pappous_soulis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Παίδες,χρειάζομαι λίγη βοήθεια. Μόλις συνέδεσα αυτόν το σκληρό στο PC μου,αλλά δεν μου τον εμφανίζει στο "Ο υπολογιστής μου" δίπλα στον παλιό μου σκληρό. Ο υπολογιστής τον διαβάζει σαν συσκευή,όταν πηγαίνω απο: Πίνακα Ελέγχου -> Εργαλεία Διαχείρησης -> Διαχείρηση Υπολογιστή -> Διαχείρηση Δίσκων Μου αναφέρει πως δεν έχει εκχωρηθεί. (φωτό) Μπορώ να τον ενεργοποιήσω με κάποιον τρόπο? Όταν πατάω δεξί κλικ πάνω του μου βγάζει ως επιλογές - Μετατροπή σε δυναμικό δίσκο - Ιδιότητες Δεν έχει κάτι που να με βοηθάει,τι να κάνω? Επίσης,διάβασα οτι χρειάζεται φορμάτ για να δουλέψει.Μπορείτε να μου πείτε πως του κάνω φορμάτ? Δεν έχω ξανακάνει και δεν γνωρίζω την διαδικασία,οπότε μην με παρεξειγήτε! :-P
poscaman Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 μετατροπη σε δυναμικο και φορματ.μετα μετατροπη σε basic
pappous_soulis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Τον έχω μετατρέψει σε δυναμικό. Όταν πατάω δεξί κλικ πάνω του μου βγάζει "Νέος τόμος". Αυτό να πατήσω?
poscaman Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 ακριβως!διαλεγεις ntfs και μετα γραμμα...και εισαι ετοιμος.επισης μιας και τον φορμαρεις για πρωτη φορα καν'του ενα full φορματ. offtopic:πως τα πηγαμε με τις πανελληνιες?
pappous_soulis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Μια τελευταία ερώτηση. Μου λέει σε ένα σημείο "Μέγεθος μονάδας εκχώρησης". Εκεί που έχει διάφορα μεγέθη,τι να βάλω? Παίζει ρόλο σε κάτι αυτό? /offtopic:Πολύ καλά πήγα,πιστεύω γύρω στο 19 Μαθ.Κατ.,19,5 Μαθ.Γεν., 18,5 Διοίκηση, 19,5 Πληροφορική, 15 Φυσ.Γεν. και Έκθεση άμα βοηθήσει ο θεούλης ένα 14!
poscaman Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 το βαζεις στο 4096.καθοριζει το μεγεθος του cluster
pappous_soulis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου Κάνει διαμόρφωση,είναι στο 53% και συνεχίζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.