profiler Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 ψαχνω για μια νεανικη αμερικανικη ταινια που εχει γυριστει τελη δεκαετιας 70 ή αρχες δεκαετιας 80. Την εχει δειξει μια μονο φορα ο αντενα ή το μεγκα, αλλα μου εχει μεινει χαραγμενη στο μυαλο.πρεπει να την εχουν δειξει μονο μια φορα πριν 15-17 χρονια τουλαχιστον,τοτε που γινοντουσαν οι μεγαλυτερες καταληψεις. Λεω την υποθεση: σε μια επαρχιακη πολη των ΗΠΑ ζουνε καποιοι νεοι που δεν εχουν στο ηλιο μοιρα.μοναδικη τους ενασχοληση ειναι να πηγαινουν σε μια λεσχη που εχει μπιλιαρδα και αλλα τετοια και να κανουν παρεα ... καπνιζοντασ μαριχουανα και αλλα τετοια. Ομως ο δημαρχοσ νομιζω, θελει να το γκρεμισει για να το δωσει να γινει κατι αλλο.Τοτε αυτοι αντιδρουν κλεινονται στο σχολειο τουσ(νομιζω)κανουν καταληψη φτιαχνουν μολοτοφ τις πετανε στην αστυνομια , και τελικα το σχολειο καιγεται.Η καταληξη ειναι , οτι στο τελος τουσ βαζουν μεσα σε μια κλουβα και τουσ οδηγουν σε φυλακες ανηλικων. Αν ξερει καποιοσ κατι για αυτη την ταινια ασ με βοηθησει...ευχαριστω
Gary Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 χχχμμμ είχα δει μια παρόμοια με τον Malcolm McDowel ψάξτο λίγο
washcloud Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Την ταινία δεν την έχω δει για να μπορώ να συνδυάσω τις λεπτομέρειες που αναφέρεις,αλλά μου φέρνει στο μυαλό το "Φράουλες και Αίμα "(Τhe Strawberry Statement)...Tσέκαρέ την στο IMDB,μπας και... (αυτό που σου είπε ο άλλος φίλος,νομίζω ότι έχει να κάνει με "Το Κουρδιστό Πορτοκάλι " (Α Clockwork Orange)-επειδή είπε για τον Malcolm Mcdowell.....αλλά και αυτό να εννοούσε,δε νομίζω να έχει σχέση τελικά....)
the_end Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 η ταινία του Gary μάλλον είναι το If.... και όντως έχει παρόμοιο στόρι. δυστυχώς δεν το'χω δει για να επιβεβαιώσω αλλά το έχω σε περίπτωση που θες να ανεβάσω κάποιο snap για να σιγουρευτείς.
Gary Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 οχι ρε παιδια το κουρδιστό πορτοκάλι ... αλοίμονο τώρα δεν το μπέρδεψα the_end δεν το έχω δεί το IF ... άυτή που είπα γυρίστικε πολύυυυυυ αργότερα ... ο malocolm ήταν σε προχωρημένη ηλικία .. --------------------------------------------EDIT--------------------------------------------------- παιδιά για να μην σας αποπροσανατολίζω ... επειδή εχει χρόνια που την είδα και δεν μου άρεσε κιολας .. ίίσως να μην μιλάμε για την ίδια ... απ'οσο θυμάμαι ήταν ένα σχολέιο γεμάτο φωτιές συμμορίες δολοφονίες και 1002 τετοια καλα ... αλλα πολύ άθλια ΙΣΩΣ ξαναλέω ΙΣΩΣ με ένα γρήγορο searh στο imdb να είναι αυτή http://www.imdb.com/title/tt0099277/
profiler Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Παιδια ευχαριστω για την βοηθεια , αλλα νομιζω την βρηκα. Θυμηθηκα αμιδρα οτι ισως επαιζε στην ταινια αυτη ο Ματ Ντιλον.Πραγματι στη βιογραφια του στο imdb βρηκα μια ταινια του 1979 , τη διαβασα , και ειναι αυτη. Ειναι μια ταινια η οποια πραγματικα ειναι απο τις πιο ρεαλιστικες με νεουσ που εχω δει.Αφου στο τελος συγκινηθηκα. Εκτοσ αυτου ειναι διαχρονικη. Την προτεινω ανεπιφυλακτα. Ευχαριστω! http://www.imdb.com/title/tt0079688/ Plot summary for Over the Edge (1979) advertisement New Grenada is a planned community set in the desert where there is nothing for the kids to do, save for a rec center - which closes at 6 PM. The parents, in their zeal to attract industry to their town, have all but neglected their children. As a result, the kids begin to create their own entertainment, which involves vandalism, theft, and general hooliganism. During an incident when one of the kids brandishes an unloaded gun at town cop Ed Doberman, he is shot and killed. When the parents gather the next night to discuss the killing and the level of lawlessness among the youth, they soon find out that their kids have had all they can take. Written by Rick Gregory {[email protected]} Was one of the main inspirations of Nirvana's Smells like Teen Spirit music video.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.