Melissa_virus Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Λοιπόν εντάξει εγκαθιστούμε κάποιον sniffer. Οι ποιο πολλοί καταγράφουν - εμφανίζουν τα πακέτα που περνάνε. Μερικοί όπως το Etherial εμφανίζει και κανά κωδικό που δεν έχει σταλεί κρυπτογραφημένος. Βασικά ένα από αυτό που θέλω να δοκιμάσω είναι, να αποθηκεύσω για παράδειγμα και τα πακέτα που περνάνε, και να δοκιμάσω από άλλο pc να τα αναλύσω, κοινώς να επανενώσω τα πακέτα και πχ να κατεβάσω κάτι από rapid share ή από torrent. Η οτιδήποτε άλλο. Έχει δοκιμάσει κανένας κάποιο πρόγραμμα? Καταγραφείς πακέτων και επανένωσης? Επίσης δοκίμασα και ένα χαζό πρόγραμμα msn sniffer αλλά δεν καταγράφει τίποτα. Έχετε κάποιο που να έχει δουλέψει. Τα δεδομένα του MSN δεν φεύγουν κρυπτογραφημένα... Και σε linux ότι έχει δοκιμάσει κάποιος που πέτυχε ας το αναφέρει. Τονίζω, καταγράφουμε τι περνάει στο δίκτυο. Όχι παίρνουμε αρχεία από pc με προβλήματα ασφάλειας. ΥΓ. Παρακαλώ να μην αρχίσουν τα ανόητα σχόλια. Όποιος έχει κάτι ουσιαστικό ας το πει. Όσες δοκιμές κάνω της κάνω για δική μου εμπειρία, και στο δικό μου δίκτυο.
Ventrix Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 δοκίμασε στο etherial την επιλογή "follow tcp stream" θα σε βοηθήσει! Τέλος, το etherial πέθανε, ζήτω το wireshark! (έχει και έτοιμο filter για το msn)
Melissa_virus Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Nαι κάπου το πήρε το μάτι μου. Και από ότι κατάλαβα είναι συνέχεια του etherial? Το έβαλα να κατέβει και είναι και freeware οπότε μια χαρά. Βρήκα επίσης ένα καλό iris λέγεται από την eeye. Το trial που δίνουν όμως έχει περιορισμένες ικανότητες (κακός βέβαια, γιατί για να το αγοράσεις πρέπει να έχεις δει όλες τις δυνατότητες ενός προγράμματος). Και επίσης κάτι άλλο είναι ότι 3 αρχεία του τα αναγνώριζε το nod32 σαν κάτι κακόβουλο-πιθανό ιό. Αλλά έκανα τις δοκιμές μου και μετά τα καθάρισα. Τα πάντα καταγράφει. από MSN τουλάχιστον στην trial έκδοση δεν καταγράφει περιεχόμενο συνομιλίας αλλά μόνο log του τύπου με ποιον επικοινωνίες, πόσα sms ανταλλάχτηκαν. Έχει πολλές δυνατότητες αλλά κάνει 1295$... έχει και στο site ένα video για να πάρει κάποιος μια ιδέα του τι κάνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.