Προς το περιεχόμενο

Kλειδωμένος P4 3.2GHz

Sadman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον ενας φιλος μου <<ζήλευε το O/C>> που εκανα και ηθελε να κανει και αυτος.

Οταν μπηκε στο BIOs πηγα να του ανεβασω το fsb και ολα ηταν κλειδωμενα τπτ δν μπορούσα να πειράξω.Καμια ιδέα πως να του τον ξεκλειδώσω.?

Δημοσ.

basika ta PC ta ftiaksame sxrdon mazi opote ta exoume sxedon ola idia.

Mono pou afots exei 2GB RAM KAi x1950pro GPU ka iena trofodtiko 600watt(dn timame marka) kata ta alla ta pc mas eina oloidia.

Δημοσ.

και δεν μπορεί να κάνει OC με P4 series ? θα μας τρελάνεις ρε sadman :D για ψάξτε το βίος καλύτερα κάντε του κανένα update και ασχοληθείτε καμια ωρίτσα μαζί του και θα κάνει θαύματα ;)

Δημοσ.

Kitakse sto B.I.O.S. mipos einai se katastasi AUTO SETTINGS kai theli na to alaksis se MANUAL SETTINGS gia na sou dosi dikaiomata gia na kanis rithmisis sixnotiton.

Δημοσ.
και δεν μπορεί να κάνει OC με P4 series ? θα μας τρελάνεις ρε sadman :D για ψάξτε το βίος καλύτερα κάντε του κανένα update και ασχοληθείτε καμια ωρίτσα μαζί του και θα κάνει θαύματα ;)

μπορει να θελει update το bios οντως γτ εγω το ειχα κανει update.Θα το κοιταξουμε.Στο δικο μου δν ειχε τπτ παρομια κατευθιαν εκανα ο/c τελοσπα.

Σε κανα 10 λεπτο θα σας πω.

Δημοσ.
μπορει να θελει update το bios οντως γτ εγω το ειχα κανει update.Θα το κοιταξουμε.Στο δικο μου δν ειχε τπτ παρομια κατευθιαν εκανα ο/c τελοσπα.

Σε κανα 10 λεπτο θα σας πω.

Vatos ειχες απολυτο δικιο για το bios. Δν το ειχα σκεφτει.Τωρα ολα οκ το πιγαμε στα 3.5 και το αφισαμε εκιε μεχρι να του ερθει η υδροψηξη.

Ευχαριστο ρε πεδια.Δν ειχα σκεφτει καθολου το bios(ελεος!!!)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...