pc_admin Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 εχω το TMPGEnc DVD Author 3 και το χρησιμοποιω επειδη η ποιοτητα απο divx (avi) σε dvd ειναι τελεια , σε συκριση με ολα τα αλλα προγραμματα του ειδους Εχω ομως ενα προβλημα σε ταινιες divx με vbr (μεταβλητο audio bit rate) εχω προβλημα συχρονισμου του ηχου Εχω δοκιμασει με διαφορα προγραμματα και κανω εξαγωγη του audio σε αρχειο και μετα οταν κανω την ταινια παιρνω τον ηχο απο το αρχειο που εφτιαξα αλλα παλι εχω το ιδιο προβλημα Το περιεργο ειναι οτι απο το simulation του TMPGEnc DVD Author 3 (που μας δειχνει το τελικο αποτελεσμα που θα βγει) δεν εχω προβλημα με τον ηχο. Κανω την ταινια Pal με 25 fps , γιατι απ οτι ειδα ειναι στα 25 fps , αν την κανω 30 θα εχω κοψιματα στο video
pc_admin Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 τελικα το βρηκα μεσα στο προγραμμα οταν φορτωσει το αρχειο του βιντεο με edit εχει επιλογη για να συχρονισεις το audio , βαζοντας + ή - msec βαζοντας περιπου +350 ,ολα τα divx που ειχαν προβλημα συχρονισμου τωρα συχρονιζει το audio με το video στην παραγομενη (dvd) ταινια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.