ntg24 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Paidia tha ithela na mathw gia tis siskeyes pou yparxoun gia anagnwsh ebooks. Exei kapoios ebireia apo xrhsh tetoiwn siskeywn? Poia proteinete? Einai xristikes h kourazoun? Kostos? Eyxaristw
mitsos24 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Τι εννοεις συσκευες που υπαρχουν για αναγνωση ebooks?? Laptop π.χ ή κατι πιο μικρο και φορητο ισως?
ntg24 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 gia forhto panta. Alla na parexei aneto diavasma. H sony exei vgalei eida ena ebook reader To exei dokimasei kanenas? Yparxei kati analogo?
ntg24 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 tha ithela na euxaristhsw gia to megalo arithmo protasewn. Eimai idi se diadikasia axiologhshs tous
Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 tha ithela na euxaristhsw gia to megalo arithmo protasewn.Eimai idi se diadikasia axiologhshs tous Να'σαι καλά. Κι ό,τι άλλο χρειαστείς, εδώ είμαστε.
alcemist Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Φίλε έχω την εντύπωση πως σε μερικά χρόνια θα υπάρχουν πολύ καλά μηχανηματάκια τέτοιου είδους (βλέπε e-paper). Αλλά σήμερα τα pdα και τα mini laptops είναι μικρά αλλά και βαριά - άβολα για να κάθεσαι στον καναπέ σου και να διαβάζεις το βιβλιαράκι σου. Ότι βρεις ρίχνε κανά link.
gtsamour Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Κοίτα αυτό το thread. http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=158959&highlight=kgian Τον kgian τον γνωρίζω προσωπικά και το έχει λιώσει το συγκεκριμένο reader....
kgian Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Φίλε ntg24, μετά απο μήνες χρήσης του ebw 1150 μπορώ να πω πως είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, διαβάζω κάθε μέρα μεσημέρι βράδυ, είναι πολύ ξεκούραστο και μπορώ να περάσω ότι βιβλίο θέλω μέσα. Κόστος 120Ε με τα μεταφορικά... Ότι απορία έχεις ρώτα...δες και το λινκ παραπάνω...
TheBus Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 νομίζω πως δεν υποστηρίζει ούτε pdf αρχεία αλλά ούτε και doc??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.