Προς το περιεχόμενο

Live Web Cam Και Πωσ Στηνεται

akil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια,εκανα καποια search για αυτο που ψαχνω αλλα δεν βρηκα κατι αρκετα κατατοποστικο,θα ηθελα να ρωτησω πως θα μπορουσα να στησω μια εξωτερικη live web cam.θα θελα να ξερω αν υπαρχει καποια εφαρμογη που θα με βοηθουσε ,ας πουμε οτι εχω ολοκληρωμενο το κομματι του φυσικου στησιματος της καμερας (τοποθετηση) ,και μου δινει μια εξπδο για να την κανω συνδεση σε καποια καρτα πανω στο pc μου.Απο κει και περα τι κάνω?

Δημοσ.

Καλησπέρα

Δοκίμασε το VLC player, το οποίο μπορεί να κάνει streamming στο δίκτυο είτε από εξωτερική συσκευή, όπως μια web cam, είτε από αρχεία στον υπολογιστή σου. Δυστυχώς δεν μπορώ να σου υποδείξω ρυθμίσεις, το είχα ψάξει λίγο παλιότερα αλλά δεν είχα ασχοληθεί πολύ. Για περισσότερα δες http://www.videolan.org/vlc/

Δημοσ.

OK είναι το προγραμματάκι αν κάνει αυτα που λέει ΑΛΛΑ δεν είναι free, ενώ το VLC κάνει παπάδες, είναι universal player(= παίζει αρχεία σε οποιοδήποτε format), το χρησιμοποιεί πολύς κόσμος και κυρίως είναι open source και free. Ψάξτο αν θές, αξίζει τον κόπο.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

παιδες θα επανελθω στο θεμα και θα ζητησω την βοηθειας στο πως θα μπορουσα να στησω μια Live Ip Camera εξωτερικου ,θελω πληροφοριες απο ολες τις πλευρες ,δηλαδη και απο την αποψη του server θα χρησιμοποιησω

και της static ip και φυσικα ποια camera να χρησιμοποιησω

helpppppppppppppppppp!!!!

Δημοσ.

akil χρειάζεσαι:

1. IP Camera.

2. Modem/router.

3. Adsl γραμμή.

Αν η ip σου είναι static τότε ακόμα καλύτερα. Μπορεί να στηθεί, όμως, και σε dynamic ip με τη βοήθεια των dyndns, αρκεί το modem/router να υποστηρίζει τη λειτουργία. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να δεις εδώ: ip_camera.pdf

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...