Προς το περιεχόμενο

ΠΟΙΑ 37'' lcd TV ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ?

kova

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τοτε μην τα δωσεις αμα δεν σου αρεσει εγω αυτη εχω και ειναι μια χαρα. καλυτερα θα ηταν να προτεινες και εσυ καμμια παρα να κρινεις μονο. καλοπροαιρετα παντα.

Δημοσ.
Έχει προσφορά το makro μια amoi 37'' με ανάλυση 1080p στα 1040ε!

Πάρα πολύ καλή ευκαιρία..

Και εγώ το σκεφτομουνα για AMOI αλλά....με 1 χρόνο εγγύηση και με όνομα άγνωστο το ξανασκέφτηκα

Εγώ έχω δεί μια TOSHIBA 37 FULL HD 1400 EYRO.Δεν θυμάμαι μοντέλο

Θα περιμένω μέχρι το χειμώνα (δεν βλέπω και πολυ TV τώρα) και θα τη χτυπήσω.

Και εγώ σου προτείνω FULL HD πάντως

Δημοσ.

O.k για την εγγύηση αλλά απο ποιότητα εικόνας και κατασκευής δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απο γνωστούς κατασκευαστές.

Δημοσ.

απο οτι καταλαβα πρεπει να δωσω κατι παραπανω για να παρω κατι αξιοπρεπες οποτε μεχρι 1400 ευρω πιστευω να βρουμε κατι?

Δημοσ.
τοτε μην τα δωσεις αμα δεν σου αρεσει εγω αυτη εχω και ειναι μια χαρα. καλυτερα θα ηταν να προτεινες και εσυ καμμια παρα να κρινεις μονο. καλοπροαιρετα παντα.

Φίλε μου δεν χρειάστηκε να προτείνω γιατί την απάντηση την είχαν δώσει πιο πάνω με την AMOI FULL HD... 1366χ768 είναι πολύ λίγο αφού τα blueray και τα hddvd θα υποστηρίζουν 1920χ1080π. Όσο για την ποιότητα της ΑΜΟΙ ρώτα τα παιδιά στο AVSITE που έκαναν POWERBUY, πριν απο 1 χρόνο και έμειναν κατευχαριστημένοι..

Δημοσ.

mporei na exeis dikio file azazyl apla sto arxiko soy minima den eixes afisei na ennoithei an ipostirizeis kapoio montelo apla eipes oxi 1366x768 poy kai pali leo mporei na exeis dikio gia na to les. filika panta.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...