Προς το περιεχόμενο

Windows Wireless Service

SkyWalker07

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω ένα πολυ σημαντικό πρόβλημα. Τρέχω Windows Vista, έχω ασύρματο δίκτυο. Τώρα που πάω να συνδεθώ στο δίκτυο μου βγάζει να κάνω

Start Windows Wireless Service. Πατάω να κάνω start και μετά μου βγάζει

Windows cannot resolve the problem.

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει μ'αυτό. Είναι η δεύτερη φορά που το αντιμετωπίζω αυτό. Την πρώτη φορά έκανα format. Δεν θέλω να το ξανακάνω....!

Δημοσ.

Μηπως εχεις κανει εγκατασταση το software της wireless καρτας σου και εχει αναλαβει αυτη να κανει την δικτυωση? Ή το ενα θα εχεις ενεργοποιημενο ή το αλλο...

Δημοσ.

Thanks φίλε μου για την προσπάθεια αλλά έκανα format και έβγαλα τα Vista. Σε αυτό που μου λες νομίζω πως έχεις δίκιο.

Αλλά πολλές ασυμβατότητες τα Vista. Πρέπει να κάνεις ολόκληρη εκστρατεία πραγματικά για να βρεις όλους αυτούς τους drivers που θα είναι συμβατοι με τα Windows Vista. Άσε να δοκιμαστούν λίγο ακόμα να βγουν οι διορθώσεις και μετα βλέπουμε.... Θα τα εγκαταστήσω ξανά, όταν βγει το πρώτο SP.

Μέχρι τότε Windows XP Media Center και άγιος ο Θεός....

Δημοσ.

Το να σου εγκαθηστουν όμως τα Windows ότι drivers θέλουν δεν μου αρέσει καθόλου. Προτειμώ να ελέγχω εγώ τι βάζω στον υπολογιστή μου και όχι να αποφασίζουν τα Windows μόνα τους. Γενικότερα μου αρέσουν τα Vista για τα γραφικά τους, και είναι και λίγο πιο παιχνιδιάρικα από τα xp, αλλά ακόμα θέλουν το καιρό τους, να ωριμάσουν. :)

Άλλωστε το μοτέρ μου δεν είναι και τριετίας....

Ολοκαίνουργιο, και σφαιράτο με 3GB RAM. xexexe

Δημοσ.

Το ιδιο προβλημα ειχαμε και εμεις με το laptop HP pav9312ea και καποια προγραμματα βαλαμε και μετα δεν εβλεπε το ασυρματο router που εχω. Εβγαζε ακριβως το ιδιο μηνυμα που λες και εσυ. Καναμε επαναφορα συστηματος και ως δια μαγειας σερφαρισε με τη μια.

Αλλα επειδη τα vista με τσαντισαν οπως και πολλους αλλους... format και XP μεσα σε μια Κυριακη! χαχα ολα τελεια τωρα.

Δημοσ.

Δυστυχώς και τους τελευταίους drivers να κατεβάσεις από το official site είναι beta. Οπότε παίζεις με το κεφάλι σου.

Όταν βγει stable έκδοση, τότε το συζητάμε ξανά για Vista. Μέχρι τότε XP...

Thano75x, βάλε αν έχεις Windows XP Media Center. Είναι μαζί με SP2, έχει και το Media Center όπως και τα Vista (προηγουμενη έκδοση όμως), ενσωματωμένο το PLUS! Και νομίζω ότι σαν λειτουργικό σύστημα είναι πιο ολοκληρωμένο και λίγο πιο γρήγορο από τα Windows XP Pro τα απλά.

:idea:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...