thanos182 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 IDE 118GB μονο mp3,αλλα κολλαει στο open μερικων φακελων,γιατι?? o σκληρος μου ειναι σε αριστη κατασταση νομιζω -> και εχω κανει και ελεγχο λαθων και σφαλματων προσφατα format και ξαναπερασα τα mp3... απλα σε συγκεκριμενους φακελους αργει 7sec να τους ανοιξει
kpartsi Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Άμα ο δίσκος σου είναι σε καλή κατάσταση τότε υποθέτω ότι οι φάκελοι που αργούν να ανοίξουν είναι και εκείνοι που έχουν πολλά-πολλά αρχεία. Ίσως ο δίσκος σου χρειάζεται και μιά ανασυγκρότηση...
thanos182 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Aυτο το μπλο στο post μου ειναι η κατασταση του σκληρου οπως το δειχνει στην ανασυγκροτηση! :Ρ Απλα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να κανω καποιες ρυθμισεις για να τρεχει καλυτερα ο HDD οταν σ αυτον μεσα υπαρχουν μονο δεδομενα! (ελπιζω να καταλαβατε!)
washcloud Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Απλα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να κανω καποιες ρυθμισεις για να τρεχει καλυτερα ο HDD οταν σ αυτον μεσα υπαρχουν μονο δεδομενα! (ελπιζω να καταλαβατε!) ..μόνο "δεδομένα";!; ..Δηλαδή σαν ΤΙ άλλο θα μπορούσες να έχεις "μέσα" σ' 1 σκληρό δίσκο;Κάλτσες και σλιπάκια; (πάντως θα σου πρότεινα να κατεβάσεις το διαγνωστικό της εταιρίας του δίσκου,και να το τρέξεις,κι ας λες ότι "ειναι εντάξει"... Ακόμα κι ένα tool σαν το HD TUNE,επίσης 8α σου έδινε ΣΙΓΟΥΡΕΣ πληροφορίες για την κατάσταση του δίσκου (πχ για s.m.a.r.t. attributes)
thanos182 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 ναι ρε παιδι μου μανταλακια,μπατονετες,παντοφλες κτλ.... εννοω οτι δεν εχω καποιο λειτουργικο install σε εκεινο το partition του σκληρου
washcloud Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 εννοω οτι δεν εχω καποιο λειτουργικο install σε εκεινο το partition του σκληρου...μωρέ κατάλαβα τί εννοούσες.....αλλά η διατύπωση ήταν πολύ προκλητική (απ' τη στιγμή που έχεις κάνει format,ας μη ξαναμιλάμε για ανσυγκρότηση...Έτρεξες όμως κανένα διαγνωστικό που είπαμε; )
thanos182 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 washcloud δεν εχω προβλημα ρε συ γελασα πολυ με το post σου! (ασε που το κανω και γω σε αλλους! :Ρ ) (//.ο) <-- φατσα με επιδεσμο στο 1 ματι Εντελως τυχαια εφτιαξε μονο του χθες μετα απο 3 περιπου μηνες χωρις να κανω τιποτα! ολα θελουν το χρονο τους τελικα! :Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.