antreaslam Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Σε τι διαφέρουν??? (Εκτός του ότι η Κοκκίνου τα έχει πιο μεγάλα?) Κοκκινου με διαφορα στηθους. kostelo η μονη σου διαφορα με αυτο που σκεφτηκα να γραψω εγω ειναι η τελεια.Ευγε add me! χαίρομαι που συμφωνούμε όλοι ότι το ταλέντο της κοκκινου είναι αρκετά μεγαλύτερο από αυτό της βανδή! ώρα για ....lock!!!
activex Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 ti louketo re palikaria? apo pou kai os pou? h katigoria einai mousiki (edaksi edw eiparxi mia yperboli gia ton en logo xaraktirismo pros tis kyries ) alla auta einai prosopika gousta. apla protinw sebasmo akoma kai an diafonw (me ta gousta)..
thanocaster Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Νομίζω ότι το ηχόχρωμα της Κοκκίνου καθώς και το εύρος της της δίνουν ένα σημαντικό προβάδισμα (+1 για Κοκκίνου). Η Βανδή με σαφώς πιο μεστό ρεπερτόριο, αλλά και με πιο ντελικάτη φωνή παίρνει κεφάλι στο σκορ (+5 για Βανδή, σκορ 5-1). Η τεχνική της Κοκκίνου μπορεί να είναι πιο περιορισμένη από αυτή της Βανδή, αλλά η γρήγορη πρόοδός της σε αυτόν τον τομέα, σε συνδυασμό με τον εμπλουτισμό της φωνής της με στοιχεία από Jazz και όπερα προσθέτουν άλλους τέσσερις πόντους στην Κοκκίνου (σκορ 5-5). Επειδή όμως η Κοκκίνου έχει πολύ πιο ωραία και μεγάλα βυζιά, το παιχνίδι τελειώνει με το πανηγυρικό 10005-5 υπέρ της Κοκκίνου, που μπορεί όποτε θέλει να περάσει από το σπίτι μου να παραλάβει το βραβείο της. +1 για κλείδωμα. .+-
pappous_soulis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Είναι σαν να μου λέτε οτι στο Σταρ δείχνουν ειδήσεις...
takeda Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 ε να ψηφίσω; να ψηφίσω; αν κ όπως λέει το avatar θα τις προτιμούσα μαζί :shock:
takeda Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 να τις απομυθοποιούμε ξέρουμε λόγω tv, όπως κ να έχει η κοκκίνου είναι τίγκα γυναίκα γεμίζει τον χώρο στον οποίο βρίσκεται καλά απο φωνή μν είναι κ δύο (και απο μν φωνάρα)
Lucifer Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 λοιπόν, για να μη λέμε κ ό,τι θέμε. η βανδή έχει φωνάρα. δν την αξιοποιεί, δν την νοιάζει κτλ, τραγουδάει φίφες και τα σχετικά, αλλά η έντασή της, το μέταλλο και η διάρκεια της σε μερικά παλιά λαϊκά, σβήνουν χαρούλες και μαρινέλλες και ο θεός να με σχωρέσει που το λέω έτσι χύμα. από την άλλη η κοκκίνου είναι τρελό MILFάκι.
kostasSTi Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Κοκκίνου... πωπωπωπωπωπω.... Τι φωνή ρε παιδιά? Όλες τα ίδια τραγουδάνε. Αλλά η Κοκκίνου... πωπωπωπωπωπω....
InlandEmpire Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Έλεος ρε. Μουσικό φορουμ είναι εδώ. Τί μας νοιάζει αν είναι μουν@ρες και αν έχουν μεγάλα (*)(*)!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.