Freakster Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Απλα ελεος. Αγορασα νεα καρτα γραφικων για hdtv support κ.τ.λ. (Sappphire ATI X1950GT ) και ουτε αυτη παιζει στο hdmi.. Τζαμπα τα ευρω... Δεν υπαρχει λυση καμια;; Μονο σε 1152 x 648 παιζει, και με παραμορφωσεις. Oχι, το να τη βαλω στο vga δεν ειναι λυση.
basilis5 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 φιλε γιατι την αγορασες αφου ηθελες να υποστηριζει,και δεν υποστηριζει;
Freakster Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Γιατι λεει οτι υποστηριζει HDTV που να ξερω οτι στη δικια μου (μονο;;; ) δε παιζει σωστα; To ζητημα ειναι, αν εχει κανεις αλλος αυτο το προβλημα και αν το ελυσε τελικα, να ποσταρει εδω..
johnbond Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Oχι, το να τη βαλω στο vga δεν ειναι λυση. Άμα βάλεις καλώδιο DVI->HDMI τι πρόβλημα υπάρχει; Το σήμα παραμένει ψηφιακό.. Εγώ είχα συνδέσει έτσι την Ati X800XT σε μία Samsung και έπαιζε 1920*1080 άψογα..
Freakster Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Σε αναλυση 1360x768 που ειναι η native της τηλεορασης μου, βγαινει η εικονα εκτος οριων. Αν κατσω και το λειτουργω με custom αναλυση, τα αποτελεσματα στην ευκρινεια ειναι ενα χαλι και μισο. Δε νομιζω να ειναι θεμα καλωδιου, ηταν ακριβο (οχι οτι αυτο λεει κατι απαραιτητα) , αλλα δε ξερω, εχω ξεμεινει απο ιδεες. Ουτε με το powerstrip βγαζω ακρη. p.s. παντως δεν ηταν ακυρη αγορα η καρτα, μια χαρα βολευτηκα με το s-video, πολυ καλη αναλυση εχει. Απο το τιποτα δηλαδη..
Freakster Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Σωστος, στη συγχιση μου διεφυγε. Μια Samsung HD Ready Le23R71B εχω.
xrest Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 ναι 1:1 δεν υπαρχει σε hdmi.η μονη καρτα που παιζει αψογα σε hd με hdmi ειναι η 2900χτ.ενας απο τους λογους βασικα που την πηρα. τωρα στην περιπτωση σου για 1:1 μονο μεσω vga
Freakster Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Μαλλον δεν υπαρχει καποια λυση. Η 2900 xt ειναι πολυ πιο ακριβη απο οσα ειμαι διατεθειμενος να ξοδεψω. Τεσπα. Να ρωτησω, αφου η καρτα βγαζει svideo, μπορω να χρησιμοποιω το πισι εμε την τηλεοραση συνδεδεμενη ετσι, ή ειναι μονο για να βλεπω βιντεο σε δευτερη οθονη (ετσι οπως την εχω τωρα την τιβι).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.