Mac4all Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Καλησπερα σ ολους,βαζω αυτο το ερωτημα-προταση διοτι μου ζητηθηκε απο γνωστο μου προσωπο που θελει να στησει ενα νεο συστημα για μηχaνολογικο σχεδιο σε 3d(solidworks,solidedge,catia).Τις προτασεις σας(cpu-ram-mobo-video),ευχαριστω
Mac4all Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 κοιτα,εξαρταται το εργαλειο,οχι υπερβολες μεχρι 3χιλ αλλα οσο οικονομικοτερα γινεται,χωρις σπαταλες
Mac4all Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 ρωταω διοτι δεν ξερω απο τετοια προγραμματα και χρησεις,γι αυτο θα θελα να μου δωθει μια ιδεα απο ανθρωπους που ασχολουνται με τετοια...να ξερω τι απαιτησεις εχουν τετοια συστηματα
kotetsi Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Πόσο γρήγορα θέλει να δουλεύει; Τον Η/Υ θα τον χρησιμοποιεί επαγγελματικά ή για προσωπική χρήση κυρίως;
Mac4all Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 προσωπικη χρηση,και οσο γρηγοροτερα γινεται,τα 3000ευρω θα πανε για cpu-mobo-ram-video
kotetsi Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Να κοιτάξει τα workstations της Dell. Προτείνω τον Precision 490 με Intel Xeon 5130 2.0GHz, NVidia Quadro FX3500 256MB και 2GB RAM (quad channel). Η τιμή του είναι γύρω στις 2750 ευρώ χωρίς οθόνη, βάσει του configurator στο site της Dell. Περισσότερα εδώ.
Mac4all Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 με εναν διπυρηνο xeon κανεις δλδ δουλεια?γιατι εχει ηδη εναν x2 3800+ me 2gb ram.Εσυ με τι μηχανημα τρεχεις αυτα τα προγραμματα?και πως τρεχουν?
kotetsi Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Κοίταξε, στο σπίτι μου τα τρέχω με... εχμ... έναν P4 Northwood 2.8GHz με 1024MB RAM και GeForce FX5200... :oops: δηλαδή δεν τα τρέχω. Το laptop μου τα σηκώνει άνετα εκτός από το CATIA που αργεί αρκετά, τουλάχιστον στο φόρτωμα. Φίλος μου σχεδιαστής τα τρέχει σε desktop παραπλήσιων χαρακτηριστικών με αυτό που αναφέρεις και τρέχουν ικανοποιητικά. Αν ο φίλος σου θέλει το μέγιστο δυνατό τότε να πάρει τετραπύρηνο Xeon και τουλάχιστον 4GB RAM. Δοκίμασα ένα τέτοιο workstation, αγορασμένο πριν δύο μήνες περίπου και εντυπωσιάστηκα. Βέβαια για τετραπύρηνο να υπολογίζεις αρκετά πάνω από 3000 ευρώ. Βέβαια και με διπύρηνο ακόμη θα δεις ότι τα προγράμματα θα τρέχουν πολύ γρήγορα (είχα τέτοιους στη σχολή που έκανα το Master μου). Δεν έχει κάποιον συνεργάτη με τέτοιο μηχάνημα για να το δοκιμάσει και να διαπιστώσει από πρώτο χέρι την ταχύτητά του;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.