNX2 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Kitakse sto B.I.O.S. mipos einai se katastasi AUTO SETTINGS kai theli na to alaksis se MANUAL SETTINGS gia na sou dosi dikaiomata gia na kanis rithmisis sixnotiton.
Sadman Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 και δεν μπορεί να κάνει OC με P4 series ? θα μας τρελάνεις ρε sadman για ψάξτε το βίος καλύτερα κάντε του κανένα update και ασχοληθείτε καμια ωρίτσα μαζί του και θα κάνει θαύματα μπορει να θελει update το bios οντως γτ εγω το ειχα κανει update.Θα το κοιταξουμε.Στο δικο μου δν ειχε τπτ παρομια κατευθιαν εκανα ο/c τελοσπα. Σε κανα 10 λεπτο θα σας πω.
Sadman Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 μπορει να θελει update το bios οντως γτ εγω το ειχα κανει update.Θα το κοιταξουμε.Στο δικο μου δν ειχε τπτ παρομια κατευθιαν εκανα ο/c τελοσπα.Σε κανα 10 λεπτο θα σας πω. Vatos ειχες απολυτο δικιο για το bios. Δν το ειχα σκεφτει.Τωρα ολα οκ το πιγαμε στα 3.5 και το αφισαμε εκιε μεχρι να του ερθει η υδροψηξη. Ευχαριστο ρε πεδια.Δν ειχα σκεφτει καθολου το bios(ελεος!!!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.