Προς το περιεχόμενο

Κοκκινου vs Βανδη

katsiki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σε τι διαφέρουν??? (Εκτός του ότι η Κοκκίνου τα έχει πιο μεγάλα?)

Κοκκινου με διαφορα στηθους. :lol:
kostelo η μονη σου διαφορα με αυτο που σκεφτηκα να γραψω εγω ειναι η τελεια.

Ευγε :D

add me!

χαίρομαι που συμφωνούμε όλοι ότι το ταλέντο της κοκκινου είναι αρκετά μεγαλύτερο από αυτό της βανδή!

ώρα για ....lock!!!

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ti louketo re palikaria? apo pou kai os pou? h katigoria einai mousiki (edaksi edw eiparxi mia yperboli gia ton en logo xaraktirismo pros tis kyries :P) alla auta einai prosopika gousta.

apla protinw sebasmo akoma kai an diafonw (me ta gousta)..

Δημοσ.

Νομίζω ότι το ηχόχρωμα της Κοκκίνου καθώς και το εύρος της της δίνουν ένα σημαντικό προβάδισμα (+1 για Κοκκίνου). Η Βανδή με σαφώς πιο μεστό ρεπερτόριο, αλλά και με πιο ντελικάτη φωνή παίρνει κεφάλι στο σκορ (+5 για Βανδή, σκορ 5-1).

Η τεχνική της Κοκκίνου μπορεί να είναι πιο περιορισμένη από αυτή της Βανδή, αλλά η γρήγορη πρόοδός της σε αυτόν τον τομέα, σε συνδυασμό με τον εμπλουτισμό της φωνής της με στοιχεία από Jazz και όπερα προσθέτουν άλλους τέσσερις πόντους στην Κοκκίνου (σκορ 5-5).

Επειδή όμως η Κοκκίνου έχει πολύ πιο ωραία και μεγάλα βυζιά, το παιχνίδι τελειώνει με το πανηγυρικό 10005-5 υπέρ της Κοκκίνου, που μπορεί όποτε θέλει να περάσει από το σπίτι μου να παραλάβει το βραβείο της.

+1 για κλείδωμα. .+-

Δημοσ.

να τις απομυθοποιούμε ξέρουμε λόγω tv, όπως κ να έχει η κοκκίνου είναι τίγκα γυναίκα γεμίζει τον χώρο στον οποίο βρίσκεται

καλά απο φωνή μν είναι κ δύο (και απο μν φωνάρα)

Δημοσ.

λοιπόν, για να μη λέμε κ ό,τι θέμε.

η βανδή έχει φωνάρα. δν την αξιοποιεί, δν την νοιάζει κτλ, τραγουδάει φίφες και τα σχετικά, αλλά η έντασή της, το μέταλλο και η διάρκεια της σε μερικά παλιά λαϊκά, σβήνουν χαρούλες και μαρινέλλες και ο θεός να με σχωρέσει που το λέω έτσι χύμα.

από την άλλη η κοκκίνου είναι τρελό MILFάκι.

Δημοσ.

Κοκκίνου... πωπωπωπωπωπω.... Τι φωνή ρε παιδιά? Όλες τα ίδια τραγουδάνε. Αλλά η Κοκκίνου... πωπωπωπωπωπω....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...